akjam Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 jak cos to ja bede mial gryla w bagażniku bo woze go caly czas :kox: No i elegansio! Jak będzie fajna pogoda to się coś wymyśli.
stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 jutro jest gryll ? Specjalnie dla ciebie zrobimy... musimy to uczcić nawet jak będzie jebać żabami :gwizdanie: :good:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 22:39_________________________________________________ja jeszcze wuszta z grilla w tym roku nie jadłem
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 jak cos to ja bede mial gryla w bagażniku bo woze go caly czas :kox: No i elegansio! Jak będzie fajna pogoda to się coś wymyśli. nawet musztarda i ketchup siedzi w bagazniku jeszcze ciekawe czy bedzie to jeszcze dobre :gwizdanie:
akjam Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 jak cos to ja bede mial gryla w bagażniku bo woze go caly czas :kox: No i elegansio! Jak będzie fajna pogoda to się coś wymyśli. nawet musztarda i ketchup siedzi w bagazniku jeszcze ciekawe czy bedzie to jeszcze dobre :gwizdanie: Miszka spróbuje i Nam powie. :polew:
Grisza79 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 jak cos to ja bede mial gryla w bagażniku bo woze go caly czas :kox: No i elegansio! Jak będzie fajna pogoda to się coś wymyśli. nawet musztarda i ketchup siedzi w bagazniku jeszcze ciekawe czy bedzie to jeszcze dobre :gwizdanie: Miszka spróbuje i Nam powie. :polew: No w zasadzie będzie gościem na spocie :gwizdanie: a goście jedzą pierwsi
akjam Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 jak cos to ja bede mial gryla w bagażniku bo woze go caly czas :kox: No i elegansio! Jak będzie fajna pogoda to się coś wymyśli. nawet musztarda i ketchup siedzi w bagazniku jeszcze ciekawe czy bedzie to jeszcze dobre :gwizdanie: Miszka spróbuje i Nam powie. :polew: No w zasadzie będzie gościem na spocie :gwizdanie: a goście jedzą pierwsi Jeszcze przyjedzie Toyotką.
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 jak cos to ja bede mial gryla w bagażniku bo woze go caly czas :kox: No i elegansio! Jak będzie fajna pogoda to się coś wymyśli. nawet musztarda i ketchup siedzi w bagazniku jeszcze ciekawe czy bedzie to jeszcze dobre :gwizdanie: Miszka spróbuje i Nam powie. :polew: No w zasadzie będzie gościem na spocie :gwizdanie: a goście jedzą pierwsi no mozna go wytestowac
akjam Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 jak cos to ja bede mial gryla w bagażniku bo woze go caly czas :kox: No i elegansio! Jak będzie fajna pogoda to się coś wymyśli. nawet musztarda i ketchup siedzi w bagazniku jeszcze ciekawe czy bedzie to jeszcze dobre :gwizdanie: Miszka spróbuje i Nam powie. :polew: No w zasadzie będzie gościem na spocie :gwizdanie: a goście jedzą pierwsi no mozna go wytestowac :naughty:
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 jak cos to ja bede mial gryla w bagażniku bo woze go caly czas :kox: No i elegansio! Jak będzie fajna pogoda to się coś wymyśli. nawet musztarda i ketchup siedzi w bagazniku jeszcze ciekawe czy bedzie to jeszcze dobre :gwizdanie: Miszka spróbuje i Nam powie. :polew: No w zasadzie będzie gościem na spocie :gwizdanie: a goście jedzą pierwsi Jeszcze przyjedzie Toyotką. moze B8 wpadnie :gwizdanie:
akjam Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 jak cos to ja bede mial gryla w bagażniku bo woze go caly czas :kox: No i elegansio! Jak będzie fajna pogoda to się coś wymyśli. nawet musztarda i ketchup siedzi w bagazniku jeszcze ciekawe czy bedzie to jeszcze dobre :gwizdanie: Miszka spróbuje i Nam powie. :polew: No w zasadzie będzie gościem na spocie :gwizdanie: a goście jedzą pierwsi Jeszcze przyjedzie Toyotką. moze B8 wpadnie :gwizdanie: Jak kumpel z nim przyjedzie... :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 jak cos to ja bede mial gryla w bagażniku bo woze go caly czas :kox: No i elegansio! Jak będzie fajna pogoda to się coś wymyśli. nawet musztarda i ketchup siedzi w bagazniku jeszcze ciekawe czy bedzie to jeszcze dobre :gwizdanie: Miszka spróbuje i Nam powie. :polew: No w zasadzie będzie gościem na spocie :gwizdanie: a goście jedzą pierwsi Jeszcze przyjedzie Toyotką. moze B8 wpadnie :gwizdanie: Jak kumpel z nim przyjedzie... :gwizdanie: To On ma kumpli :gwizdanie:
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 jak cos to ja bede mial gryla w bagażniku bo woze go caly czas :kox: No i elegansio! Jak będzie fajna pogoda to się coś wymyśli. nawet musztarda i ketchup siedzi w bagazniku jeszcze ciekawe czy bedzie to jeszcze dobre :gwizdanie: Miszka spróbuje i Nam powie. :polew: No w zasadzie będzie gościem na spocie :gwizdanie: a goście jedzą pierwsi Jeszcze przyjedzie Toyotką. moze B8 wpadnie :gwizdanie: Jak kumpel z nim przyjedzie... :gwizdanie: To On ma kumpli :gwizdanie: :polew: :>
akjam Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 jak cos to ja bede mial gryla w bagażniku bo woze go caly czas :kox: No i elegansio! Jak będzie fajna pogoda to się coś wymyśli. nawet musztarda i ketchup siedzi w bagazniku jeszcze ciekawe czy bedzie to jeszcze dobre :gwizdanie: Miszka spróbuje i Nam powie. :polew: No w zasadzie będzie gościem na spocie :gwizdanie: a goście jedzą pierwsi Jeszcze przyjedzie Toyotką. moze B8 wpadnie :gwizdanie: Jak kumpel z nim przyjedzie... :gwizdanie: To On ma kumpli :gwizdanie: No tak mówi... Dobra! Ja lecę bo rano pobudka!
addassko Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 ja tez spadam powoli tylko jeszcze muzyczke nagrywam do niektorych klubowych autek DO JUTRA PANOWIE
akjam Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 ja tez spadam powoli tylko jeszcze muzyczke nagrywam do niektorych klubowych autek DO JUTRA PANOWIE Co tam nagrywasz? MP3? :gwizdanie:
stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 ja tez spadam powoli tylko jeszcze muzyczke nagrywam do niektorych klubowych autek DO JUTRA PANOWIE Co tam nagrywasz? MP3? :gwizdanie: JPdwójki :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 ja tez spadam powoli tylko jeszcze muzyczke nagrywam do niektorych klubowych autek DO JUTRA PANOWIE A co sami nie umieją sobie nagrać :gwizdanie:
stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 ja tez spadam powoli tylko jeszcze muzyczke nagrywam do niektorych klubowych autek DO JUTRA PANOWIE A co sami nie umieją sobie nagrać :gwizdanie: addassko przegrywa z ORI płyt na własny uzytek
Rekomendowane odpowiedzi