Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bardzo dobrze :)

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wzorowo ? :grin:

Opublikowano

prymus :decayed:

Opublikowano

Prymusi alkoholowi wstawać ! Pobudka

Morgen

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano

delikatnie wczoraj 3 dable - to nie picie

Opublikowano

Dobry dzień wolny weekend :)

Opublikowano

Opublikowano
Opublikowano

Witam :hi:

Opublikowano

Siemanko :hi:

Kędzior jak już pisałem... Czekam na Twoją relację ;) .

Myślę , deczko zmienisz zdanie [emoji41][emoji3].

Przy foteliku , który możesz pochylić do pozycji półleżącej sytuacja sie skomplikuje jeszcze bardziej :) ... Zaśnie dzieciak ..a Ty rozkładając fotelik dojedziesz nożkami do fotela i tak zostawisz bo nie ma miejsca i powiesz trudno niech ma niewygodnie ,po co teraz zasnęło ??????

Nie wydaje mi się :-P.

Opublikowano

Cześć

PS. Kędzior - rozjebałeś mnie : wystarczy dziecku powiedziec zeby trzymalo nogi jak sie nalezy a nie na fotelu :grin: :grin::decayed::decayed: - nie znam takiego dziecka, przynajmniej nie jak skończy z 18 lat :wink:

dokładnie Stan wystarczy powiedzieć :grin:

Kędzior: przykład z dziś- jedziemy jak co dzień do żłobka

Ja - Nie kop mojego fotela

Sara - dobra

jeb jeb jeb

Ja - Sara chyba Cię o coś prosiłem

Sara - dobra bobeczku

jeb jeb jeb

takie pytanie, czy jak ty byles w jej wieku tez tak robiles czy trzymales grzecznie nozki na dole? :) bo ja jak kopalem to wystarczyło żeby ojciec spojrzał na mnie i już wiedziałęm żeby tak nie robić, i wydaje mi sięże wiekszość z was też tak miało.
druga rzecz, co innego jest to ze dziecku podoba sie kopanie w fotel a co innego brak miejsca na nogi ;)

Siemanko :hi:

Kędzior jak już pisałem... Czekam na Twoją relację ;) .
Myślę , deczko zmienisz zdanie [emoji41][emoji3].
Przy foteliku , który możesz pochylić do pozycji półleżącej sytuacja sie skomplikuje jeszcze bardziej :) ... Zaśnie dzieciak ..a Ty rozkładając fotelik dojedziesz nożkami do fotela i tak zostawisz bo nie ma miejsca i powiesz trudno niech ma niewygodnie ,po co teraz zasnęło ??????
Nie wydaje mi się :-P.

oczywiscie narazie teoretyzuje, wiadomo ze dopiero wyjdzie w praniu.
b5 wozilem siostre i problemow nie bylo ;)

Opublikowano

Fakt faktem przy głębokim wózku a4 jest małe ale teraz kiedy zmieniłem wózek na spacerówke i wchodzi mi w poprzek bagażnika nie jest źle.

Żona z tyłu trochę narzeka jadąc za mną bo ma mało miejsca. Nie ukrywajmy A4 do przestronnych aut nie należy bo wsadzając fotelik do Fabii MK1 rodziców Zuzia ma wiecej miejsca jak i pozostali pasażerowie.

Co jak co ale jesteśmy pokoleniem "rozwiezionym jak dziadowski bicz " nasi rodzice wozili nas w kaszlakach wielokrotnie z rodzeństwem i nie narzekali ... a my obecnie mamy większe samochody a i tak nam nie pasuje...

Opublikowano

Fakt faktem przy głębokim wózku a4 jest małe ale teraz kiedy zmieniłem wózek na spacerówke i wchodzi mi w poprzek bagażnika nie jest źle.

Żona z tyłu trochę narzeka jadąc za mną bo ma mało miejsca. Nie ukrywajmy A4 do przestronnych aut nie należy bo wsadzając fotelik do Fabii MK1 rodziców Zuzia ma wiecej miejsca jak i pozostali pasażerowie.

Co jak co ale jesteśmy pokoleniem "rozwiezionym jak dziadowski bicz " nasi rodzice wozili nas w kaszlakach wielokrotnie z rodzeństwem i nie narzekali ... a my obecnie mamy większe samochody a i tak nam nie pasuje...

nie chciałem tego pisać wprost ;) ale właśnie o to mi chodziło, teraz dziecko bez tableta do auta nie wsiadzie bo mu sie bedzie nudzilo, my nie mielismy i jakos wytrzymywalismy, panowie no kogo to jest wina dzieci czy nasza? Nasza. Wszystko co mam do powiedzenia w tym temacie:)

śmiejemy się z gimbazy no ale ktoś te dzieci tak wychował...

wiem ze latwo mi sie tak mowi bo jeszcze niemam bobasa ale mam nadzieje ze bede mogl swoje zasady przekuc w czyny ;)

Edytowane przez Kędzior

Opublikowano
:hi: urlopowe pozdrowienia z roznowa 83dfd66a921ca96ae1e475633a499009.jpg
Opublikowano

Siema! Dobrze prawicie Pany! :hi:

Opublikowano

Eeee

Za naszych czasów bez fotelika z tylu w malaczu było więcej miejsca jak dziś w foteliku w a4

....

b5 wozilem siostre i problemow nie bylo ;)

A powiedz mi tu albo na pw ,...,,,

Gada dziś siorka z Tobą?

:grin:

Opublikowano
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.