keżor Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 kto mi zmodyfikował fiuta na ch***j???? automat drogi święty mikołaju , prosze o http://www.allegro.pl/item839926559_turbo_gt22_kolektor_dolot_downpipe_do_tdi.html Krolu kupujesz?? kurde ja bym to chapnął ale nie mam hajsu
Kanar Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 taaaaaa to nie jesteś jedyny ja już myśle skąd pożyczke wziąć.. no chyba że jak to kupisz to puścisz mi to z awx'a- na początek mi wystarczy
keżor Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 mam info że Krolu teraz chleje piwo pod sklepem nocnym z kolegami
Kanar Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 niektórzy to mają... kolegów w zasadzie jako że mam jutro na 13 to też ide po Piffffo narra Max
keżor Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 no to nara pany ja tu jeszcze sam ze sobą pospamuje :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 23:38_________________________________________________cześć Keżor, co słychać?[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 23:38_________________________________________________a cześć Keżor , wszystko OK. a u Ciebie ? słyszałem że grubo rezasz [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 23:39_________________________________________________a no coś tam rezam , żeby mnie Krolu nie objechał :> a Ty też coś słyszałem działasz [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 23:40_________________________________________________a no takie tam , sam wiesz wtryski itp. no i jakoś auto hulo [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 23:40_________________________________________________ :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 no to nara pany ja tu jeszcze sam ze sobą pospamuje :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 23:38_________________________________________________cześć Keżor, co słychać?[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 23:38_________________________________________________a cześć Keżor , wszystko OK. a u Ciebie ? słyszałem że grubo rezasz [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 23:39_________________________________________________a no coś tam rezam , żeby mnie Krolu nie objechał :> a Ty też coś słyszałem działasz [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 23:40_________________________________________________a no takie tam , sam wiesz wtryski itp. no i jakoś auto hulo :polew: Nie wiem co bierzesz ale bierz połowę albo zmień dealera
Kanar Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 łooooooooooo ostro Cie kopie stary!! ja też chce
keżor Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 no robie co moge żeby tu było co czytać :gwizdanie: a brać nie będe połowy , bo to wtedy nic nie kopie, a tylko łeb boli :polew:
Miszka82 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 k.rwa forum rezaczy....dajta pakój Pany... a gdzie miejsce dla Nas normalnych... a na Newbie pisali: nie ważne czy masz starą b5 czy wypasione b8 wszyscy są równi, łączy na s Audi A4 i zamiłowanie do tego auta
Guregoru Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 k.rwa forum rezaczy....dajta pakój Pany... a gdzie miejsce dla Nas normalnych... a na Newbie pisali: nie ważne czy masz starą b5 czy wypasione b8 wszyscy są równi, łączy na s Audi A4 i zamiłowanie do tego auta Kłamali :polew: :polew:
keżor Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 a na Newbie pisali: nie ważne czy masz starą b5 czy wypasione b8 wszyscy są równi, łączy na s Audi A4 i zamiłowanie do tego auta musiałeś źle zrozumieć, miało być nie ważne czy masz wypasione B5 czy wypasione B8 :polew:
krolu Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 kurcze keżor skąd masz takie info :kox: :kox: :kox: jejku 3 browary jeszcze nikomu nie zaszkodziły
keżor Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 kurcze keżor skąd masz takie info :kox: :kox: :kox: jejku 3 browary jeszcze nikomu nie zaszkodziły no ciekawe :gwizdanie: nie odwracaj kota ogonem, zamiast rezać filmy to sie szlajasz po nocy masz na dziś skończyć
krolu Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 już wypiłem wszystko co miałem teraz mi się klawisze mylą :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi