akjam Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zyjecie? żyjemy Ja dla odmiany w pracy siedzę! [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 21:24_________________________________________________ zyjemy ale co to za zycie jak jest post ;( Jaki tam post? Wczoraj tak ostro było, że do tej pory nie mogę dojść do siebie!
stanley Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 zyjemy ale co to za zycie jak jest post ;( już po poście [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 21:26_________________________________________________ Zyjecie? żyjemy Ja dla odmiany w pracy siedzę! [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 21:24_________________________________________________ zyjemy ale co to za zycie jak jest post ;( Jaki tam post? Wczoraj tak ostro było, że do tej pory nie mogę dojść do siebie! no szataniści postu nie mają, oni piją krew kotów cały rok :gwizdanie:
diman Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 zyjemy ale co to za zycie jak jest post ;( już po poście [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 21:26_________________________________________________ Zyjecie? żyjemy Ja dla odmiany w pracy siedzę! [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 21:24_________________________________________________ zyjemy ale co to za zycie jak jest post ;( Jaki tam post? Wczoraj tak ostro było, że do tej pory nie mogę dojść do siebie! no szataniści postu nie mają, oni piją krew kotów cały rok :gwizdanie: :polew:
bish - kopt Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 no szataniści postu nie mają, oni piją krew kotów cały rok :gwizdanie: :polew: siema Kato
stanley Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 a gdzie sie stracil akjam ? :gwizdanie:
diman Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 a gdzie sie stracil akjam ? :gwizdanie: nastraszyles go tymi kotami
stanley Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 a gdzie sie stracil akjam ? :gwizdanie: nastraszyles go tymi kotami może szykuje whiskas ?
Bulczas Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Na chwilę. Post się skończył ja uderzam na miasto
diman Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Na chwilę. Post się skończył ja uderzam na miasto sam bez kolegow
stanley Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 jak tam lans, bo mnie ludzie na BP zaczepiali po tym jak furę wypolerowałem Aż tu nagle podbiją gośc i mówi : super auto, zadbany lakier, fajne fele, ale jakoś tak za wysoko stoi Okazało się, że to malwina115
Bulik Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 ale jakoś tak za wysoko stoi Okazało się, że to malwina115 ale mówiła o "zawiasie" ?? :gwizdanie: :gwizdanie: :polew:
stanley Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 ale jakoś tak za wysoko stoi Okazało się, że to malwina115 ale mówiła o "zawiasie" ?? :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: to był łon
gregory Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witajcie! Co tam słychać w wielkim świecie?
keżor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 ale jakoś tak za wysoko stoi Okazało się, że to malwina115 ale mówiła o "zawiasie" ?? :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: Malwina to koleś , jak można sie nie domyślić ?
Bulik Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 to był łon to Ty sie nawet nie przyznawaj :gwizdanie:
stanley Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 to był łon to Ty sie nawet nie przyznawaj :gwizdanie: mój "allroad" rzuca się w oczy
Bulik Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 to był łon to Ty sie nawet nie przyznawaj :gwizdanie: mój "allroad" rzuca się w oczy niewątpie
akjam Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 a gdzie sie stracil akjam ? :gwizdanie: nastraszyles go tymi kotami może szykuje whiskas ? Cięzko pracuję...
krolu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Jak ktoś ma HBO to polecam super film - byłem na nim kinie 2 razy niby musical ale jest mega KOX :kox: - Polecam - lecę oglądać narazie do jutra
stanley Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 dobra to nara Panowie, drapanie jajek mnie czeka :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi