krolu Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Taaaaaaaa akjam a do pomocy nikt się nie pali... bo to nie darmowy serwis... ale to juz przerabialiśmy
diman Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Taaaaaaaa akjam a do pomocy nikt się nie pali... ale znasz tam kogos ze chcesz zeby ci pomogli
akjam Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Jak tam walentynki? Psssyt... Zeby obchodzić walentynki, to pierwsze trzeba mieć z kim ... :gwizdanie: Grisza ty już powiniene spać jak rano wyjeżdżasz! Jak tam walentynki? Psssyt... \\bardzo kijowo błąd 17912 ten sobie na spotach serwis poszukal niech go drzwi :wallbash: :gwizdanie:
Gość elvis80 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Jak tam walentynki? Psssyt... bardzo kijowo błąd 17912 ten sobie na spotach serwis poszukal niech go drzwi :wallbash: no nie serwis ale myślałem że osoby które chętnie pomagają innym użytkownikom A4, ale widzę że się mylę, a tak to mrugajmy sobie awaryjnymi itp itd...ok trudno, ale dzięki za sprowadzenie na Ziemię
diman Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Jak tam walentynki? Psssyt... bardzo kijowo błąd 17912 ten sobie na spotach serwis poszukal niech go drzwi :wallbash: no nie serwis ale myślałem że osoby które chętnie pomagają innym użytkownikom A4, ale widzę że się mylę, a tak to mrugajmy sobie awaryjnymi itp itd...ok trudno, ale dzięki za sprowadzenie na Ziemię nie ma za co polecam sie na przyszlosc
Gość elvis80 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Taaaaaaaa akjam a do pomocy nikt się nie pali... bo to nie darmowy serwis... ale to juz przerabialiśmy wiesz jeśli tylko mi pomożesz nie mówię że chcę darmowo...jeśli tylko miało by to zmienić Twoje podejście...poważnie, po prostu wiem że Wy macie ce jednostki w 1 palcu a nie będę musiał się bujac po warsztatach jak ciul....
krolu Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Jak tam walentynki? Psssyt... bardzo kijowo błąd 17912 ten sobie na spotach serwis poszukal niech go drzwi :wallbash: no nie serwis ale myślałem że osoby które chętnie pomagają innym użytkownikom A4, ale widzę że się mylę, a tak to mrugajmy sobie awaryjnymi itp itd...ok trudno, ale dzięki za sprowadzenie na Ziemię chętnie... nie mylić, z wyzyskiem :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Widzę że Diman się nie pier**lisz w tańcu
krolu Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Taaaaaaaa akjam a do pomocy nikt się nie pali... bo to nie darmowy serwis... ale to juz przerabialiśmy wiesz jeśli tylko mi pomożesz nie mówię że chcę darmowo...jeśli tylko miało by to zmienić Twoje podejście...poważnie, po prostu wiem że Wy macie ce jednostki w 1 palcu a nie będę musiał się bujac po warsztatach jak ciul.... ale ja nie chce kasy... tu jest problem - wystarczy aktywne uczestnictwo
Gość elvis80 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Taaaaaaaa akjam a do pomocy nikt się nie pali... ale znasz tam kogos ze chcesz zeby ci pomogli kurcze serio myślałem że trochę inne podejście macie do tematu, pisałem już kiedyś że chętni bym przyjechał na spot - ale jakby to powiedzieć 3letnia córka nie bardzo mne chce puścić na te dwie godziny jak mnie widzi przed snem stąd absencje moje, ot co...
diman Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Widzę że Diman się nie pier**lisz w tańcu bo on zawsze przychodzi jak cos potrzebuje (zwagowac naprawic cos ) a jak juz nic nie potrzebuje to kolesi z nie zna pajac jeden
Gość elvis80 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Taaaaaaaa akjam a do pomocy nikt się nie pali... bo to nie darmowy serwis... ale to juz przerabialiśmy wiesz jeśli tylko mi pomożesz nie mówię że chcę darmowo...jeśli tylko miało by to zmienić Twoje podejście...poważnie, po prostu wiem że Wy macie ce jednostki w 1 palcu a nie będę musiał się bujac po warsztatach jak ciul.... ale ja nie chce kasy... tu jest problem - wystarczy aktywne uczestnictwo Krolu przecież już nie raz pisałem dlaczego nie przyjeżdżam...nie dlatego że nie chce...
Bulczas Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Widzę że Diman się nie pier**lisz w tańcu bo on zawsze przychodzi jak cos potrzebuje (zwagowac naprawic cos ) a jak juz nic nie potrzebuje to kolesi z nie zna pajac jeden No niestety pojawia się zawsze na chwilę i potem go nie ma aż znowu mu się coś pojebie w aucie
diman Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Taaaaaaaa akjam a do pomocy nikt się nie pali... ale znasz tam kogos ze chcesz zeby ci pomogli kurcze serio myślałem że trochę inne podejście macie do tematu, pisałem już kiedyś że chętni bym przyjechał na spot - ale jakby to powiedzieć 3letnia córka nie bardzo mne chce puścić na te dwie godziny jak mnie widzi przed snem stąd absencje moje, ot co... wiekszosc ma dzieci i przyjezdza wiec daj spokoj i smigaj do ASO tam ci pomoga
krolu Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Taaaaaaaa akjam a do pomocy nikt się nie pali... bo to nie darmowy serwis... ale to juz przerabialiśmy wiesz jeśli tylko mi pomożesz nie mówię że chcę darmowo...jeśli tylko miało by to zmienić Twoje podejście...poważnie, po prostu wiem że Wy macie ce jednostki w 1 palcu a nie będę musiał się bujac po warsztatach jak ciul.... ale ja nie chce kasy... tu jest problem - wystarczy aktywne uczestnictwo Krolu przecież już nie raz pisałem dlaczego nie przyjeżdżam...nie dlatego że nie chce... a myślisz, ze mój 1,5 roczny synek tez lubi jak grzebie innym ludzią w aucie?
Bulczas Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Taaaaaaaa akjam a do pomocy nikt się nie pali... ale znasz tam kogos ze chcesz zeby ci pomogli kurcze serio myślałem że trochę inne podejście macie do tematu, pisałem już kiedyś że chętni bym przyjechał na spot - ale jakby to powiedzieć 3letnia córka nie bardzo mne chce puścić na te dwie godziny jak mnie widzi przed snem stąd absencje moje, ot co... Kolego bez obrazu ale jakbyś raz na miesiąc przyjechał to by chyba córka nie umarła
akjam Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Widzę że Diman się nie pier**lisz w tańcu Elvis! Zerknij na listę ostatnich Twoich postów w tym temaci i pmyśl o co wszystkim chodzi... Powinieneś się domyślić. BTW Spotykamy się CO TYDZIEŃ... :gwizdanie: Wiadomo, że różnie bywa z obecnością każdego z Nas ale raczj jesteśmy sporą, zgraną eikpą... P.S. Też mam dziecko i inne obowiązki (praca, żona) w różnej kolejności...
Grisza79 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Jak tam walentynki? Psssyt... Zeby obchodzić walentynki, to pierwsze trzeba mieć z kim ... :gwizdanie: Grisza ty już powiniene spać jak rano wyjeżdżasz! Jak tam walentynki? Psssyt... \\bardzo kijowo błąd 17912 ten sobie na spotach serwis poszukal niech go drzwi :wallbash: :gwizdanie: jeszcze 10 min ok ? moge ? i pójde spać
Gość elvis80 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Widzę że Diman się nie pier**lisz w tańcu bo on zawsze przychodzi jak cos potrzebuje (zwagowac naprawic cos ) a jak juz nic nie potrzebuje to kolesi z nie zna pajac jeden wiesz co może jednak spuść z tonu, chyba że wolisz dalej skakać po 1. zVagować - t :naughty:o chyba bardziej tak się pisze Panie niePajac po 2. naprawiałes mi coś juz kiedys gdzieś?? po 3. zerknij wstecz czy abym się zawsze jak jestem tutaj nie przywitał z Wami.... a jak już się przekonasz co i jak to se Pajacyki możesz zrobić ... i panuj nad słowami, chyba że wtedy się lepiej czujesz....nie miej mi za złe tego co napisalem ale nei lubię takiego podejścia, nie pisałem i nie uważam żebym sie do a4 forum nie przyznawał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
diman Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Widzę że Diman się nie pier**lisz w tańcu Elvis! Zerknij na listę ostatnich Twoich postów w tym temaci i pmyśl o co wszystkim chodzi... Powinieneś się domyślić. BTW Spotykamy się CO TYDZIEŃ... :gwizdanie: Wiadomo, że różnie bywa z obecnością każdego z Nas ale raczj jesteśmy sporą, zgraną eikpą... P.S. Też mam dziecko i inne obowiązki (praca, żona) w różnyc kolejonści... :oklaski: :oklaski: :oklaski: dobrze prawi polac mu
Rekomendowane odpowiedzi