akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 jak się wyrobie czasowo to bardzo chętnie jak masz fajna siostrę, sąsiądkę , kuzynkę to weź ze sobą
akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 a cóż to tak przycichło...? Wszyscy na Naszej Klasie! :polew: :polew: P.S. Ja na szczęście też nie mam tej szatańskiej Naszej klasy!!! U mnie w pracy wszystko zblokowane bo laski siedziały tylko na NK!!! :naughty:
Seski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 a cóż to tak przycichło...? Wszyscy na Naszej Klasie! :polew: :polew: P.S. Ja na szczęście też nie mam tej szatańskiej Naszej klasy!!! U mnie w pracy wszystko zblokowane bo laski siedziały tylko na NK!!! :naughty: to jest zaraza przez to nam w robocie zablokowali pol neta i trzeba bylo wgrywać mozille
akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 a cóż to tak przycichło...? Wszyscy na Naszej Klasie! :polew: :polew: P.S. Ja na szczęście też nie mam tej szatańskiej Naszej klasy!!! U mnie w pracy wszystko zblokowane bo laski siedziały tylko na NK!!! :naughty: to jest zaraza przez to nam w robocie zablokowali pol neta i trzeba bylo wgrywać mozille No dokładnie zaraza!
Seski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 ja się zawijam do wyrka narkaa kolorowych snow
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 a cóż to tak przycichło...? Wszyscy na Naszej Klasie! :polew: :polew: P.S. Ja na szczęście też nie mam tej szatańskiej Naszej klasy!!! U mnie w pracy wszystko zblokowane bo laski siedziały tylko na NK!!! :naughty: to jest zaraza przez to nam w robocie zablokowali pol neta i trzeba bylo wgrywać mozille No dokładnie zaraza! informatyką w d*pie się poprzewracało :gwizdanie:
Seski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 to co akjam nabijamy teraz sami klika stron
akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 ja się zawijam do wyrka narkaa Coś Kędzior nie jest w formie... Trzym się! a cóż to tak przycichło...? Wszyscy na Naszej Klasie! :polew: :polew: P.S. Ja na szczęście też nie mam tej szatańskiej Naszej klasy!!! U mnie w pracy wszystko zblokowane bo laski siedziały tylko na NK!!! :naughty: to jest zaraza przez to nam w robocie zablokowali pol neta i trzeba bylo wgrywać mozille No dokładnie zaraza! informatyką w pupie się poprzewracało :gwizdanie: Dobrze zrobili bo jak wchodziłęm do pracy to na 30 kompów, 90% była NK! :wallbash:
Seski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 no ja popieram... wszystko jest dla ludzi ale bez przesady...[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 22:34_________________________________________________kurde muszę jeszcze ponad godzine siedzieć... :/
A-rek Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 a skoro juz mowa o kompach w pracy.... jest jakis program ktory mozna wgrac na kompa tak aby robil co jakis czas skany (print screan'y) i przesylal na inny komp albo zapisywal w jakims pliku :?:
Miszka82 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 jeszcze baba mnie wk***ia chyba ją trzepnę :bicz3:
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 a skoro juz mowa o kompach w pracy.... jest jakis program ktory mozna wgrac na kompa tak aby robil co jakis czas skany (print screan'y) i przesylal na inny komp albo zapisywal w jakims pliku :?: nie słyszałem... ale są takie co zapisują co np. się pisze na klawiaturze
akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 a skoro juz mowa o kompach w pracy.... jest jakis program ktory mozna wgrac na kompa tak aby robil co jakis czas skany (print screan'y) i przesylal na inny komp albo zapisywal w jakims pliku :?: Zapytaj Naszego nadwornego informatyka Kanara! jeszcze baba mnie wk***ia chyba ją trzepnę :bicz3: Pewnie to lubi... :wink4:
A-rek Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 nie słyszałem... ale są takie co zapisują co np. się pisze na klawiaturze hmmmm...... Zapytaj Naszego nadwornego informatyka Kanara! Kanar pytam cie :>
Seski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 hmm powiem ci ze nie wiem ale wiem ze na 100% sa takie programy ktore zapisuja kazdy twoj ruch myszką...
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 hmm powiem ci ze nie wiem ale wiem ze na 100% sa takie programy ktore zapisuja kazdy twoj ruch myszką... i liczą kilometry - kiedyś coś takiego miałem dla funu - większy przebieg niż w aucie :polew:
akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 hmm powiem ci ze nie wiem ale wiem ze na 100% sa takie programy ktore zapisuja kazdy twoj ruch myszką... i liczą kilometry - kiedyś coś takiego miałem dla funu - większy przebieg niż w aucie :polew: km myszki?
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 hmm powiem ci ze nie wiem ale wiem ze na 100% sa takie programy ktore zapisuja kazdy twoj ruch myszką... i liczą kilometry - kiedyś coś takiego miałem dla funu - większy przebieg niż w aucie :polew: km myszki? no
Rekomendowane odpowiedzi