diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Diman dziś o 13:45 na CANAL+ lecą "Surykatki" :kox: :kox: musialbys mnie zaprosic do siebie bo nie mam CANAL+ ;(
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Diman dziś o 13:45 na CANAL+ lecą "Surykatki" :kox: :kox: musialbys mnie zaprosic do siebie bo nie mam CANAL+ ;( Diman, nie ściemniaj że do króla, bo to pewnie tylko pretekst żeby odwiedzić Ankę...
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Diman dziś o 13:45 na CANAL+ lecą "Surykatki" :kox: :kox: musialbys mnie zaprosic do siebie bo nie mam CANAL+ ;( Diman, nie ściemniaj że do króla, bo to pewnie tylko pretekst żeby odwiedzić Ankę... no stary ale mnie wyczules
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Diman dziś o 13:45 na CANAL+ lecą "Surykatki" :kox: :kox: musialbys mnie zaprosic do siebie bo nie mam CANAL+ ;( Wpadaj - ja mam dziś ROLADY :kox:
keżor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Diman dziś o 13:45 na CANAL+ lecą "Surykatki" :kox: :kox: musialbys mnie zaprosic do siebie bo nie mam CANAL+ ;( Diman, nie ściemniaj że do króla, bo to pewnie tylko pretekst żeby odwiedzić Ankę... a jutro leci film "Ania i Król" chyba na polsacie Arek , a gdzie ta miejscówa ? nic nie wiedziałem ,że już sie street race'owy sezon zaczął zaczal, zaczal, a miejscowka to K-ce Szopienice hmmm , nie kojarze tam żadnej miejscówy do ścigania może od kościołą do cmentarza , ale to by było przegięcie :polew:
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Diman dziś o 13:45 na CANAL+ lecą "Surykatki" :kox: :kox: musialbys mnie zaprosic do siebie bo nie mam CANAL+ ;( Wpadaj - ja mam dziś ROLADY :kox: jade :slina:
Bulczas Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Co tam panowie słychać. Ja idę spalić zbędne kilogramy na rower
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Diman dziś o 13:45 na CANAL+ lecą "Surykatki" :kox: :kox: musialbys mnie zaprosic do siebie bo nie mam CANAL+ ;( Diman, nie ściemniaj że do króla, bo to pewnie tylko pretekst żeby odwiedzić Ankę... no stary ale mnie wyczules bo też bym z chęcią odwiedził króla
Bulczas Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 bo też bym z chęcią odwiedził króla Usłyszał o d*pach i pierwszy
matikkkkk90 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 elo mam do Was pytanie czy ktoś mógłby mnie wziąść na spota we wtorek?? jestem z Mikołowa jak coś
Miszka82 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 elo mam do Was pytanie czy ktoś mógłby mnie wziąść na spota we wtorek?? jestem z Mikołowa jak coś co znaczy wziąć ? nie masz furki ? czy jak ?
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 elo mam do Was pytanie czy ktoś mógłby mnie wziąść na spota we wtorek?? jestem z Mikołowa jak coś z mikołowa to nikt nie jeździ na spoty ani do Gliwic, ani do Katowic, ile masz lat że nie możesz sam przyjechać? [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:01_________________________________________________ bo też bym z chęcią odwiedził króla Usłyszał o d*pach i pierwszy no co chyba do Króla na rolady nie pojadę, bo sam dzisiaj miałem na obiad :>
matikkkkk90 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no ja nie mam ani samochodu ani prawka jeszcze nie mam wziasc to znaczy zabrac
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no ja nie mam ani samochodu ani prawka jeszcze nie mam wziasc to znaczy zabrac to chyba będziesz musiał poprosić ojca żeby Cie zabrał bo raczej nikt nie będzie specjalnie jechał do Mikołowa uzupełnij profil (wiek)
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no ja nie mam ani samochodu ani prawka jeszcze nie mam wziasc to znaczy zabrac kolego moge sie poswiecic i pojechac we wtorek do kato przez mikolow, musialbys podejs gdzies w okolice auchana to bym cie mogl zgarnac
A-rek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 hmmm , nie kojarze tam żadnej miejscówy do ścigania może od kościołą do cmentarza , ale to by było przegięcie nie znam dokladnie K-c ale to jest na zadupiu ze tak powiem w tym tyg. byly tam: nowa honda civic type r, lancer evo X, m3 e46, audi rs4, bmw e60 3.0, merc c klasse amg, 2 x Honda S2000....
Miszka82 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no ja nie mam ani samochodu ani prawka jeszcze nie mam wziasc to znaczy zabrac to chyba będziesz musiał poprosić ojca żeby Cie zabrał bo raczej nikt nie będzie specjalnie jechał do Mikołowa uzupełnij profil (wiek) Pucek nie bądź taki w gorącej wodzie kąpany ja mogę podjechać z Tychów mam rzut beretem, matikkkkk90 ugadamy się jeszcze we wtorek na forum
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 hmmm , nie kojarze tam żadnej miejscówy do ścigania może od kościołą do cmentarza , ale to by było przegięcie nie znam dokladnie K-c ale to jest na zadupiu ze tak powiem w tym tyg. byly tam: nowa honda civic type r, lancer evo X, m3 e46, audi rs4, bmw e60 3.0, merc c klasse amg, 2 x Honda S2000.... byłeś tam? :gwizdanie: Miszka, nie kompany tylko kąpany geju :>
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Diman, ale z Ciebie dobry tato no jakos mam sentyment do pomocy ludziom :>
Rekomendowane odpowiedzi