krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Ale w skali 1:1!!!! :polew: takiego to chyba BLB nie uwiezie... BLB da rade... no to w takim razie hamulce na pewno nie [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 20:54_________________________________________________ wolałbym włochatą czapkę strażnika od księżnej hmm albo w sumie nie bo nie mam szyberdachu... :/ :polew:
Seski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Nie souvenira tylko gifta bo on przeca siedzi w Angliiiiiiiii.......... ooo jakiś ty światowyy przeca na lotnisku pracuje to musi byc swiatowy
akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Ale w skali 1:1!!!! :polew: takiego to chyba BLB nie uwiezie... BLB da rade... no to w takim razie hamulce na pewno nie Jak będzie powolutku jechał a nie tak jak Ty wariocie to da rade!
Kędzior Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Diman chciał słonia zapakować jak wracaliśmy z BT a co tam jakiś BigBen :polew:
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Ale w skali 1:1!!!! :polew: takiego to chyba BLB nie uwiezie... BLB da rade... no to w takim razie hamulce na pewno nie Jak będzie powolutku jechał a nie tak jak Ty wariocie to da rade! ja wariat ?? :shocked: no co ty gadasz - moja fura pali 6,3 litra /100 co świadczy że jeżdżę :gwizdanie: :gwizdanie: jak emeryt
akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Nie souvenira tylko gifta bo on przeca siedzi w Angliiiiiiiii.......... ooo jakiś ty światowyy przeca na lotnisku pracuje to musi byc swiatowy P.S. Miszka podgląda! Zarobiony dziś chyba... :gwizdanie: Ale w skali 1:1!!!! :polew: takiego to chyba BLB nie uwiezie... BLB da rade... no to w takim razie hamulce na pewno nie Jak będzie powolutku jechał a nie tak jak Ty wariocie to da rade! ja wariat ?? :shocked: no co ty gadasz - moja fura pali 6,3 litra /100 co świadczy że jeżdżę :gwizdanie: :gwizdanie: jak emeryt Swoim wozem może tak jeździsz... :gwizdanie:
Seski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Diman chciał słonia zapakować jak wracaliśmy z BT a co tam jakiś BigBen :polew: :polew::polew: a w dodatku avanta ma :gwizdanie:
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Swoim wozem może tak jeździsz... :gwizdanie: mój ma taka moc, że jak bym jeździł do 3000 rpm tak jak wy to bym poniżej 5l/100km chyba spadł :polew:
Kędzior Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Spadam powoli na ostatnią nockę a jutro wolne?
Bulczas Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Spadam powoli na ostatnią nockę a jutro wolne? Idę oddać krew a tym samym mam dzień wolnego za free
Kędzior Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Spadam powoli na ostatnią nockę a jutro wolne? Idę oddać krew a tym samym mam dzień wolnego za free hehehe cfaniaczek, i później wieczorem jak się napijesz to lepiej cię klepnię dasz czekolade?
Seski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Spadam powoli na ostatnią nockę cyja
Seski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Spadam powoli na ostatnią nockę a jutro wolne? Idę oddać krew a tym samym mam dzień wolnego za free twardziel...
akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Spadam powoli na ostatnią nockę a jutro wolne? Idę oddać krew a tym samym mam dzień wolnego za free :good:
Rekomendowane odpowiedzi