Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiemy to na pewno :notworthy: :notworthy:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hahah no Panowie.. co prawda jestem tu krótko ale K. jest chyba ostatnią osobą która obecnie poszłaby do eu z Katowickich :) (chociaż i tak jeździ w czwartki na 3 stawy to tylko by musiał godzine zmienić :P ) ale ponowię pytanie Wie ktoś co tam u Gracjana??

Dobra nie było pytania :) pooglądałem sobie to drugie forum o którym tutaj nie mówimy i już wszystko wiem :)

Opublikowano

No przy dobrym wietrze 100 peknie we wtorek a potem to juz z gorki poleci.

Opublikowano
  • Autor

jestem jestem. no dopieka mi audi ostatnio po całości :gwizdanie: najpierw głowica , potem trza było zrobić rozrząd , a w piątek mi turbo padło, wczoraj jak pogrzebałem to okazało sie że sie zrobiła nieszczelność , odziwko nie w dolocie :wallbash: tylko między turbiną a kolektorem :blink: poodkręcały sie dwie z trzech nakrętek :shocked: ale jak jak zastosowałem podkładki sprężynujące :disgust: no nieważne , auto już śmiga. Oby jak najdłużej , a teraz jeszcze tylko czeka wymiana oleju + filtrów i klocki z przodu :gwizdanie:

a jak sie z tym uporam to conajmniej tydzień nie będe ładował żadnej kasy w auto :decayed:

co do zaproszeń na spoty to postaram sie powysyłać , ale nie wiem czy dam rade dziś , bo mam troche roboty.

Gracjan jest clubowiczem niestety , ale mam nadzieje że w końcu ludki sie opamiętają i przejdą do pożądnego klubu :hi: ale nic na siłe

Opublikowano

Niestety auto jest jak skarbonka tylko duzo bardziej kosztowna :) Oby teraz wszystko smigalo jak nalezy.

Opublikowano

jestem jestem. no dopieka mi audi ostatnio po całości :gwizdanie: najpierw głowica , potem trza było zrobić rozrząd , a w piątek mi turbo padło, wczoraj jak pogrzebałem to okazało sie że sie zrobiła nieszczelność , odziwko nie w dolocie :wallbash: tylko między turbiną a kolektorem :blink: poodkręcały sie dwie z trzech nakrętek :shocked: ale jak jak zastosowałem podkładki sprężynujące :disgust: no nieważne , auto już śmiga. Oby jak najdłużej , a teraz jeszcze tylko czeka wymiana oleju + filtrów i klocki z przodu :gwizdanie:

a jak sie z tym uporam to conajmniej tydzień nie będe ładował żadnej kasy w auto :decayed:

co do zaproszeń na spoty to postaram sie powysyłać , ale nie wiem czy dam rade dziś , bo mam troche roboty.

Gracjan jest clubowiczem niestety , ale mam nadzieje że w końcu ludki sie opamiętają i przejdą do pożądnego klubu :hi: ale nic na siłe

To w końcu padło ci turbo czy tylko się poluzowało? Bo nie rozumia :mysli:

Opublikowano

taaaaa doszedłem do wniosku że musiałbym zarazbiać tak ze 4k PLN netto żeby módz realizować wszystkie plany na życie od razu.. a tak to musze wybierać :embarrassed:

Opublikowano
  • Autor

no myślałem że padło , bo nie widziałem nieszczelności na wężach , a auto zupełnie nie jechało , na szczęście okazało sie, że tylko sie poluzowało ;)

Opublikowano

:hi:

seta padnie byc moze do wtorku, ja mam blokade transferu do 20.10.2009 ale bede naparzal z pracy hehe to peknie to 100, od razu mowie ze ja nie pije alko bo niedawno zdalem prawko :polew: i nie chce mi sie znow zdawac....choc pewnie by to bylo dopiero za jakis min rok :polew:

no ale jedno piwko.........

Opublikowano

Miszka, jedno piwko to wiesz, wsam raz na smaka, a jak zdawałeś nie dawno to przynajmniej na przyszłość wiesz co i jak :decayed:

Opublikowano

Miszka, jedno piwko to wiesz, wsam raz na smaka, a jak zdawałeś nie dawno to przynajmniej na przyszłość wiesz co i jak :decayed:

tylko, że jak załapie smaki to :kox:

a Ty bys mógł wpaść do Kato bo już legendy krążą o tym Twoim 1.8T

Opublikowano

siema siemanko, ja wam pierdykne 100 stronke i nic wam nie przywioze, bo siedze na pomorzu :polew:

kezor jak przyjade na slunsk to sie spotkamy na jakims nielegalnym sciganiu :evil:

Opublikowano

hahhah jakie legendy? :polew:

pewnie królu coś tam nagadał :gwizdanie:

a tak to zwykła, poliftowa seria, na grudzień idą mody silnika a potem tylko felgi i zawias :wink4:

no chciałbym wpaść ale jak widzisz nawet na Gliwickich mnie teraz nie ma bo robię na trzy zmiany, moooże za tydzień wpadnę :wink4:

Opublikowano

pucek no wpadłbyś faktycznie do Katosów za mojej kadencji cie tu jeszcze nie był zademonstrowł byś swoje monstrum u nas :chytry: widzisz jakim się zainteresowaniem cieszy :cool1:

zimowe papućki zakładaj i dawaj we wtorek :cool1: [br]Dopisany: 18 Październik 2009, 19:33_________________________________________________gracjan to ten co był b6 w sedanie granatowym ???

czyli co on jest inny :naughty:

Opublikowano

no nie powiem zobaczyłbym z chęcią to Q :naughty:

Opublikowano

no z tego co czytam na gliwickich to pucek na II zmianę to trochę kicha ale jakby tak depnął :evil: :evil: :evil:

to na 22 by się pokazał a BP ma po drodze :polew:

Opublikowano

Gracjusz był b6 granatowym, a Gracjan to ktoś inny :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

kanar widziałem że po kochłowicach śmiga b7 czarna ale jakaś starsza pani nim śmiga ,

może ją zaproszę na spota a może wpadnie :polew: :polew: :polew:

dziś byłem u rodziców i polowałem na taką czarną kombi b6 żeby zioma zaprosić ale dziś jej nie było :angry:[br]Dopisany: 18 Październik 2009, 19:43_________________________________________________

Gracjusz był b6 granatowym, a Gracjan to ktoś inny :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

to kto był u nas na spocie raz się pokażą i potem ich pamiętaj :decayed:

Opublikowano

Gracjan raczej był z kimś na spocie bo prawka przecież nie ma :>

Maxito, no w kato to byłem 2 razy, fakt faktem mało :tongue4:

jaka tam maszyna, normalne auto :rolleyes:

buheheheh z żor na kato to kawał drogi żeby we wtorek do Was wpaść :)

Opublikowano

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10145559 :slina: :slina: :slina:

bez komentarza...[br]Dopisany: 18 Październik 2009, 19:54_________________________________________________http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9846997 z katowic !!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.