Bulczas Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Kurde Keżor gwint zarezerwował Somes Szukam dalej
Kanar Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 qwa jeszcze 3 godziny pracy a ja już rozmawiałem chyba z 500 niezadowolonymi klientami.. uwielbiam takie dni jak wszystko sie pier... A co sprzedajesz :?: nic nie sprzedaje.. wmawiam ludziom że internet im działa prawidłowo.. :gwizdanie:
Gracjan Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 A nie robisz czasem mnie w ..... ? Ja walczę z TP.
Guregoru Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 qwa jeszcze 3 godziny pracy a ja już rozmawiałem chyba z 500 niezadowolonymi klientami.. uwielbiam takie dni jak wszystko sie pier... A co sprzedajesz :?: nic nie sprzedaje.. wmawiam ludziom że internet im działa prawidłowo.. :gwizdanie: O k**wa to ci muszą chyba szkodliwe płacić za taką robotę A nie robisz czasem mnie w ..... ? Ja walczę z TP. Jak go znam to pewnie on w tym maczał palce
Kanar Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 hahah nie nie robie w TP ale moja dziewczyna sprzedaje DSL w TP tam to dopiero jest masakra
Gracjan Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Dogadać się z tymi ludźmi z TP graniczy z cudem, jak ty się z swoją dziewczyną dogadujesz to nie wiem
Miszka82 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Dogadać się z tymi ludźmi z TP graniczy z cudem, jak ty się z swoją dziewczyną dogadujesz to nie wiem :polew:
Kanar Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 hahahah nie no moja jest od sprzedawania więc jest nad wyraz komunikatywna.. a jeśli chodzi o serwis i BOK to pewnie siedzą tam tacy z którymi na rozmowie kwalifikacyjnej sie dogadać nie umieli i dlatego mają tą pracę
mikefoto Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 z BOKiem trzeba ostro rozmawiać i coś się wtedy załatwi
Kanar Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 taaa ewentualnie możesz na youtuba trafić odebrałem głośnik z naprawy.. zobaczymy dziś wieczorem jak się sprawuje
A-rek Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 A nie robisz czasem mnie w ..... ? Ja walczę z TP. to tak jak ja od ponad pol roku
Kanar Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 taaaa dzokejka z daszkiem na bok, muza Miszki ze wczorajszego spotu i wszystko co sie rusza moje to z czym Wy tam macie takie problemy??
mikefoto Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Z TP trzeba konkretnie, albo dają albo spier... i po rozmowie [br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 18:54_________________________________________________ na dziewczynki jedziesz ? lans w a4 będzie..umyc umyc :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 ja nie wiem jak wy gadacie z tymi ludzmi..dzwonisz do nich mówisz co nie działa, mówisz, że ma być zrobione i tyle, rozmowy sa nagrywane więc nie ma bata żeby w hu.a lecieli, a jak nie pomaga rozwiązujesz umowę bo nie została ona z ich winy dtrzymana i po zabiegu.
krolu Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 ja nie wiem jak wy gadacie z tymi ludzmi..dzwonisz do nich mówisz co nie działa, mówisz, że ma być zrobione i tyle, rozmowy sa nagrywane więc nie ma bata żeby w hu.a lecieli, a jak nie pomaga rozwiązujesz umowę bo nie została ona z ich winy dtrzymana i po zabiegu. A jak zapytasz o imię i nazwisko to masz wszystko od razu załatwione...
Miszka82 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 a muza z wczorajszego spota to był vol.1 a to jest na dwóch CD(teraz to nawet Maxowi mogę pożyczyć )
keżor Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 a muza z wczorajszego spota to był vol.1 a to jest na dwóch CD(teraz to nawet Maxowi mogę pożyczyć ) dziewczyna Vol.1 ?? ja to chyba mam gdzieś na kasecie jeszcze :polew:
Miszka82 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 ja nie wiem jak wy gadacie z tymi ludzmi..dzwonisz do nich mówisz co nie działa, mówisz, że ma być zrobione i tyle, rozmowy sa nagrywane więc nie ma bata żeby w hu.a lecieli, a jak nie pomaga rozwiązujesz umowę bo nie została ona z ich winy dtrzymana i po zabiegu. A jak zapytasz o imię i nazwisko to masz wszystko od razu załatwione... dokładnie jak już wiedzą, że masz się na kogo powołać to sie zaczynają starać, ja tak robię co roku np z moją kredytówką, zawsze chcą żebym im płacił opłate roczną, a ja ich pytam za co ? że płacę kartą i oni mają z tego siano ? ? ? i zawsze mi anulują :>[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 19:30_________________________________________________ a muza z wczorajszego spota to był vol.1 a to jest na dwóch CD(teraz to nawet Maxowi mogę pożyczyć ) dziewczyna Vol.1 ?? ja to chyba mam gdzieś na kasecie jeszcze :polew: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi