akjam Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 ee do takich dziwnych wątków nie wchodzę
krolu Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 jak Cię uraziłem to sorry ale jak dla mnie to jaja i tyle nie uraziłeś mnie - bo znam cie geju i wiem, że to są jaja :gwizdanie: ale nie tylko my tutaj jestesmy eee nie widziałem tego posta bo ty nie masz wstępu do tej części forum :gwizdanie: bo usunąłeś posta ja nic nie usuwałem Czyściutko już... nie dalej to jest - sprawdziłem :gwizdanie:
stanley Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 za chorzowskie psy to zaraz po kolei z liścia dostaniecie
akjam Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 za chorzowskie psy to zaraz po kolei z liścia dostaniecie Dla tych, którzy nie czytali... :gwizdanie: Dzisiaj to nie wiem to po ch***j się wpierdalasz a ty po po ch*j spamujesz po ten sam co Ty się wpierdalasz ja próbuje pomoc :gwizdanie: :gwizdanie: ja utrudnić norma nikt nie mówił, że będzie łatwo.......... życie jest trudne....... spadamy na kato bo Czester nas skarci :sick3: jak to gadają gorole: Zajebe ci dawaj na Chorzów :kox: no i prawidłowo jazda z k**wami :kox: :kox: :kox: ale hamuj bajere, bo przeginasz trochę...
Miszka82 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 za chorzowskie psy to zaraz po kolei z liścia dostaniecie Dla tych, którzy nie czytali... :gwizdanie: Dzisiaj to nie wiem to po ch***j się wpierdalasz a ty po po ch*j spamujesz po ten sam co Ty się wpierdalasz ja próbuje pomoc :gwizdanie: :gwizdanie: ja utrudnić norma nikt nie mówił, że będzie łatwo.......... życie jest trudne....... spadamy na kato bo Czester nas skarci :sick3: jak to gadają gorole: Zajebe ci dawaj na Chorzów :kox: no i prawidłowo jazda z k**wami :kox: :kox: :kox: ale hamuj bajere, bo przeginasz trochę... tak k**wa podkręcajcie temat :kox:
stanley Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 ide zaraz na miasto kroić katowickie szaliki
akjam Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 za chorzowskie psy to zaraz po kolei z liścia dostaniecie Dla tych, którzy nie czytali... :gwizdanie: Dzisiaj to nie wiem to po ch***j się wpierdalasz a ty po po ch*j spamujesz po ten sam co Ty się wpierdalasz ja próbuje pomoc :gwizdanie: :gwizdanie: ja utrudnić norma nikt nie mówił, że będzie łatwo.......... życie jest trudne....... spadamy na kato bo Czester nas skarci :sick3: jak to gadają gorole: Zajebe ci dawaj na Chorzów :kox: no i prawidłowo jazda z k**wami :kox: :kox: :kox: ale hamuj bajere, bo przeginasz trochę... tak ku***a podkręcajcie temat :kox: :gwizdanie: ide zaraz na miasto kroić katowickie szaliki Jestem z Tobą Stan... duchem... :kox: :polew:
krolu Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 za chorzowskie psy to zaraz po kolei z liścia dostaniecie :kox: :kox:[br]Dopisany: 28 Październik 2010, 21:06_________________________________________________ze strefy śmiechu: :polew: :polew: :polew: :polew: Mąż do żony: - skocz po piwo!Żona na to: - Może jakieś magiczne słowo..?Mąż: - hokus-pokus, czary mary, wy***rdalaj po browary!
Pucek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 hokus pokus czary mary wy***rdalaj po browary :polew: :polew: :polew: :polew:
akjam Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 :polew: :polew: :polew: :polew: Mąż do żony: - skocz po piwo!Żona na to: - Może jakieś magiczne słowo..?Mąż: - hokus-pokus, czary mary, wy***rdalaj po browary! :polew:
Miszka82 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 za chorzowskie psy to zaraz po kolei z liścia dostaniecie :kox: :kox:[br]Dopisany: 28 Październik 2010, 21:06_________________________________________________ze strefy śmiechu: :polew: :polew: :polew: :polew: Mąż do żony: - skocz po piwo!Żona na to: - Może jakieś magiczne słowo..?Mąż: - hokus-pokus, czary mary, wy***rdalaj po browary! :kox: :kox:[br]Dopisany: 28 Październik 2010, 21:11_________________________________________________i od 0:17 do końca
seves Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 ze strefy śmiechu: :polew: :polew: :polew: :polew: Mąż do żony: - skocz po piwo!Żona na to: - Może jakieś magiczne słowo..?Mąż: - hokus-pokus, czary mary, wy***rdalaj po browary! za***iste :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
keżor Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 Mąż do żony: - skocz po piwo!Żona na to: - Może jakieś magiczne słowo..?Mąż: - hokus-pokus, czary mary, wy***rdalaj po browary!
Bulczas Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Mąż do żony: - skocz po piwo!Żona na to: - Może jakieś magiczne słowo..?Mąż: - hokus-pokus, czary mary, wy***rdalaj po browary! Muszę zapisać :polew:
Pucek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Miszka, nie moje klimaty, ale gdybym miał władzę, to zakopał bym żywcem tych wszystkich chuliganów
akjam Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Miszka, nie moje klimaty, ale gdybym miał władzę, to zakopał bym żywcem tych wszystkich chuliganów :good:
Miszka82 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Miszka, nie moje klimaty, ale gdybym miał władzę, to zakopał bym żywcem tych wszystkich chuliganów :good: :good:zwłąszcza tych z choszofa
keżor Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 Miszka, nie moje klimaty, ale gdybym miał władzę, to zakopał bym żywcem tych wszystkich chuliganów :good: :good:zwłąszcza tych z choszofa [br]Dopisany: 28 Październik 2010, 21:20_________________________________________________ :polew:
akjam Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Miszka, nie moje klimaty, ale gdybym miał władzę, to zakopał bym żywcem tych wszystkich chuliganów :good: :good:zwłąszcza tych z choszofa Wszystkich qr** w piach albo do lasu niech się zabijają jak chcą!
Rekomendowane odpowiedzi