Gość elvis80 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Widzę że Diman się nie pier**lisz w tańcu bo on zawsze przychodzi jak cos potrzebuje (zwagowac naprawic cos ) a jak juz nic nie potrzebuje to kolesi z nie zna pajac jeden No niestety pojawia się zawsze na chwilę i potem go nie ma aż znowu mu się coś pojebie w aucie zawsze jak jestem to się przywitam z wami - sorry jeśli tego nie widzicie - pisząc non stop o piwie......
Bulczas Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Widzę że Diman się nie pier**lisz w tańcu bo on zawsze przychodzi jak cos potrzebuje (zwagowac naprawic cos ) a jak juz nic nie potrzebuje to kolesi z nie zna pajac jeden wiesz co może jednak spuść z tonu, chyba że wolisz dalej skakać po 1. zVagować - t :naughty:o chyba bardziej tak się pisze Panie niePajac po 2. naprawiałes mi coś juz kiedys gdzieś?? po 3. zerknij wstecz czy abym się zawsze jak jestem tutaj nie przywitał z Wami.... a jak już się przekonasz co i jak to se Pajacyki możesz zrobić ... i panuj nad słowami, chyba że wtedy się lepiej czujesz....nie miej mi za złe tego co napisalem ale nei lubię takiego podejścia, nie pisałem i nie uważam żebym sie do a4 forum nie przyznawał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ludzie przyjeżdżają czasami którzy mają żonę w ciąży itp gdzie maja 40km w jedną stronę a Ty masz wszystko na miejscu i jeszcze masz pretensje potem że nikt nie chce Ci pomóc :wallbash:
krolu Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 bez dymów mi tu - moderator czuwa :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 dobra koniec tematu o kolesiu on ma swoj swiat na forum
akjam Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Widzę że Diman się nie pier**lisz w tańcu Elvis! Zerknij na listę ostatnich Twoich postów w tym temaci i pmyśl o co wszystkim chodzi... Powinieneś się domyślić. BTW Spotykamy się CO TYDZIEŃ... :gwizdanie: Wiadomo, że różnie bywa z obecnością każdego z Nas ale raczj jesteśmy sporą, zgraną eikpą... P.S. Też mam dziecko i inne obowiązki (praca, żona) w różnyc kolejonści... :oklaski: :oklaski: :oklaski: dobrze prawi polac mu :> Już se polałem. Widzę że Diman się nie pier**lisz w tańcu bo on zawsze przychodzi jak cos potrzebuje (zwagowac naprawic cos ) a jak juz nic nie potrzebuje to kolesi z nie zna pajac jeden No niestety pojawia się zawsze na chwilę i potem go nie ma aż znowu mu się coś pojebie w aucie zawsze jak jestem to się przywitam z wami - sorry jeśli tego nie widzicie - pisząc non stop o piwie...... Już se polałem. Ty taki abstynent jesteś? No nie przesadzaj... :angry: P.S. Gadamy jeszcze o fajnych d*pach ale mało o motoryzacji. I możesz w to uwierzyć albo nie! bez dymów mi tu - moderator czuwa :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Właśnie to zgosiłm do moderatora. :polew: :polew:
Gość elvis80 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 diman akjam Bulczas (Ty to w ogóle zastanowiłeś się przed napisaniem tego: "Kolego bez obrazu ale jakbyś raz na miesiąc przyjechał to by chyba córka nie umarła cool1") Krolu - ogromny mam szacunek dla wszystkich ale z tego co widzę nikt nie zadaje sobie pytania dlaczego nie może sporo z nas przyjeżdżać...raz byłem...poznałem Was i powiem że z miłą chęcią bym przyjeżdżał częściej cóż nie bardzo mogę a widzę że jak nei można przyjechać to od razu jest się niemile widzianym na forum także, dziękuję, cóż ponoc kto pyta nie ....
diman Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 diman akjam Bulczas (Ty to w ogóle zastanowiłeś się przed napisaniem tego: "Kolego bez obrazu ale jakbyś raz na miesiąc przyjechał to by chyba córka nie umarła cool1") Krolu - ogromny mam szacunek dla wszystkich ale z tego co widzę nikt nie zadaje sobie pytania dlaczego nie może sporo z nas przyjeżdżać...raz byłem...poznałem Was i powiem że z miłą chęcią bym przyjeżdżał częściej cóż nie bardzo mogę a widzę że jak nei można przyjechać to od razu jest się niemile widzianym na forum także, dziękuję, cóż ponoc kto pyta nie .... trudno bedziesz musial zmienic wozek na inna marke tam ci pomoga pewnie nie bedzie takich hamow na forum jak ja
Bulczas Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 diman akjam Bulczas (Ty to w ogóle zastanowiłeś się przed napisaniem tego: "Kolego bez obrazu ale jakbyś raz na miesiąc przyjechał to by chyba córka nie umarła cool1") Krolu - ogromny mam szacunek dla wszystkich ale z tego co widzę nikt nie zadaje sobie pytania dlaczego nie może sporo z nas przyjeżdżać...raz byłem...poznałem Was i powiem że z miłą chęcią bym przyjeżdżał częściej cóż nie bardzo mogę a widzę że jak nei można przyjechać to od razu jest się niemile widzianym na forum także, dziękuję, cóż ponoc kto pyta nie .... Aż sie napije mleka :polew:
Gość elvis80 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 diman wiesz co jedno mnie tylko interesuje - serio uważacie się za forum A4...czy tylko kolesi co ze spotów się znają, zaczynam żałować że w ogóle się odezwałem - bo jeszcze się mi za to dostanie, dziwne że inni potrafią poświęcić parę minut a u Was zawsze problem...
Grisza79 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 diman akjam Bulczas (Ty to w ogóle zastanowiłeś się przed napisaniem tego: "Kolego bez obrazu ale jakbyś raz na miesiąc przyjechał to by chyba córka nie umarła cool1") Krolu - ogromny mam szacunek dla wszystkich ale z tego co widzę nikt nie zadaje sobie pytania dlaczego nie może sporo z nas przyjeżdżać...raz byłem...poznałem Was i powiem że z miłą chęcią bym przyjeżdżał częściej cóż nie bardzo mogę a widzę że jak nei można przyjechać to od razu jest się niemile widzianym na forum także, dziękuję, cóż ponoc kto pyta nie .... O boże... teraz to już czepiasz sie pierdól... Miałem się nie wtrącać. ale.... masz problem to zapraszam tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=24.0 Jeżeli chodzi o przyjazdy na spoty. Jeżdze na wózku, w dodatku mieszkam na 1 piętrze, na każdy jak chce jechać to musze prosic kogoś zeby mnie zwiózł z tego pierwszego piętra, na dodatek póżniej jeszcze musze prośić się zeby ktoś mnie wytransporował spowrotem na 1 piętro... ŻYCIE. Ale coż .. coś za coś. Nie twierdze że jestem na każdym spocie, ale w miare możliwości chętnie wpadam....... Śmieszny jesteś... Sorry ale to jest moje zdanie.
Gość elvis80 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 diman akjam Bulczas (Ty to w ogóle zastanowiłeś się przed napisaniem tego: "Kolego bez obrazu ale jakbyś raz na miesiąc przyjechał to by chyba córka nie umarła cool1") Krolu - ogromny mam szacunek dla wszystkich ale z tego co widzę nikt nie zadaje sobie pytania dlaczego nie może sporo z nas przyjeżdżać...raz byłem...poznałem Was i powiem że z miłą chęcią bym przyjeżdżał częściej cóż nie bardzo mogę a widzę że jak nei można przyjechać to od razu jest się niemile widzianym na forum także, dziękuję, cóż ponoc kto pyta nie .... trudno bedziesz musial zmienic wozek na inna marke tam ci pomoga pewnie nie bedzie takich hamow na forum jak ja potrafisz czytac ze zrozumieniem?? gdzie wyczytałeś/zrozumiałeś że piszę że jesteś cham....?Ktoś Ci to napisał już czy jak? a uwierz mi to ze nie bardzo Ci sie usmiecha aby mi pomóc nie jest aż taki ważne w podjęciu decyzji o zmianie marki...mam nadzieję że nei obraziłem ... ? Pana Z........[br]Dopisany: 14 Luty 2011, 22:59_________________________________________________ diman akjam Bulczas (Ty to w ogóle zastanowiłeś się przed napisaniem tego: "Kolego bez obrazu ale jakbyś raz na miesiąc przyjechał to by chyba córka nie umarła cool1") Krolu - ogromny mam szacunek dla wszystkich ale z tego co widzę nikt nie zadaje sobie pytania dlaczego nie może sporo z nas przyjeżdżać...raz byłem...poznałem Was i powiem że z miłą chęcią bym przyjeżdżał częściej cóż nie bardzo mogę a widzę że jak nei można przyjechać to od razu jest się niemile widzianym na forum także, dziękuję, cóż ponoc kto pyta nie .... Aż sie napije mleka :polew: to Ciebie tak bawi, a zadaleś sobie debilu na tyle trudu żeby zapytać jak sie czuje moja córka - błazenada !!! może nawet nie wiesz co piszac to dzieje się z moim czy innym dzieckiem !!!!!!!!![br]Dopisany: 14 Luty 2011, 23:01_________________________________________________sorry za (debila) ale taka jest prawda!!!!!!!!!!
diman Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 diman akjam Bulczas (Ty to w ogóle zastanowiłeś się przed napisaniem tego: "Kolego bez obrazu ale jakbyś raz na miesiąc przyjechał to by chyba córka nie umarła cool1") Krolu - ogromny mam szacunek dla wszystkich ale z tego co widzę nikt nie zadaje sobie pytania dlaczego nie może sporo z nas przyjeżdżać...raz byłem...poznałem Was i powiem że z miłą chęcią bym przyjeżdżał częściej cóż nie bardzo mogę a widzę że jak nei można przyjechać to od razu jest się niemile widzianym na forum także, dziękuję, cóż ponoc kto pyta nie .... O boże... teraz to już czepiasz sie pierdól... Miałem się nie wtrącać. ale.... masz problem to zapraszam tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=24.0 Jeżeli chodzi o przyjazdy na spoty. Jeżdze na wózku, w dodatku mieszkam na 1 piętrze, na każdy jak chce jechać to musze prosic kogoś zeby mnie zwiózł z tego pierwszego piętra, na dodatek póżniej jeszcze musze prośić się zeby ktoś mnie wytransporował spowrotem na 1 piętro... ŻYCIE. Ale coż .. coś za coś. Nie twierdze że jestem na każdym spocie, ale w miare możliwości chętnie wpadam....... Śmieszny jesteś... Sorry ale to jest moje zdanie. dobrze prawisz Grisza i szacun dla ciebie za to
Gość elvis80 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 diman akjam Bulczas (Ty to w ogóle zastanowiłeś się przed napisaniem tego: "Kolego bez obrazu ale jakbyś raz na miesiąc przyjechał to by chyba córka nie umarła cool1") Krolu - ogromny mam szacunek dla wszystkich ale z tego co widzę nikt nie zadaje sobie pytania dlaczego nie może sporo z nas przyjeżdżać...raz byłem...poznałem Was i powiem że z miłą chęcią bym przyjeżdżał częściej cóż nie bardzo mogę a widzę że jak nei można przyjechać to od razu jest się niemile widzianym na forum także, dziękuję, cóż ponoc kto pyta nie .... O boże... teraz to już czepiasz sie pierdól... Miałem się nie wtrącać. ale.... masz problem to zapraszam tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=24.0 Jeżeli chodzi o przyjazdy na spoty. Jeżdze na wózku, w dodatku mieszkam na 1 piętrze, na każdy jak chce jechać to musze prosic kogoś zeby mnie zwiózł z tego pierwszego piętra, na dodatek póżniej jeszcze musze prośić się zeby ktoś mnie wytransporował spowrotem na 1 piętro... ŻYCIE. Ale coż .. coś za coś. Nie twierdze że jestem na każdym spocie, ale w miare możliwości chętnie wpadam....... Śmieszny jesteś... Sorry ale to jest moje zdanie. super też bardzo mi zależało kilka razy aby przyjechać niestety wtedy kiedy mógłbym zawsze coś wypadało .... nie jestem kawalerem, z dzieckiem spędzam 2-3h dziennie i to nie zawsze....
keżor Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Opublikowano 14 Lutego 2011 diman akjam Bulczas (Ty to w ogóle zastanowiłeś się przed napisaniem tego: "Kolego bez obrazu ale jakbyś raz na miesiąc przyjechał to by chyba córka nie umarła cool1") Krolu - ogromny mam szacunek dla wszystkich ale z tego co widzę nikt nie zadaje sobie pytania dlaczego nie może sporo z nas przyjeżdżać...raz byłem...poznałem Was i powiem że z miłą chęcią bym przyjeżdżał częściej cóż nie bardzo mogę a widzę że jak nei można przyjechać to od razu jest się niemile widzianym na forum także, dziękuję, cóż ponoc kto pyta nie .... trudno bedziesz musial zmienic wozek na inna marke tam ci pomoga pewnie nie bedzie takich hamow na forum jak ja potrafisz czytac ze zrozumieniem?? gdzie wyczytałeś/zrozumiałeś że piszę że jesteś cham....?Ktoś Ci to napisał już czy jak? a uwierz mi to ze nie bardzo Ci sie usmiecha aby mi pomóc nie jest aż taki ważne w podjęciu decyzji o zmianie marki...mam nadzieję że nei obraziłem ... ? Pana Z........[br]Dopisany: 14 Luty 2011, 22:59_________________________________________________ diman akjam Bulczas (Ty to w ogóle zastanowiłeś się przed napisaniem tego: "Kolego bez obrazu ale jakbyś raz na miesiąc przyjechał to by chyba córka nie umarła cool1") Krolu - ogromny mam szacunek dla wszystkich ale z tego co widzę nikt nie zadaje sobie pytania dlaczego nie może sporo z nas przyjeżdżać...raz byłem...poznałem Was i powiem że z miłą chęcią bym przyjeżdżał częściej cóż nie bardzo mogę a widzę że jak nei można przyjechać to od razu jest się niemile widzianym na forum także, dziękuję, cóż ponoc kto pyta nie .... Aż sie napije mleka :polew: to Ciebie tak bawi, a zadaleś sobie debilu na tyle trudu żeby zapytać jak sie czuje moja córka - błazenada !!! może nawet nie wiesz co piszac to dzieje się z moim czy innym dzieckiem !!!!!!!!![br]Dopisany: 14 Luty 2011, 23:01_________________________________________________sorry za (debila) ale taka jest prawda!!!!!!!!!! idź wc**j , bo Ci bana załatwie
Bulczas Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Hamuj bajere koleś bo wszystko jest napisane pół żartem ale jak widać jesteś tak beznadziejny że potrafisz tylko wyzywać ludzi i nie mam zamiaru się zniżać do Twojego poziomu. Tyle na temat. Jak chcesz se pogadać zapraszam na dział techniczny i nawet jak się postarasz to dostaniesz ładny prezent
akjam Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 diman akjam Bulczas (Ty to w ogóle zastanowiłeś się przed napisaniem tego: "Kolego bez obrazu ale jakbyś raz na miesiąc przyjechał to by chyba córka nie umarła cool1") Krolu - ogromny mam szacunek dla wszystkich ale z tego co widzę nikt nie zadaje sobie pytania dlaczego nie może sporo z nas przyjeżdżać...raz byłem...poznałem Was i powiem że z miłą chęcią bym przyjeżdżał częściej cóż nie bardzo mogę a widzę że jak nei można przyjechać to od razu jest się niemile widzianym na forum także, dziękuję, cóż ponoc kto pyta nie .... Ja tylko stierdziłem fakt niezaprzeczalny - mam dziecko, żonę, rodzinę, pracę i bywam na spotach więc o co Ci chodzi? diman wiesz co jedno mnie tylko interesuje - serio uważacie się za forum A4...czy tylko kolesi co ze spotów się znają, zaczynam żałować że w ogóle się odezwałem - bo jeszcze się mi za to dostanie, dziwne że inni potrafią poświęcić parę minut a u Was zawsze problem... Wpadnij na spota i wszystko wyjaśnimy. diman akjam Bulczas (Ty to w ogóle zastanowiłeś się przed napisaniem tego: "Kolego bez obrazu ale jakbyś raz na miesiąc przyjechał to by chyba córka nie umarła cool1") Krolu - ogromny mam szacunek dla wszystkich ale z tego co widzę nikt nie zadaje sobie pytania dlaczego nie może sporo z nas przyjeżdżać...raz byłem...poznałem Was i powiem że z miłą chęcią bym przyjeżdżał częściej cóż nie bardzo mogę a widzę że jak nei można przyjechać to od razu jest się niemile widzianym na forum także, dziękuję, cóż ponoc kto pyta nie .... O boże... teraz to już czepiasz sie pierdól... Miałem się nie wtrącać. ale.... masz problem to zapraszam tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=24.0 Jeżeli chodzi o przyjazdy na spoty. Jeżdze na wózku, w dodatku mieszkam na 1 piętrze, na każdy jak chce jechać to musze prosic kogoś zeby mnie zwiózł z tego pierwszego piętra, na dodatek póżniej jeszcze musze prośić się zeby ktoś mnie wytransporował spowrotem na 1 piętro... ŻYCIE. Ale coż .. coś za coś. Nie twierdze że jestem na każdym spocie, ale w miare możliwości chętnie wpadam....... Śmieszny jesteś... Sorry ale to jest moje zdanie. :gwizdanie:No Macie HBO? Zobaczcie co tam teraz q***wa jest!
Gość elvis80 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Hamuj bajere koleś bo wszystko jest napisane pół żartem ale jak widać jesteś tak beznadziejny że potrafisz tylko wyzywać ludzi i nie mam zamiaru się zniżać do Twojego poziomu. Tyle na temat. Jak chcesz se pogadać zapraszam na dział techniczny i nawet jak się postarasz to dostaniesz ładny prezent Ja już parokrotnie o waszym pół żartem słyszałem ... jakoś nie lapię tematu ... nikogo nie obrażam ale wypadalo by tez czasem pomyśleć że textami typu :dziecko by umarło - mozna kogoś nieźle zranić ot co!
Bulczas Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Hamuj bajere koleś bo wszystko jest napisane pół żartem ale jak widać jesteś tak beznadziejny że potrafisz tylko wyzywać ludzi i nie mam zamiaru się zniżać do Twojego poziomu. Tyle na temat. Jak chcesz se pogadać zapraszam na dział techniczny i nawet jak się postarasz to dostaniesz ładny prezent Ja już parokrotnie o waszym pół żartem słyszałem ... jakoś nie lapię tematu ... nikogo nie obrażam ale wypadalo by tez czasem pomyśleć że textami typu :dziecko by umarło - mozna kogoś nieźle zranić ot co! Jakbym chciał Cię uraźić to bym Ci zapodał prawdziwą wiązankę a tak nie masz żadnych podstaw żeby nazywać kogoś debilem
Rekomendowane odpowiedzi