diman Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 a ja syknalem pierwsze piwko w tym weekendzie
Kędzior Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 tutaj jak zawsze rodzinna atmosfera taaa , ale patologicznej rodziny ta od razu patologicznej,napił bym się :gwizdanie: zachowujesz sie jak Walduś z Kiepskich... w morde to byś lał a do roboty nie ma kto chodzic jasne... tutaj jak zawsze rodzinna atmosfera taaa , ale patologicznej rodziny ta od razu patologicznej,napił bym się :gwizdanie: Chyba mleka bo browara pewnie nie masz ani tego ani tego
keżor Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 tutaj jak zawsze rodzinna atmosfera taaa , ale patologicznej rodziny ta od razu patologicznej,napił bym się :gwizdanie: Chyba mleka bo browara pewnie nie masz ani tego ani tego ja mam mleko jakbyś chciał a ja sie napije piwka
stanley Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 ja nie pije, wole zapalic palenie szkodzi zdrowiu :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 ja mam mleko jakbyś chciał a ja sie napije piwka kolega...
keżor Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 wieczor właź na gg Arturze , coś Ci podesłałem
WOLF A4 Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 u karo jestem [br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 20:04_________________________________________________S4 wolf [br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 20:06_________________________________________________zajebiste
Kędzior Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 :polew: niezłe sobie zdjęcia pstrykacie...
stanley Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 przecież to twoje zdjęcie ze zbiornika.....
WOLF A4 Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 No to Kędzior niezły masz zbiornik
Rekomendowane odpowiedzi