Seski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 jeszcze baba mnie wk***ia chyba ją trzepnę :bicz3: ja mam spokoj bo poszla spac
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 może z tym przebiegiem jak w aucie przesadziłem - ale można się na serio zdziwić
akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 hmm powiem ci ze nie wiem ale wiem ze na 100% sa takie programy ktore zapisuja kazdy twoj ruch myszką... i liczą kilometry - kiedyś coś takiego miałem dla funu - większy przebieg niż w aucie :polew: km myszki? no No to chyba muszę coś takiego zainstalować.
Seski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 hmm powiem ci ze nie wiem ale wiem ze na 100% sa takie programy ktore zapisuja kazdy twoj ruch myszką... i liczą kilometry - kiedyś coś takiego miałem dla funu - większy przebieg niż w aucie :polew: km myszki? no nie chodzilo mi o km myszki tylko o to gdzie klikasz
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 hmm powiem ci ze nie wiem ale wiem ze na 100% sa takie programy ktore zapisuja kazdy twoj ruch myszką... i liczą kilometry - kiedyś coś takiego miałem dla funu - większy przebieg niż w aucie :polew: km myszki? no No to chyba muszę coś takiego zainstalować. wpisz w google - dystans pokonany myszką i na pewno coś znajdziesz
akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 hmm powiem ci ze nie wiem ale wiem ze na 100% sa takie programy ktore zapisuja kazdy twoj ruch myszką... i liczą kilometry - kiedyś coś takiego miałem dla funu - większy przebieg niż w aucie :polew: km myszki? no No to chyba muszę coś takiego zainstalować. wpisz w google - dystans pokonany myszką i na pewno coś znajdziesz Tak czy tak muszę dzwonić do informatyków bo mam takie zapory tu porobione, że nawet zmiany czasu nie mogę dokonać sam tylko ADMIN!
Seski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 no to już troche przesadzili... dobrze ze na forum mozesz wejsc
akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 no to już troche przesadzili... dobrze ze na forum mozesz wejsc :kox:
A-rek Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 ja mam program na kompie ktory posiada takie funkcje i wlasnie sprawdzilem jaki jest wynik: łączny ruch myszy w tym miesiacu to 4 km 94 m 83 cm 4 mm
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 ja mam program na kompie ktory posiada takie funkcje i wlasnie sprawdzilem jaki jest wynik: łączny ruch myszy w tym miesiacu to 4 km 94 m 83 cm 4 mm mało na kompie siedzisz :gwizdanie: :gwizdanie:
akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 ja mam program na kompie ktory posiada takie funkcje i wlasnie sprawdzilem jaki jest wynik: łączny ruch myszy w tym miesiacu to 4 km 94 m 83 cm 4 mm mało na kompie siedzisz :gwizdanie: :gwizdanie: Ja muszę podpowiedzieć informatykom żeby coś takiego u mnie zainstalowali i jestem ciekaw wyniku!
Seski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 ja mam program na kompie ktory posiada takie funkcje i wlasnie sprawdzilem jaki jest wynik: łączny ruch myszy w tym miesiacu to 4 km 94 m 83 cm 4 mm mało na kompie siedzisz :gwizdanie: :gwizdanie: a ty krolu jakie wynik osiągałeś?
akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 ja mam program na kompie ktory posiada takie funkcje i wlasnie sprawdzilem jaki jest wynik: łączny ruch myszy w tym miesiacu to 4 km 94 m 83 cm 4 mm mało na kompie siedzisz :gwizdanie: :gwizdanie: a ty krolu jakie wynik osiągałeś? 180kkm :polew: :polew:
Seski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 ja mam program na kompie ktory posiada takie funkcje i wlasnie sprawdzilem jaki jest wynik: łączny ruch myszy w tym miesiacu to 4 km 94 m 83 cm 4 mm mało na kompie siedzisz :gwizdanie: :gwizdanie: a ty krolu jakie wynik osiągałeś? 180kkm :polew: :polew: :D:D::D
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 ja mam program na kompie ktory posiada takie funkcje i wlasnie sprawdzilem jaki jest wynik: łączny ruch myszy w tym miesiacu to 4 km 94 m 83 cm 4 mm mało na kompie siedzisz :gwizdanie: :gwizdanie: jak jeszcze grałem trochę na kompie to coś miałem około 40 km/miesiąc... ale to w czasach szkoły średniej i monitor 19' a ty krolu jakie wynik osiągałeś? [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 23:10_________________________________________________zapodam wam taki klasyk co mi sie wczoraj w spiżu mega wkręcił i non stop go słucham
A-rek Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 ja mam program na kompie ktory posiada takie funkcje i wlasnie sprawdzilem jaki jest wynik: łączny ruch myszy w tym miesiacu to 4 km 94 m 83 cm 4 mm mało na kompie siedzisz :gwizdanie: :gwizdanie: no wiesz mam zone, dom, prace.... najwiecej mam ze stycznia 8 km :>
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 ja mam program na kompie ktory posiada takie funkcje i wlasnie sprawdzilem jaki jest wynik: łączny ruch myszy w tym miesiacu to 4 km 94 m 83 cm 4 mm mało na kompie siedzisz :gwizdanie: :gwizdanie: no wiesz mam zone, dom, prace.... najwiecej mam ze stycznia 8 km :> no ja teraz też mam na pewno dużo mniej - ale nie żałuję :gwizdanie:
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 tu turutu tez bym sie pobawił jutro piątek
Rekomendowane odpowiedzi