seves Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 no dzwon tylko kierował mój tatko mocno? zderzak, maska, cooler, chłodnica wspomagania a jeszcze nie otworzyłem maski bo się nie da, grill też dostał ale jest tylko wygięty osz kur ;( Pucek ale nikt tam nie wymusil czasem tacie?
mech15 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Vo0Cazxj_yc&feature=player_embedded#! obadaj to: World Record Highest Dive (Dana Kunze 172 Foot High Dive World Champion) Pucek szkoda furki
Pucek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 no dzwon tylko kierował mój tatko mocno? zderzak, maska, cooler, chłodnica wspomagania a jeszcze nie otworzyłem maski bo się nie da, grill też dostał ale jest tylko wygięty osz kur ;( Pucek ale nikt tam nie wymusil czasem tacie? tata wymusił
keżor Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Vo0Cazxj_yc&feature=player_embedded#! obadaj to: World Record Highest Dive (Dana Kunze 172 Foot High Dive World Champion) Pucek szkoda furki też bym skoczył nie chciało by mi sie schodzić po tej drabinie :polew:
Seski Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 oj apeuszu kobiete to mógł byś pożyczyć... ale żeby auto... mam nadzieję że jakoś ci się uda to dobrze poskładać...
Pucek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 oj apeuszu kobiete to mógł byś pożyczyć... ale żeby auto... mam nadzieję że jakoś ci się uda to dobrze poskładać... poskładanie to pikuś, gorzej z kasą, wszystko się okaże na dniach ogólnie to za 6 stówek + malowanie 2 elementów i mam to zrobione Keżor, myślę że byś nie skoczył [br]Dopisany: 28 Październik 2010, 16:33_________________________________________________zapomniałem o masce, lekkie klepanko pod grillem
talib1990 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 oj apeuszu kobiete to mógł byś pożyczyć... ale żeby auto... mam nadzieję że jakoś ci się uda to dobrze poskładać... poskładanie to pikuś, gorzej z kasą, wszystko się okaże na dniach ogólnie to za 6 stówek + malowanie 2 elementów i mam to zrobione Keżor, myślę że byś nie skoczył a robisz z AC?
Pucek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 ale ja się tym nie przejmuję, już mnie te auto nie kręci no tylko z AC wina ojczulka, dostał mandat
talib1990 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 ale ja się tym nie przejmuję, już mnie te auto nie kręci no tylko z AC wina ojczulka, dostał mandat to spokojnie zarobisz na tym, strzelam ze dostaniesz 3500 zł
Seski Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 ale ja się tym nie przejmuję, już mnie te auto nie kręci no tylko z AC wina ojczulka, dostał mandat to się nazywa dobić leżącego... pewnie fajnego kaca moralnego ma że ci rozwalił auto...
talib1990 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 ale ja się tym nie przejmuję, już mnie te auto nie kręci no tylko z AC wina ojczulka, dostał mandat to się nazywa dobić leżącego... pewnie fajnego kaca moralnego ma że ci rozwalił auto... jakiego kaca moralnego, myśli sobie pewnie : dobrze mu kur*a, w końcu będzie siedział w domu a nie szlajał się na jakieś idiotyczne spotkania do tych katowic, przepijał całą wypłate i pożytku z niego nie było :decayed:
Pucek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 ale ja się tym nie przejmuję, już mnie te auto nie kręci no tylko z AC wina ojczulka, dostał mandat to spokojnie zarobisz na tym, strzelam ze dostaniesz 3500 zł no zobaczymy w umowie mam że dają mi w zamiennikach, a robotogodzina to 60 zł netto najlepsze jest to że zderzak poleciał a nie ma zamiennika dla zderzaka pod spryski :gwizdanie: ciekawe co z tym zrobią Seski, jechałem z nim, on prowadził bo ja ledwo chodzę, potrafiłem powiedzieć tylko "k**wa tataaaa" ale co zrobić Talib, oj mylisz się, było mu głupio że ja szaleję i nic, a on raz jechał i przywalił matka też go zj***ła, za mandat i za zniszczenie mojego auta
talib1990 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 ale ja się tym nie przejmuję, już mnie te auto nie kręci no tylko z AC wina ojczulka, dostał mandat to spokojnie zarobisz na tym, strzelam ze dostaniesz 3500 zł no zobaczymy w umowie mam że dają mi w zamiennikach, a robotogodzina to 60 zł netto najlepsze jest to że zderzak poleciał a nie ma zamiennika dla zderzaka pod spryski :gwizdanie: ciekawe co z tym zrobią Seski, jechałem z nim, on prowadził bo ja ledwo chodzę, potrafiłem powiedzieć tylko "ku***a tataaaa" ale co zrobić Talib, oj mylisz się, było mu głupio że ja szaleję i nic, a on raz jechał i przywalił matka też go zj***ła, za mandat i za zniszczenie mojego auta 2 dni nieszczęść, Pucek auto puknięte, Mroczkowi w M Jak Miłość spłonęło ehhh chyba pójde się pomodlić za was :tongue4: a tak serio Pucek to mi przykro, zdaje sobie sprawe jakie TU mają swoje " zasady " wydymać Cie, żebyś tylko podpisał, że ci kasa pasuje
mech15 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 2 dni nieszczęść, Pucek auto puknięte, Mroczkowi w M Jak Miłość spłonęło ehhh chyba pójde się pomodlić za was :tongue4: :polew:
stanley Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 ale ja się tym nie przejmuję, już mnie te auto nie kręci no tylko z AC wina ojczulka, dostał mandat to spokojnie zarobisz na tym, strzelam ze dostaniesz 3500 zł
Miszka82 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Vo0Cazxj_yc&feature=player_embedded#! Grisza na początku wymiata nieźle [br]Dopisany: 28 Październik 2010, 18:25_________________________________________________ 2 dni nieszczęść, Pucek auto puknięte, Mroczkowi w M Jak Miłość spłonęło ehhh chyba pójde się pomodlić za was :tongue4: :polew: :polew: Pucek lipa ;(
Pucek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 nie przesadzajcie, to tylko kupa blachy
Rekomendowane odpowiedzi