Kędzior Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 No sprawa jest wyjaśniona o tą kasę Ja też zabrałem letnie. Generalnie to jestem spakowany pare majtek skarpetek i w sumie to wszystko :polew: Wpakowałem co było pod ręką a co się będę. Załóż rano koszulkę klubową nom się wie kurde nic mi się w sumie niechce :polew:
Bulczas Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 To idź spać :gwizdanie: Ja zaraz się kładę
Kędzior Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 To idź spać :gwizdanie: Ja zaraz się kładę oo jutro na TVN 300 Sparten leci to sobie obejrzymy :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 To idź spać :gwizdanie: Ja zaraz się kładę oo jutro na TVN 300 Sparten leci to sobie obejrzymy :polew: :polew: Jak będziesz miał na czym :polew:
Kędzior Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 To idź spać :gwizdanie: Ja zaraz się kładę oo jutro na TVN 300 Sparten leci to sobie obejrzymy :polew: :polew: Jak będziesz miał na czym :polew: podobno są TV w pokojach :gwizdanie: :polew: wezmę eurobiznes to będziemy sobie grali wieczorem :polew: :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Chyba rano bo wieczorem nie będziesz w stanie
Kędzior Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Chyba rano bo wieczorem nie będziesz w stanie hehe niby dlaczego?? :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Chyba rano bo wieczorem nie będziesz w stanie hehe niby dlaczego?? :gwizdanie: Będziesz śpiący :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Chyba rano bo wieczorem nie będziesz w stanie hehe niby dlaczego?? :gwizdanie: Będziesz śpiący :gwizdanie: hehe ok ja mykam trzeba się spakować i kłaść spać co by niezaspać o której wstajesz rano? ciekawy jestem ile chłopaki naskrobią str podczas naszej nieobecności
Bulczas Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 No jakoś przed 7 muszę wstać ogolić się itp :gwizdanie: Ja będę miał kompa i neta mobilnego więc będziemy na bieżąco
Kędzior Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 No jakoś przed 7 muszę wstać ogolić się itp :gwizdanie: Ja będę miał kompa i neta mobilnego więc będziemy na bieżąco a mój stacjonarny komp się zmieści to też sobie wezmę
Bulczas Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 No jakoś przed 7 muszę wstać ogolić się itp :gwizdanie: Ja będę miał kompa i neta mobilnego więc będziemy na bieżąco a mój stacjonarny komp się zmieści to też sobie wezmę Pewnie :polew:
Kędzior Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 No jakoś przed 7 muszę wstać ogolić się itp :gwizdanie: Ja będę miał kompa i neta mobilnego więc będziemy na bieżąco a mój stacjonarny komp się zmieści to też sobie wezmę Pewnie :polew: dobra czas się zbierać hehe narka przed nami ciężki weekend :gwizdanie: jakieś "autostopowiczki" zabieramy jak będą stały przy trasie :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 No najlepiej jakieś ładne i żeby niedrogie były
Bulczas Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 No najlepiej jakieś ładne i żeby niedrogie były Najlepiej za piwo
Kędzior Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 No najlepiej jakieś ładne i żeby niedrogie były Najlepiej za piwo albo łyk za łyka :polew:
Kędzior Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Idź już spać Kędzior :gwizdanie: no co czekaj niech no tylko jakąś wyczaję to od razu będę darł ryja przez szybę za nią hehehe :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Szerokiej drogi jutro kedzior pamiętaj, że zadzwonię do Ciebie przypomnieć Ci że macie mnie obgadać
Rekomendowane odpowiedzi