franciszek Opublikowano 29 Marca 2022 Opublikowano 29 Marca 2022 Witam Pany szukam mechanika Tychy lub bliskie okolice. Rozumiem ,ze dobry mechanik się ceni nikt nie chce pracować za darmochę ,ale dobrze gdyby był jeszcze słowny. Pozdrawiam
jedrekx Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Opublikowano 11 Kwietnia 2022 cześć Panowie, mój szwagier znalazł w Waszych rejonach, w Jaworznie, B7. historię Stanley już mi sprawdził, ale może ktoś z Was zna to auto? czy macie jakiegoś godnego polecenia mechanika żeby ten samochód sprawdzić? Używane Audi A4 - 23 900 PLN, 268 000 km, 2007 - otomoto.pl WWW.OTOMOTO.PL Nie Uszkodzony Audi A4 - Nie Pierwszy właściciel, Szary, Diesel, 170 KM, 1 968 cm3. ABS, ASR (kontrola trakcji), ABS, Alufelgi, ABS, ASR (kontrola trakcji), ABS, Z góry dzięki!
tomaszstn Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Stasiu, kiedy jakiś spocik, dawno nie byłem w Kato
stanley Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 W dniu 1.04.2023 o 23:19, tomaszstn napisał(a): Stasiu, kiedy jakiś spocik, dawno nie byłem w Kato Można się spotkać, proponuję 18 kwiecień ?
serdzio Opublikowano 1 Listopada 2023 Opublikowano 1 Listopada 2023 Czy są jeszcze jakieś spoty organizowane w Katowicach? Chętnie bym przyjechał
stanley Opublikowano 2 Listopada 2023 Opublikowano 2 Listopada 2023 10 godzin temu, serdzio napisał(a): Czy są jeszcze jakieś spoty organizowane w Katowicach? Chętnie bym przyjechał Bardzo rzadko, pozostaje Ci obserwować wątek
Rekomendowane odpowiedzi