Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jeżdze na 1BE.

Jest ok. W połączeniu z profilem 55 na oponie jest wystarczająco stabilnie.

Można popuścić i docisnąć pedał do końca :evil: :gwizdanie:

Wysokość -20mm do serii jest wg mnie kompromisem między wyglądem i zdrowym rozsądkiem do jazdy po polskich drogach.

Za niskie samochody świetnie wyglądają ale jazda z duszą na ramieniu czy przyszorujesz o glebe to nic przyjemnego.

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Też tak myślę. Poza tym komplet nowych amortyzatorów 1BE to wydatek rzędu 2 tyś PLN (w zależności od firmy oczywiście). Jest nawet gdzieś na forum wątek na ten temat.[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 19:30_________________________________________________

Wysokość -20mm do serii

- 25 mm :)

Opublikowano

Też tak myślę. Poza tym komplet nowych amortyzatorów 1BE to wydatek rzędu 2 tyś PLN (w zależności od firmy oczywiście). Jest nawet gdzieś na forum wątek na ten temat.[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 19:30_________________________________________________

Wysokość -20mm do serii

:kox: nom racja

- 25 mm :)

Opublikowano

no to chyba wybor juz padl na zawieche Ta Technix, teraz tylko wyrwac taka w przyzwoitej cenie:)

Opublikowano
  • Autor

śmieszne z tym zawieszenie , normalnie sie uśmiałeeeeeeeem :gwizdanie:

mówicie niżej jeszcze będzie ?? :naughty: to ok :polew: :polew:[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 19:39_________________________________________________

Gość z gliwic ma tanio tyle nie wiem ile do quattro..

http://moto.allegro.pl/item826067972_zawieszenie_gwintowane_audi_a4_model_b5_94_01.html

ja od tego gościa kupowałem klucz do gwinta i moge go polecić :decayed:[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 19:40_________________________________________________tzn od tego http://moto.allegro.pl/item820335755_zawieszenie_gwintowane_audi_a4_b5_quattro_s4_4x4.html :przebiegly:
Opublikowano

Kur...a

byłem dziś odebrać zamówiony przepływomierz w salonie OOOO i znów jełopy zamówiły masowca który nie pasuje :shocked: do mojego samochodu to już trzecie podejście :polew:

Aż boje się jechać jutro bo pewnie znów nie będzie pasował.

Napewno nie kupuj zawiechy w serwisie bo dostaniesz coś co nie pasuje :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Zamiast na kołach Keżor będzie jeździł na zderzakach :kox:

Opublikowano

ale spam leci na każdym wątku, który śledzę.

mam kłopoty żeby za tym nadążyć :mysli:

Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?

:disgust:

Opublikowano

:hi: Misiaki

co tam z wieczora?? :> widze wszyscy gwint ładują :naughty: za chwile wszyscy powkładają większe turbiny, większe wtryski potem chip i sam z serią zostane :polew:

Opublikowano

:hi: Misiaki

co tam z wieczora?? :> widze wszyscy gwint ładują :naughty: za chwile wszyscy powkładają większe turbiny, większe wtryski potem chip i sam z serią zostane :polew:

ja tam tylko do mojej damy inwestuję w :decayed: materiały eksploatacyjne

Opublikowano
Zamiast na kołach Keżor będzie jeździł na zderzakach
a moze juz zrobimy model swiateczny i osadzimy go na sankach?:P hehe a ty keżor jakiego masz gwinta?

napisalem do tych kolesi o dostepnosc tych kompletow,

Rafał moze zamowimy u jednego kolesia to nam cos z ceny spuszcza? :decayed:

Opublikowano
co tam z wieczora?? cheesy widze wszyscy gwint ładują naughty za chwile wszyscy powkładają większe turbiny, większe wtryski potem chip i sam z serią zostane

Trzeba jakoś się prezentować i mieć czym depnąć.

Apropo Keżor fajnie Ci to zapitala :naughty:

Rafał moze zamowimy u jednego kolesia to nam cos z ceny spuszcza?

Jakies 50zł może by dało radę. Keżor ma KW

Opublikowano
co tam z wieczora?? cheesy widze wszyscy gwint ładują naughty za chwile wszyscy powkładają większe turbiny, większe wtryski potem chip i sam z serią zostane

Trzeba jakoś się prezentować i mieć czym depnąć.

Apropo Keżor fajnie Ci to zapitala :naughty:

Rafał moze zamowimy u jednego kolesia to nam cos z ceny spuszcza?

bo keżor jest wagi lekkiej i jak przyspiesza to się pochyla, żeby mieć mniejszy opór powietrza :wink4:

Opublikowano
dobre i 50 :P hehe juz bedzie na kosti do lamp:P hehe
bo keżor jest wagi lekkiej i jak przyspiesza to się pochyla, żeby mieć mniejszy opór powietrza
a wiec w tym tkwi sekret:P
Opublikowano

tak wiem Wy też jesteście z tych co kochają zapier.. :embarrassed:

dopisałbym sie do Was ale u mnie to dopiero po nowym roku takie wydatki bedą możliwe ;(

Opublikowano
hehe juz bedzie na kosti do ksenonkow:P

Kostki do lamp :tongue4:

Opublikowano

a ja dalej silniczków nie kupiłem :polew: :polew: qwa sie zabieram do tego i sie zabrać nie umie :kwasny:

Opublikowano
a ja dalej silniczków nie kupiłem qwa sie zabieram do tego i sie zabrać nie umie kwasny

Ja kupilem za 40zł komplet z DG, także czekaj na okazję :wink4:

Opublikowano

nie wiem czego spodziewacie się po KW ale miękki to on nie będzie, a będzie wręcz twardy

jak chcecie mieć wmiare dobry zawias, z możliwością regulacji czyli gwint, to szukajcie też z możliwością ustawienia siły tłumienia, ale taki gwint nowy do ośko to ponad 3 tyś zł, do Quattro ponad 4 tyś

a dostać taki używany? to już naprawde wyczyn :gwizdanie:

poczytacie sobie opinie o Ta Technix, nie jest zły ale nie jest i super, jest w dziale "zawieszenie" długi temat o tym sprzęcie :wink4:

a teraz spadam fedrować :polew:

to miejcie się Panny :>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.