Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przez lejek :polew:

:decayed: :decayed: :decayed: trzeba być pomysłowym hehe

często oglądam sąsiadów :polew: :polew:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hehe widać :polew: :polew: :polew::tongue4:

Opublikowano

samo życie :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

samo życie :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

:bry: Wszystkim...

Wczoraj poszedłem na noc do pracy dziś wracam i mam do nadrobienia 14 stron.... Pierd... nie czytam tego spamu... :polew: :polew:

Opublikowano

siema z rana , ja już po dwóch szychtach na dziś :decayed:

jeszcze tylko wyprawa na ściane i można iść spać :tongue4:

bunny.gif

królik mistrz :kox: :kox: :polew: :polew:

a szfankuje mi coś, ogrzewanie mi się zepsuło muszę jechać na jakiś zakład klimatyzacyjny co by obczaili co i jak. ale masakra była hehe jade a tu nagle dym z podmachy wali hehehe

i tak dobrze, że nie miałeś to co Keżor....jeb, ciul, d*p, d*p, jeb, jeb, d*p, ciul, jeb jeb

:polew:

a w ryj byś nie chciał :kox: przecież audi sie nie psuje :>
Opublikowano

:bry: Wszystkim...

Wczoraj poszedłem na noc do pracy dziś wracam i mam do nadrobienia 14 stron.... Pierd... nie czytam tego spamu... :polew: :polew:

rzuć robotę nie będziesz miał tego problemu :polew::tongue4:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 13:19_________________________________________________

a w ryj byś nie chciał :kox: przecież audi sie nie psuje :>

no to mnie pojechał :wallbash::polew:

Opublikowano

26484_1388801890653_1550276968_940330_7629335_n.jpg

:kox:

Opublikowano

Dobry bajer z tymi lepami hehe chyba sobie nakleje z tym że w wersji na tylną szybe... Nie wkur.. się, zaraz zjade... :polew: :polew:

Opublikowano

hehe dobreee hehe jak będę miał mocną furę to sobię takie coś zrobię hehe

Opublikowano

dobra opcja :kox:

Opublikowano

yhy tak w szczególności dla twojej maszyny :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Pany opisze Wam co mi się dziś stało w drodze do Mysłowic... a mianowicie lece A4 odbijam na mysłowice wyprzedzam na przerywanej ciężarówke a przed nią radiowóz którego nie było widac... oczywiscie od razu iju iju iju i dokumenty prosze... jako iż tam było bodajrze ogranioczenie 90 km/h a ciężarówka jechała ok 50 km/h a Panowie policjanci nie mieli jak zrobic mi pomiaru to ( UWAGA Teraz Najważniejsze ) Pan Policjant Podszedł do mojej fury ( :polew: ) jedną ręką złapał kierownice i zaczoł nią ruszac na boki a noge przystawił do felgi i stwierdził że mam wybity drążek i on zabioera dowód rejestracyjny... Ja do niego że chyba sobie w tym momencie jaja robi bo przeca w nodze nie ma stacji diagnostycznej..... Pertraktacje trwały dłuższą chwile i skończyło się pouczeniem i prezentem w postaci łądowarki samochodowej do Nokii wartości 10 zł... a wszystko dlatego że mam na tylnej szybie napis Serwis GSM..

Ale tak na przyszłoś to chyba żaden pies nie ma prawa zabrac dowodu rejestracyjnego w takim przypadku że on sobie noga sprawdza albo ma podejrzenia...

Co sądzicie na ten temat ???

Opublikowano

Pany opisze Wam co mi się dziś stało w drodze do Mysłowic... a mianowicie lece A4 odbijam na mysłowice wyprzedzam na przerywanej ciężarówke a przed nią radiowóz którego nie było widac... oczywiscie od razu iju iju iju i dokumenty prosze... jako iż tam było bodajrze ogranioczenie 90 km/h a ciężarówka jechała ok 50 km/h a Panowie policjanci nie mieli jak zrobic mi pomiaru to ( UWAGA Teraz Najważniejsze ) Pan Policjant Podszedł do mojej fury ( :polew: ) jedną ręką złapał kierownice i zaczoł nią ruszac na boki a noge przystawił do felgi i stwierdził że mam wybity drążek i on zabioera dowód rejestracyjny... Ja do niego że chyba sobie w tym momencie jaja robi bo przeca w nodze nie ma stacji diagnostycznej..... Pertraktacje trwały dłuższą chwile i skończyło się pouczeniem i prezentem w postaci łądowarki samochodowej do Nokii wartości 10 zł... a wszystko dlatego że mam na tylnej szybie napis Serwis GSM..

Ale tak na przyszłoś to chyba żaden pies nie ma prawa zabrac dowodu rejestracyjnego w takim przypadku że on sobie noga sprawdza albo ma podejrzenia...

Co sądzicie na ten temat ???

hmmm , ja myśle , żeeee :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Kędzior nie rób sobie polewki z kolegi bo jego przynajmniej stac na tankowanie swojego auta a nie jak niektórzy mający 2,8 litra... :polew: :polew:

Opublikowano

Keżor hehehe tak chciałeś żeby dymiło?? Volkswagen golf tdi 295hp dyno NO FAKE

:polew:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 13:36_________________________________________________

Kędzior nie rób sobie polewki z kolegi bo jego przynajmniej stac na tankowanie swojego auta a nie jak niektórzy mający 2,8 litra... :polew: :polew:

ciiiii :gwizdanie:

Opublikowano

dzięki Mario :wink4::polew: :polew: :polew:

Kędzor ty c**ju :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

wy nieroby - a mi się tak nudzi, że poszedł bym sobie do pracy :disgust: :disgust: :disgust:

Opublikowano

Noi wstałem po krótkiej drzemce.... Przydałoby się teraz coś zrobic :-) może śniadanie zjeść :>