Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja spadam do roboty :hi:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja spadam do roboty :hi:

:hi:

Opublikowano

siemka :hi:

pewnie że jest spot , ja będe napewno , jak nikt nie przyjedzie to se na zakupy pójde , ale będe :decayed:

Opublikowano

siemka :hi:

pewnie że jest spot , ja będe napewno , jak nikt nie przyjedzie to se na zakupy pójde , ale będe :decayed:

no ja też się melduję, Gorol sieje propagandę :wallbash:

Opublikowano
:siema:[br]Dopisany: 18 Maj 2010, 13:55_________________________________________________na gliwickich cisza wiec do was wpadlem :tongue4:
Opublikowano

:siema:[br]Dopisany: 18 Maj 2010, 13:55_________________________________________________na gliwickich cisza wiec do was wpadlem :tongue4:

YO :hi:

a ja już rzygam tym forum na dziś :wallbash: robota nie idzie, chęci brak, pogoda kapa, dobrze że spot dziś to komuś wpierdole i mi zejdzie ciśnienie :polew: :polew:

Opublikowano

a ja już rzygam tym forum na dziś :wallbash: robota nie idzie, chęci brak, pogoda kapa, dobrze że spot dziś to komuś wpierdole i mi zejdzie ciśnienie :polew: :polew:

wpierdolisz albo kogos wypierdolisz?? :polew:

Opublikowano

wpierdole albo kogos wypierdolisz?? :polew:

:doh1: jeden c**j :tongue4:

Opublikowano

spoko ja mam L4 i tez juz do glowy dostaje ile mozna przed lampkiem siedziec :wallbash:

Opublikowano

ile mozna przed lampkiem siedziec :wallbash:

no, niby nic nie ma w necie, a jednak zawsze się coś znajdzie :gwizdanie:

Opublikowano

Max :hi: jak będziesz na spocie to weź mi jedną naklejkę bo Pucek zapomniał :hi:

Opublikowano

no niestety pogoda kapiasta, przeziębienie mnie łapie a jutro mam rozmowę o pracę.......znowu :evil:

co już sie napracowałeś

siemka wszystkim

Opublikowano

Max :hi: jak będziesz na spocie to weź mi jedną naklejkę bo Pucek zapomniał :hi:

nie wiem czy będę pogoda masakra nawet mi sie na spoktania nie chce wychodzić,

ale jak cos to postaram sie zabrać

Opublikowano

co już sie napracowałeś

no pracuję dalej ale to nie dla mnie robota :thumbdown: za dużo na chacie

Opublikowano

ja już na chacie, wypijam coś ciepłego :naughty: i ucinam drzemkę :decayed:

Opublikowano

co już sie napracowałeś

to może skozystaj z oferty wodzunia

Opublikowano

co już sie napracowałeś

myślałem nad tym ale jakoś branża finansowa trochę mi nie leży, mam opcję pracy w Aegonie ale jakoś mi nie spieszno, jutro mam rozmowę i może coś z tego się urodzi poważnego :mysli: w każdym bądź w obecnej za długo nie zabaluję, jakoś mi to nie podchodzi :thumbdown: a co do spotkań to właśnie cisnę zaraz na kilka

Opublikowano

co już sie napracowałeś

myślałem nad tym ale jakoś branża finansowa trochę mi nie leży, mam opcję pracy w Aegonie ale jakoś mi nie spieszno, jutro mam rozmowę i może coś z tego się urodzi poważnego :mysli: w każdym bądź w obecnej za długo nie zabaluję, jakoś mi to nie podchodzi :thumbdown: a co do spotkań to właśnie cisnę zaraz na kilka

no to spoko