OKO Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 jak byłem mały to pamiętam jak mi się zawsze poltki podobały [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 15:19_________________________________________________kiedyś to było marzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ja jak mojego będę sprzedawać to dam cenę z górnym wahaczami lub bez bo też nowe wkładam :naughty: [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 15:30_________________________________________________ jak byłem mały to pamiętam jak mi się zawsze poltki podobały [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 15:19_________________________________________________kiedyś to było marzenie niezłe mieliście fantazje... i się nigdy poldek nie marzył :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ja jak mojego będę sprzedawać to dam cenę z górnym wahaczami lub bez bo też nowe wkładam :naughty: [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 15:30_________________________________________________ jak byłem mały to pamiętam jak mi się zawsze poltki podobały [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 15:19_________________________________________________kiedyś to było marzenie niezłe mieliście fantazje... i się nigdy poldek nie marzył :gwizdanie: :gwizdanie: Tobie pewnie łada albo Warszawa :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ja jak mojego będę sprzedawać to dam cenę z górnym wahaczami lub bez bo też nowe wkładam :naughty: [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 15:30_________________________________________________ jak byłem mały to pamiętam jak mi się zawsze poltki podobały [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 15:19_________________________________________________kiedyś to było marzenie niezłe mieliście fantazje... i się nigdy poldek nie marzył :gwizdanie: :gwizdanie: Tobie pewnie łada albo Warszawa :gwizdanie: nie a4-ka... i tak tu trafiłem :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ale wykurw.łem na quadzie! :kox: Sprzęt musiałem na lawetę zabrać, koło tylne urwane i przednie zawieszenie urwane! Maskara! łeb mnie nakurw.a i ogólnie coś obolały jestem! OKO dzięki za podjazd na wszelki wypadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ale wykurw.łem na quadzie! :kox: Sprzęt musiałem na lawetę zabrać, koło tylne urwane i przednie zawieszenie urwane! Maskara! łeb mnie nakurw.a i ogólnie coś obolały jestem! OKO dzięki za podjazd na wszelki wypadek. To jakim sposobem żes tak quada zmasakrował ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ale wykurw.łem na quadzie! :kox: Sprzęt musiałem na lawetę zabrać, koło tylne urwane i przednie zawieszenie urwane! Maskara! łeb mnie nakurw.a i ogólnie coś obolały jestem! OKO dzięki za podjazd na wszelki wypadek. To jakim sposobem żes tak quada zmasakrował ? Felge szlag trafił - pęknięta i śroby zostały na piaście a koło Lewe tylne odpadło. I prawe przednie koło skrzywione. Ja spadłem ostatecznie z quada a ten kilka razy koziołkował i spadł do góry kołami! Masakra w ciul! Mam kilka fotek ale wkleję później albo jutro. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ale wykurw.łem na quadzie! :kox: Sprzęt musiałem na lawetę zabrać, koło tylne urwane i przednie zawieszenie urwane! Maskara! łeb mnie nakurw.a i ogólnie coś obolały jestem! OKO dzięki za podjazd na wszelki wypadek. To jakim sposobem żes tak quada zmasakrował ? Felge szlag trafił - pęknięta i śroby zostały na piaście a koło Lewe tylne odpadło. I prawe przednie koło skrzywione. Ja spadłem ostatecznie z quada a ten kilka razy koziołkował i spadł do góry kołami! Masakra w ciul! Mam kilka fotek ale wkleję później albo jutro. :gwizdanie: dawaj foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 z wieczora no to pssyttt :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 z wieczora no to pssyttt :gwizdanie: kur wa zaczęło się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ja już drugie żłopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 no to i ja się czegoś napiję :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 no to i ja się czegoś napiję :kox: a ja nie piję bo jutro do roboty i muszę być rześki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 no to i ja się czegoś napiję :kox: a ja nie piję bo jutro do roboty i muszę być rześki Ja też jutro od 8 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 z wieczora no to pssyttt :gwizdanie: kur wa zaczęło się ja też za Tobą tęskniłem Cycu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 z wieczora no to pssyttt :gwizdanie: kur wa zaczęło się ja też za Tobą tęskniłem Cycu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Kilka fotek po dzisiejszej kraksie... :gwizdanie: Zauważcie, że wszystkie 4 śruby są na piaście z resztkami felgi... Jutro wrzucę fotki felgi... To już fotki po tym jak postawiliśmy go z powrotem na "koła"... No i prawy przód - wszystko się rozdupczyło i koło trzyma się na jakimś marnym kawałku żelastwa... No i tu już na lawecie... Tu widać jak wygląda zawieszenie - prawy przód... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Allleee urrrwwwwałłł :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Kilka fotek po dzisiejszej kraksie... :gwizdanie: Zauważcie, że wszystkie 4 śruby są na piaście z resztkami felgi... Jutro wrzucę fotki felgi... To już fotki po tym jak postawiliśmy go z powrotem na "koła"... No i prawy przód - wszystko się rozdupczyło i koło trzyma się na jakimś marnym kawałku żelastwa... No i tu już na lawecie... Tu widać jak wygląda zawieszenie - prawy przód... :gwizdanie: dobra to teraz Twoje :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Kilka fotek po dzisiejszej kraksie... :gwizdanie: Zauważcie, że wszystkie 4 śruby są na piaście z resztkami felgi... Jutro wrzucę fotki felgi... To już fotki po tym jak postawiliśmy go z powrotem na "koła"... No i prawy przód - wszystko się rozdupczyło i koło trzyma się na jakimś marnym kawałku żelastwa... No i tu już na lawecie... Tu widać jak wygląda zawieszenie - prawy przód... :gwizdanie: dobra to teraz Twoje :polew: :polew: Ja większych widocznych obrażeń nie mam. Ale Nadupcza mnie wszystko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi