akjam Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 flaszka za mną chodzi rana To se zrób drina i dupc to. właśnie zaraz jadę po moją to zahaczę monopolowy jakiś...ze dwa piwka i połówkę :gwizdanie:
diman Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Kędzior! Najlepszego!!!!! :good: Co wogóle nieroby słychać? słychać tyle ze miałem rezac lampki a tu lipa koleś, który mi obiecał dal d*py ;(
Miszka82 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 flaszka za mną chodzi rana To se zrób drina i dupc to. właśnie zaraz jadę po moją to zahaczę monopolowy jakiś...ze dwa piwka i połówkę :gwizdanie: to se k**wa pogadalim :polew: :polew:
diman Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 flaszka za mną chodzi rana To se zrób drina i dupc to. właśnie zaraz jadę po moją to zahaczę monopolowy jakiś...ze dwa piwka i połówkę :gwizdanie: to se ku*** pogadalim :polew: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Kędzior! Najlepszego!!!!! :good: Co wogóle nieroby słychać? słychać tyle ze miałem rezac lampki a tu lipa koleś, który mi obiecał dal d*py ;( pier**l lampki...masz na myśli te drzwiowe które miałem w ADR w serii
akjam Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Kędzior! Najlepszego!!!!! :good: Co wogóle nieroby słychać? słychać tyle ze miałem rezac lampki a tu lipa koleś, który mi obiecał dal d*py ;( Że niby ja? No dimcio nie wyrobiłem się wczoraj.
Miszka82 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Kędzior! Najlepszego!!!!! :good: Co wogóle nieroby słychać? słychać tyle ze miałem rezac lampki a tu lipa koleś, który mi obiecał dal d*py ;( Że niby ja? No dimcio nie wyrobiłem się wczoraj. dałeś d*py ? :polew:
akjam Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Kędzior! Najlepszego!!!!! :good: Co wogóle nieroby słychać? słychać tyle ze miałem rezac lampki a tu lipa koleś, który mi obiecał dal d*py ;( Że niby ja? No dimcio nie wyrobiłem się wczoraj. dałeś d*py ? :polew: CHciałbyś! :polew:
Miszka82 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Kędzior! Najlepszego!!!!! :good: Co wogóle nieroby słychać? słychać tyle ze miałem rezac lampki a tu lipa koleś, który mi obiecał dal d*py ;( Że niby ja? No dimcio nie wyrobiłem się wczoraj. dałeś d*py ? :polew: CHciałbyś! :polew: mi to obojętne :polew: :polew: :polew:
akjam Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Kędzior! Najlepszego!!!!! :good: Co wogóle nieroby słychać? słychać tyle ze miałem rezac lampki a tu lipa koleś, który mi obiecał dal d*py ;( Że niby ja? No dimcio nie wyrobiłem się wczoraj. dałeś d*py ? :polew: CHciałbyś! :polew: mi to obojętne :polew: :polew: :polew: :sick3: :polew: :polew:
diman Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Kędzior! Najlepszego!!!!! :good: Co wogóle nieroby słychać? słychać tyle ze miałem rezac lampki a tu lipa koleś, który mi obiecał dal d*py ;( pieprz lampki...masz na myśli te drzwiowe które miałem w ADR w serii no :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Kędzior! Najlepszego!!!!! :good: Co wogóle nieroby słychać? słychać tyle ze miałem rezac lampki a tu lipa koleś, który mi obiecał dal d*py ;( pieprz lampki...masz na myśli te drzwiowe które miałem w ADR w serii no :gwizdanie: :wallbash: Niemcy to najwięksi Żydzi za wszystko chcą dopłaty albo ni c**ja nie dostaniesz nawet ebanych lampek [br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 16:49_________________________________________________ czysta czy gorzka Czysto! no właśnie też jakoś smaki na czystą większe
diman Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Kędzior! Najlepszego!!!!! :good: Co wogóle nieroby słychać? słychać tyle ze miałem rezac lampki a tu lipa koleś, który mi obiecał dal d*py ;( Że niby ja? No dimcio nie wyrobiłem się wczoraj. ;( ciekawe kiedy to teraz bede robił :gwizdanie:
krolu Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Kędzior wszystkiego najlepszego... dużo wachy, żebyś mógł na spoty jeździć i jakiejś romantycznej bratniej duszy, mam na myśli jakąś lymen... i 42 dni urlopu w roku :naughty:
Miszka82 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Kędzior wszystkiego najlepszego... dużo wachy, żebyś mógł na spoty jeździć i jakiejś romantycznej bratniej duszy, mam na myśli jakąś lymen... i 42 dni urlopu w roku :naughty: z całą resztą się zgodzę ale z tym urlopem to i tak by było dla Kędziora za mało
Rekomendowane odpowiedzi