diman Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 SIEMA !!! Od której strony mam czytać ten spam z gratulacjami ??? :mysli: PS. Szukam kierowcy na jutrzejszy wyjazd. Czekam na info do godz 22, jeśli nikt nie odpowie bede musiał przestał pić i tego byście nie chcieli :gwizdanie: A samopoczucie dopisuje stanley to i ja dolacze do zyczen gratulacje magistra jutro bedzie dobra zabawa bedzie co opijac
keżor Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 keżor na marginesie nie kupuj fur z rejestracją WR takie kanciaże że głowa mała :no: szkoda, bo za***ista sie wydaje ta furka i ma wszystko co bym chciał mieć w aucie 2 lift , czarna , Quattro , Sedan , 2.4
stanley Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 dziękuję wszystkiem za gratulacje... nie wiem co więcej napisac bo jestem zbyt skromny i zmęczony Keżor, znając Ciebie, to wejdziesz z podwójnym wejściem A jakbyś tak bardzo chciał fajne autko to daj cynk, zlece poszukiwania [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 20:37_________________________________________________PS. Nie kupuj fury ze Szwajcarii od handlarzy. A dleczego - zapytaj Basi.... :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 stanley, to Ty może lepiej wypożycz sobie jakiegoś chinola, bo na drogę powrotną będziesz też potrzebował kierowcy
stanley Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 stanley, to Ty może lepiej wypożycz sobie jakiegoś chinola, bo na drogę powrotną będziesz też potrzebował kierowcy do tej pory, to już Basię przygotuję do jazdy
stanley Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 a Basia ma prawko ? pewno, od dawna i zdała za I razem [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 20:52_________________________________________________tylko powiedziałem jej, że jak chce jeździć, to musi zdać u mnie Avus Exam ( czyli egzamin z omijania dziur) :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 buhehhehe jedziemy szerokimi drogami, więc raczej nigdzie nie zahaczy masz kierowcę i tak panikujesz
Kędzior Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 joł joł my właśnie wróciliśmy z Rafałem z zakupów :gwizdanie: 2xwyborowa i paczuszka browarków i jakaś przepitka jest Stanley to o której ty wyjeżdzasz? bo z Rafałem żeśmy się ugadali że o 8 trzeba wyruszyć już na trasę
stanley Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 buhehhehe jedziemy szerokimi drogami, więc raczej nigdzie nie zahaczy masz kierowcę i tak panikujesz jaaa...... mam keorwcę, pewnie ledwo wsiądziemy do auta i Basia piwo sobie otworzy
Pucek Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 joł joł my właśnie wróciliśmy z Rafałem z zakupów :gwizdanie: 2xwyborowa i paczuszka browarków i jakaś przepitka jest Stanley to o której ty wyjeżdzasz? bo z Rafałem żeśmy się ugadali że o 8 trzeba wyruszyć już na trasę a to chyba na łeb :gwizdanie: chyba że macie takie słabe głowy
Kędzior Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 jaaa...... mam keorwcę, pewnie ledwo wsiądziemy do auta i Basia piwo sobie otworzy muheheehe wcale bym się niezdziwił :gwizdanie: Pucek to ma starczyć na całe nasze piętro i jeszcze na po jednym z każdym :polew: Ps. kupiłeś mi?? :gwizdanie:
stanley Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 joł joł my właśnie wróciliśmy z Rafałem z zakupów :gwizdanie: 2xwyborowa i paczuszka browarków i jakaś przepitka jest Stanley to o której ty wyjeżdzasz? bo z Rafałem żeśmy się ugadali że o 8 trzeba wyruszyć już na trasę ja bede o 8 pod Go Sport - tak jak mówi plan wycieczki
Kędzior Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 ja bede o 8 pod Go Sport - tak jak mówi plan wycieczki to kto jeszcze z nami o tej godzinie śmiga?
keżor Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 dobra Panowie , lece w kime, bo mnie jeszcze czeka szychta o 3ciej :gwizdanie: naszczęście nie prowadze , to sobie odeśpie w Maxowozie
Pucek Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 2 auta z SG Kędzior, niestety nie miałem kiedy Ci tego kupić
stanley Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 dobra Panowie , lece w kime, bo mnie jeszcze czeka szychta o 3ciej :gwizdanie: naszczęście nie prowadze , to sobie odeśpie w Maxowozie trzyma się prezes
Kędzior Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 2 auta z SG Kędzior, niestety nie miałem kiedy Ci tego kupić nom trudno to kupisz mi później 2 auta czyli kto dokładnie? narka Keżor
Pucek Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 moje i Egona więc jedziemy na 4 auta jak ktoś ma CB to niech zabierze - ja swoje radio dzisiaj spaliłem :>
Kędzior Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 hehe czyli będzie 2x 1.8T vs 2x 1.9TDI :gwizdanie: niestety niedam rady ci załatwić cb
Rekomendowane odpowiedzi