turzol Opublikowano 17 Listopada 2017 Opublikowano 17 Listopada 2017 13 godzin temu, pajda napisał: Jak tam u ciebie? Jest zakup? Stoi u Daneckiego na serwisach, jutro go zabieram i spróbuje wcisnąć do garażu
pajda Opublikowano 17 Listopada 2017 Opublikowano 17 Listopada 2017 5 minut temu, turzol napisał: Stoi u Daneckiego na serwisach, jutro go zabieram i spróbuje wcisnąć do garażu a co to kupiłeś A6 c6 czy B8 pochwal sie
turzol Opublikowano 17 Listopada 2017 Opublikowano 17 Listopada 2017 Teraz, pajda napisał: a co to kupiłeś A6 c6 czy B8 pochwal sie Nie ma czym sie chwalić, chwila odpoczynku od Audi sie przyda. Kupilem VW
stanley Opublikowano 17 Listopada 2017 Opublikowano 17 Listopada 2017 Nie ma czym sie chwalić, chwila odpoczynku od Audi sie przyda. Kupilem VWPoważnie kupiłeś tego VW ?
turzol Opublikowano 17 Listopada 2017 Opublikowano 17 Listopada 2017 Teraz, stanley napisał: 16 minut temu, turzol napisał: Nie ma czym sie chwalić, chwila odpoczynku od Audi sie przyda. Kupilem VW Poważnie kupiłeś tego VW ? wiem, jestem niepoważny Takie decyzje sa RAZ na całe życie, ale w sumie nie żałuje bo to fajny statek jest, taki Ponton tylko na kołach Dzieki w ogóle za wszystko, bez tych wszystkich danych dawno byłbym w d*pie.
pajda Opublikowano 18 Listopada 2017 Opublikowano 18 Listopada 2017 Nie ma czym sie chwalić, chwila odpoczynku od Audi sie przyda. Kupilem VWCoś więcej...
Pucek Opublikowano 18 Listopada 2017 Opublikowano 18 Listopada 2017 CześćWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Adam.S Opublikowano 18 Listopada 2017 Opublikowano 18 Listopada 2017 W dniu 16.11.2017 o 22:56, stanley napisał: Same zarobasy. Pakiet zima już na aucie ? U mnie od wczoraj Tak jakoś lżej się auto prowadzi na 17 U mnie zima już od poniedziałku siedzi ale różnicy nie widzę
afroo. Opublikowano 18 Listopada 2017 Opublikowano 18 Listopada 2017 13 godzin temu, ucho.77 napisał: Afro kupiłeś fotele? Pełna skórka odpada. ; ) Był ktoś z Was na dniach w okolicach Salmopolu? Śniegu dużo? Zimówki potrzebne?
pajda Opublikowano 18 Listopada 2017 Opublikowano 18 Listopada 2017 Pełna skórka odpada. ; ) Był ktoś z Was na dniach w okolicach Salmopolu? Śniegu dużo? Zimówki potrzebne? [emoji185] Dlaczego odpada?? Ja mam pełną skórę w pasku i nie narzekam naprawę. Przed kupnem miałem do tego średnie nastawienie ale teraz powiem tak że będę zawiedziony jak następne auta będzie bez skóry
afroo. Opublikowano 18 Listopada 2017 Opublikowano 18 Listopada 2017 (edytowane) 23 minuty temu, pajda napisał: Dlaczego odpada?? Ja mam pełną skórę w pasku i nie narzekam naprawę. Przed kupnem miałem do tego średnie nastawienie ale teraz powiem tak że będę zawiedziony jak następne auta będzie bez skóry Masz garaż. Samochód nie stoi na placu w skrajnych temperaturach. To raz. A dwa. Poł skóra zwyczajnie bardziej mi się podoba niż ta gładka pełna skóra w Recaro. Co innego te przeszywane fotele w innych markach, czy wyższych modelach. A jak mam położyć trójkę za komplet foteli to wolę, żeby były na sto pro takie, jak chcę, bez kompromisów. Edytowane 18 Listopada 2017 przez afroo. 1
ucho.77 Opublikowano 18 Listopada 2017 Opublikowano 18 Listopada 2017 8 godzin temu, pajda napisał: 17 godzin temu, turzol napisał: Nie ma czym sie chwalić, chwila odpoczynku od Audi sie przyda. Kupilem VW Coś więcej... Duzego pasata 1
turzol Opublikowano 18 Listopada 2017 Opublikowano 18 Listopada 2017 Heja. Tyszaki na mecz się ktoś wybiera?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi