Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja nie dam rady bo z jednej roboty do drugiej lece dziś :confused4:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemacie

W domowych warunkach nie jestem w stanie wejsc z forum przez to ze mi tak zamula, wybralbym sie do SG ale mam mala imprezke z okazji moich urodzin :cool1: i nie wiem czy po pijaku jest sens jezdzic zwlaszcza, ze o 15 jade odebrac prawko hehe, a jutro moja ma urodziny...nie wiecie co kupic lasce 24 lata tak do 5000...EURO :polew: :polew: :polew: :polew: bo wiecej nie chce wydawac.

ale tak na powaznie macie jakis pomysl bo zawsze mnie to nurtuje....potraktujcie to na powaznie bez spamu :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Siemacie

W domowych warunkach nie jestem w stanie wejsc z forum przez to ze mi tak zamula, wybralbym sie do SG ale mam mala imprezke z okazji moich urodzin :cool1: i nie wiem czy po pijaku jest sens jezdzic zwlaszcza, ze o 15 jade odebrac prawko hehe, a jutro moja ma urodziny...nie wiecie co kupic lasce 24 lata tak do 5000...EURO :polew: :polew: :polew: :polew: bo wiecej nie chce wydawac.

ale tak na powaznie macie jakis pomysl bo zawsze mnie to nurtuje....potraktujcie to na powaznie bez spamu :polew: :polew: :polew:

Trzeba było mówić wcześniej...

Wszystkiego naj... :drunk:

To już twoja 2 okazja do postawienia browarów i nic... :gwizdanie:

Opublikowano

to co kiedy pijemy bronxy, choc osobiscie wole 40% niz piwko bo trzeba go duzo wypic, a pozniej non stop wc a po wodeczce :kox:

Opublikowano

to co kiedy pijemy bronxy, choc osobiscie wole 40% niz piwko bo trzeba go duzo wypic, a pozniej non stop wc a po wodeczce :kox:

jestem otwarty na propozycje :gwizdanie:

Opublikowano

teraz :polew: :polew:

Opublikowano

A gdzie ? :tongue4:

Opublikowano

z okazji moich urodzin :cool1:

100 Lat i wszystkiego co najlepsze ;)

swoją drogą to ja też bym sie czegoś napił :naughty:

Opublikowano

Wszystkiego naj Miszka :)

Jakos w weekend najlepiej sie napic bo w tygodniu praca.

Laski najbardziej lubia jakies blyskotki albo ciuchy, lub kolejne buty/torebke do kolecji :polew: :polew: Czyli tzw uniewarsalne prezenty

Opublikowano

Wszystkiego naj Miszka :)

Jakos w weekend najlepiej sie napic bo w tygodniu praca.

Laski najbardziej lubia jakies blyskotki albo ciuchy, lub kolejne buty/torebke do kolecji :polew: :polew: Czyli tzw uniewarsalne prezenty

czyli nic nowego... :polew: standard hehe, ja juz nie mam do tego glowy, wiem ze bede mial przeje***e bo dzis dam w palnik a jutro bede neptyk i juz prezent nie bedzie potrzebny :polew: :polew: :polew:

dzieki za zyczenia :good:

Keżor co z furą ?

ps zeby to napisac musialem czekac jakies 5 min ale to tez dobrze bo statystyki sie polepsza - Czas zalogowania w sumie: 7 dni, 14 godz. 50 min.(ok ok Krolu zaraz przykozaczy bo juz na forum od 5 lat i caly czas komp wlaczony - bedzie cwaniakowal :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Powiesz ze czekasz na przesyłkę z prezentem niespodzianka i ze bedzie w przyszłym tygodniu.. Ale bedziesz tez musiał wymysłec cos extra :)

A to z innej beczki kto ma działający pełny program vag com? Bo kupiłem kabel a dali mi tylko jakas wersję testowa..

Opublikowano
  • Autor

Auto już śmiga , głowica, wałek , szklanki , dwa zawory itp.... :rolleyes: ważne że już żyje :good: dzięki wielkie dla Wesołego , polecam wszystkm jego warsztat :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Miszka kup jej ładną bielizne , prezent dla niej i dla Ciebie jednocześnie :evil:

Opublikowano

Dzieki Kanar jutro bede testowal dalej :)

Keżor spoko ze auto juz smiga

Opublikowano

spoko luz :)

znikam do roboty 3mcie się :hi:

Opublikowano

Ja równiez przyłaczam się do życzeń :drunk: :drunk:

Miszka, wyslij swojej kobiecie jakiś prezent na naszej -klasie :polew:

Opublikowano
  • Autor

siemka wszystkim :bry:

Opublikowano

:hi:

dostala buziaka :polew: :polew:

Opublikowano

sie ma ziomki :hi:

na sam pierw solenizant 100lat :drunk: miszka

keżor spoko że fura już popyla chyba już tak nie będziesz popierda... bo następnym razem może być gorzej :gwizdanie:

ja dziś kupiłem zimówki ale jeszcze nie zakładam stare tak jak keżor i krolu radzą zostawię na ewentualne "utyliwowanie "

panowie mam taka propozycję co wy na jakbyśmy raz w msc jeździli na gościnne występy do innych chodzi mi biesko , kraków częstochowa tak w granicach do 150 km wokół nas, wtedy byśmysię jakoś zgadywali i razem wszyscy gdzieś jeżdzili jak wygląda na innych spotach to też miało by być w drugą stronę czyli oni do nas co wy na to??? :mysli:

jakoś wcześniej byś my ustalali gdzie i kedy jedziemy zawsze to by byó więcej autek z innych spotów i jeszcze jedn o trzeba pomyśleć jak rozprpgować nasz klub żeby nas było coraz więcej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.