Kędzior Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 jeszcze tylko jutro i sobota i niedziela i swieta
Grisza79 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 jeszcze tylko jutro i sobota i niedziela i swieta spoko... odbijemy sobie w Zatorze :tongue4:
Gość elvis80 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 jeszcze tylko jutro i sobota i niedziela i swieta spoko... odbijemy sobie w Zatorze :tongue4: co Wy z tym ZATOREM?
Kędzior Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 jeszcze tylko jutro i sobota i niedziela i swieta spoko... odbijemy sobie w Zatorze :tongue4: jade z kobieta wiec nic a nic nie pije
stanley Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 jeszcze tylko jutro i sobota i niedziela i swieta a pozniej znowu wtorek, sroda UŻ :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 jeszcze tylko jutro i sobota i niedziela i swieta spoko... odbijemy sobie w Zatorze :tongue4: jade z kobieta wiec nic a nic nie pije Spoko... żaden problem Ja się nią zaopiekuje jak ty nie będziesz w stanie :gwizdanie: wiesz że możesz na mnie liczyć
Kędzior Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Spoko... żaden problem Ja się nią zaopiekuje jak ty nie będziesz w stanie :gwizdanie: wiesz że możesz na mnie liczyć bede pamietal jeszcze tylko jutro i sobota i niedziela i swieta a pozniej znowu wtorek, sroda UŻ :gwizdanie: ta...
Grisza79 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Spoko... żaden problem Ja się nią zaopiekuje jak ty nie będziesz w stanie :gwizdanie: wiesz że możesz na mnie liczyć bede pamietal jeszcze tylko jutro i sobota i niedziela i swieta a pozniej znowu wtorek' date=' sroda UŻ :gwizdanie: [/quote']ta... widze że mi nie wierzysz na kolegów z forum możesz zawsze liczyć... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 jeszcze tylko jutro i sobota i niedziela i swieta spoko... odbijemy sobie w Zatorze :tongue4: jade z kobieta wiec nic a nic nie pije Spoko... żaden problem Ja się nią zaopiekuje jak ty nie będziesz w stanie :gwizdanie: wiesz że możesz na mnie liczyć a później będziesz gadał, że opiekowałeś się jakąś laską z Krakowa
Gość elvis80 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Koledzy a ten Zator to wyjazd, kiedy...? Bo nie ukrywam że chciałbym się zintegrować ...[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 22:05_________________________________________________przy jakimś kielonku
stanley Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Koledzy a ten Zator to wyjazd, kiedy...? Bo nie ukrywam że chciałbym się zintegrować ...[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 22:05_________________________________________________przy jakimś kielonku [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 22:06_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=199388.0
Gość elvis80 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 no kurczaki poczytałem ale ni ma kiedy wyjazd... ;/ c**jowo bo sobota JOB !!!!!!! wrrrrrrrrr.............. ja i połowica !!!!!!!!!! :wallbash: zawsze pozostaje przyjazd w sobotę ... wieczorem ale to już nie za bardzo się zintegruję
Kędzior Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Koledzy a ten Zator to wyjazd, kiedy...? Bo nie ukrywam że chciałbym się zintegrować ...[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 22:05_________________________________________________przy jakimś kielonku ta od razu przy kielonku
addassko Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 no i ja niestety pomimo szczerych checi nie jade... mam w ten weekend roczek młodego...
Gość elvis80 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 no tak się najlepiej integruje przecież cena Zatoru cool ... cholera to znowu d*pa .... chyba JOB :wallbash: do 10/05 mam czas widzę ... może coś się z tym zrobi ... a dzieci też jakieś ktoś zabiera?
Kędzior Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 no i ja niestety pomimo szczerych checi nie jade... mam w ten weekend roczek młodego... no to lepszego miejsca do swietowania niz zator niemozna by bylo wymyslec cisza spokoj
Gość elvis80 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 no i ja niestety pomimo szczerych checi nie jade... mam w ten weekend roczek młodego... no i właśnie miałem pytać Cię kolego ...
Grisza79 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Koledzy a ten Zator to wyjazd, kiedy...? Bo nie ukrywam że chciałbym się zintegrować ...[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 22:05_________________________________________________przy jakimś kielonku ta od razu przy kielonku no źle to napisał przy flaszce miało być, albo raczej przy flaszkach.... :gwizdanie:
Gość elvis80 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 no nie ukrywam że będę nad tematem pracował ... miejsce widzę kox
stanley Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Koledzy a ten Zator to wyjazd, kiedy...? Bo nie ukrywam że chciałbym się zintegrować ...[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 22:05_________________________________________________przy jakimś kielonku ta od razu przy kielonku no źle to napisał przy flaszce miało być, albo raczej przy flaszkach.... :gwizdanie: widzę, że podałes liczbę mnogą flaszek, przypadającą na jedną głowę
Rekomendowane odpowiedzi