Kędzior Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 ja mam auto u magika , dziś mam mieć ostateczną diagnoze , ale najwcześniej w poniedziałek zaczną robić . ale zacząłem sie dużo zastanawiać nad zmianą fury i mam pare kandydatów napewno Q: S3 , A4 2.8 , A4 2.4 chce mieć seryjnie sporo kucy i nie zamierzam nic dłubać , chociaż w przypadku 2.8 na pewno zrobie taki wydech jak ma Kędzior a przenosze sie na studia do SK , także będe miał bliziutko , to może i palić jak smok a S4 ? jak 2.8 to może chcesz moją?? bo ja bym chętnie sobie kupił s3 lub s4 :gwizdanie: niewiem czy się przyzwyczaisz do takiego spalania ciężko ci chyba będzie hehe pozatym ty bez rezania to tak jak by nie ty siemanko KędziSan powrócił z tyrki co tu taka pustka? wydaje mi się że wyruszę z Rafałem mieszkamy niedaleko więc bez sensu kombinować z kim pojade dla mnei to bez różnicy :> najwyżej się porobi akcje z szybką przesiadką co by umilić podróż innym (tak jak wracaliśmy z gliwic :gwizdanie:) ufff, no to jeden problem z głowy ... zabawne... [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 14:16_________________________________________________jaką tą wódkę wkoncu kupujemy bo za niedługo jadę na zakupy i niewiem co kupić :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Zaraz spadam Keżor zmieniaj zmieniaj Masz to dla mnie :gwizdanie:
keżor Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 Zaraz spadam Keżor zmieniaj zmieniaj Masz to dla mnie :gwizdanie: zaraz pojade kupić a kiedy to odbierzesz ? bo ja jade z Maxami , to jutro nie da rady raczej :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Zaraz spadam Keżor zmieniaj zmieniaj Masz to dla mnie :gwizdanie: to co Rafał będziesz miał dla mnie miejsce czy się do Stana ładować? i o której w końcu wyjeżdżamy?
keżor Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 Kędzior , Twojego nie chce , bo masz kombi zastanawiam sie nad tym 2.4 znalazłem dwa za***iste na allegro z Q w sedanie http://www.allegro.pl/item966875239_audi_a4_2_4_v6_quattro_ze_szwajcarii_super_stan.html http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10667367 jak dla mnie oba na wypasie , 2.8 po 99roku nie moge znaleźć
Bulczas Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Zaraz spadam Keżor zmieniaj zmieniaj Masz to dla mnie :gwizdanie: zaraz pojade kupić a kiedy to odbierzesz ? bo ja jade z Maxami , to jutro nie da rady raczej :gwizdanie: Podjadę ok 17 oki Dam znać na fona jak będę jechał Zaraz spadam Keżor zmieniaj zmieniaj Masz to dla mnie :gwizdanie: to co Rafał będziesz miał dla mnie miejsce czy się do Stana ładować? i o której w końcu wyjeżdżamy? No o 8 z katowic więc my się ustawimy o 7:30 pojedziemy po Monikę i do katowic bo i tak cisniemy na a4 :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 keżor bier S3 i wyrezaj siema wszystkim
keżor Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 Kędzior , ale jak dopadne 2.8 to jak będziesz sprzedawał to biore wydech chyba , że do 2,4 też by podlazł
Bulczas Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 keżor bier S3 i wyrezaj siema wszystkim I dołączane Quattro totalna głupota jak coś to tylko esa :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Kędzior , Twojego nie chce , bo masz kombi zastanawiam sie nad tym 2.4 znalazłem dwa za***iste na allegro z Q w sedanie http://www.allegro.pl/item966875239_audi_a4_2_4_v6_quattro_ze_szwajcarii_super_stan.html http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10667367 jak dla mnie oba na wypasie , 2.8 po 99roku nie moge znaleźć i za pół roku zupełnie inaczej będą wyglądać bez względu czy pierwsza czy druga :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 No o 8 z katowic więc my się ustawimy o 7:30 pojedziemy po Monikę i do katowic bo i tak cisniemy na a4 :gwizdanie: Kędzior , Twojego nie chce , bo masz kombi zastanawiam sie nad tym 2.4 znalazłem dwa za***iste na allegro z Q w sedanie http://www.allegro.pl/item966875239_audi_a4_2_4_v6_quattro_ze_szwajcarii_super_stan.html http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10667367 jak dla mnie oba na wypasie , 2.8 po 99roku nie moge znaleźć to sobie wyrezasz w moim sedana :polew: jak już tak chcesz benz wolno to nic tylko 2.8 w spalaniu różnica prawie żadna natomiast różnica w jeździe napewno odczuwalna niechce mi się wierzyć że niechcesz rezać przy aucie :gwizdanie: ja bym był najbardziej chyba za s3 pomimo tego dołączanego napedu który można wyrezać i ustawiać jak się chcę
keżor Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 keżor bier S3 i wyrezaj siema wszystkim I dołączane Quattro totalna głupota jak coś to tylko esa :gwizdanie: musiałbyś sie tym leonem przejechać , naprawde bardzo fajnie sie jeździ na haldexie Kędzior , Twojego nie chce , bo masz kombi zastanawiam sie nad tym 2.4 znalazłem dwa za***iste na allegro z Q w sedanie http://www.allegro.pl/item966875239_audi_a4_2_4_v6_quattro_ze_szwajcarii_super_stan.html http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10667367 jak dla mnie oba na wypasie , 2.8 po 99roku nie moge znaleźć i za pół roku zupełnie inaczej będą wyglądać bez względu czy pierwsza czy druga :gwizdanie: no jak będe rezał to tylko wizualnie , ale w poliftach nie wiele trzeba ,żeby fajnie wyglądał gwint + fele i ogień
Miszka82 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 ja nawet nie wiedziałem że S3 nie ma stałego Q
Bulczas Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Jak kupisz s3 trzeba będzie prezesa wybrać bo jak to tak prezes i nie jeździ A4 :gwizdanie: :polew:
Miszka82 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Jak kupisz s3 trzeba będzie prezesa wybrać bo jak to tak prezes i nie jeździ A4 :gwizdanie: :polew:
Kędzior Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Jak kupisz s3 trzeba będzie prezesa wybrać bo jak to tak prezes i nie jeździ A4 :gwizdanie: :polew: to może zostanie nim ten co ma najwięcej postów :gwizdanie: :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Jak kupisz s3 trzeba będzie prezesa wybrać bo jak to tak prezes i nie jeździ A4 :gwizdanie: :polew: to może zostanie nim ten co ma najwięcej postów :gwizdanie: :polew: :polew: To by był kiepski pomysł :gwizdanie: [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 14:37_________________________________________________Lepsza opcja tak jak teraz ten kto ma najbardziej wyrezną furę :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Jak kupisz s3 trzeba będzie prezesa wybrać bo jak to tak prezes i nie jeździ A4 :gwizdanie: :polew: to może zostanie nim ten co ma najwięcej postów :gwizdanie: :polew: :polew: To by był kiepski pomysł :gwizdanie: [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 14:37_________________________________________________Lepsza opcja tak jak teraz ten kto ma najbardziej wyrezną furę :gwizdanie: ja nie chcę :polew:
Kędzior Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Jak kupisz s3 trzeba będzie prezesa wybrać bo jak to tak prezes i nie jeździ A4 :gwizdanie: :polew: to może zostanie nim ten co ma najwięcej postów :gwizdanie: :polew: :polew: To by był kiepski pomysł :gwizdanie: [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 14:37_________________________________________________Lepsza opcja tak jak teraz ten kto ma najbardziej wyrezną furę :gwizdanie: nom to czyli nadal ja
Miszka82 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Jak kupisz s3 trzeba będzie prezesa wybrać bo jak to tak prezes i nie jeździ A4 :gwizdanie: :polew: to może zostanie nim ten co ma najwięcej postów :gwizdanie: :polew: :polew: To by był kiepski pomysł :gwizdanie: [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 14:37_________________________________________________Lepsza opcja tak jak teraz ten kto ma najbardziej wyrezną furę :gwizdanie: nom to czyli nadal ja
Rekomendowane odpowiedzi