diman Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 z rana CO tam diman? U żonki już byłeś ze śniadankiem? jeszcze nie odwiedziny dopiero od 11 ale już gadaliśmy i ma się dobrze czeka na rozwiązanie
Miszka82 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 co by tu dziś robić , pogoda w sumie OK
akjam Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 co by tu dziś robić , pogoda w sumie OK Na początek wrzuć swoją do wanny. Ja w robocie siedzę i chooj mnie strzela!
Miszka82 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 co by tu dziś robić , pogoda w sumie OK Na początek wrzuć swoją do wanny. Ja w robocie siedzę i chooj mnie strzela! mam prysznic
akjam Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 co by tu dziś robić , pogoda w sumie OK Na początek wrzuć swoją do wanny. Ja w robocie siedzę i chooj mnie strzela! mam prysznic To pod prysznic... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 co by tu dziś robić , pogoda w sumie OK Na początek wrzuć swoją do wanny. Ja w robocie siedzę i chooj mnie strzela! mam prysznic To pod prysznic... :gwizdanie:
diman Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 co by tu dziś robić , pogoda w sumie OK Na początek wrzuć swoją do wanny. Ja w robocie siedzę i chooj mnie strzela! to tym lepiej masz kupe stewardess do oblania :kox:
Miszka82 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 co by tu dziś robić , pogoda w sumie OK Na początek wrzuć swoją do wanny. Ja w robocie siedzę i chooj mnie strzela! to tym lepiej masz kupe stewardess do oblania :kox: i stewardów :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
diman Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 co by tu dziś robić , pogoda w sumie OK Na początek wrzuć swoją do wanny. Ja w robocie siedzę i chooj mnie strzela! to tym lepiej masz kupe stewardess do oblania :kox: i stewardów :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: a ten jak zwykle swoje :evil:
akjam Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 co by tu dziś robić , pogoda w sumie OK Na początek wrzuć swoją do wanny. Ja w robocie siedzę i chooj mnie strzela! to tym lepiej masz kupe stewardess do oblania :kox: :gwizdanie: co by tu dziś robić , pogoda w sumie OK Na początek wrzuć swoją do wanny. Ja w robocie siedzę i chooj mnie strzela! to tym lepiej masz kupe stewardess do oblania :kox: i stewardów :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: a ten jak zwykle swoje :evil: No i jak tu nie mówić o nim gej!
diman Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 co by tu dziś robić , pogoda w sumie OK Na początek wrzuć swoją do wanny. Ja w robocie siedzę i chooj mnie strzela! to tym lepiej masz kupe stewardess do oblania :kox: :gwizdanie: co by tu dziś robić , pogoda w sumie OK Na początek wrzuć swoją do wanny. Ja w robocie siedzę i chooj mnie strzela! to tym lepiej masz kupe stewardess do oblania :kox: i stewardów :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: a ten jak zwykle swoje :evil: No i jak tu nie mówić o nim gej! :polew: :nabijasie: :nabijasie:
akjam Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 co by tu dziś robić , pogoda w sumie OK Na początek wrzuć swoją do wanny. Ja w robocie siedzę i chooj mnie strzela! to tym lepiej masz kupe stewardess do oblania :kox: :gwizdanie: co by tu dziś robić , pogoda w sumie OK Na początek wrzuć swoją do wanny. Ja w robocie siedzę i chooj mnie strzela! to tym lepiej masz kupe stewardess do oblania :kox: i stewardów :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: a ten jak zwykle swoje :evil: No i jak tu nie mówić o nim gej! :polew: :nabijasie: :nabijasie: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 co by tu dziś robić , pogoda w sumie OK Na początek wrzuć swoją do wanny. Ja w robocie siedzę i chooj mnie strzela! to tym lepiej masz kupe stewardess do oblania :kox: :gwizdanie: co by tu dziś robić , pogoda w sumie OK Na początek wrzuć swoją do wanny. Ja w robocie siedzę i chooj mnie strzela! to tym lepiej masz kupe stewardess do oblania :kox: i stewardów :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: a ten jak zwykle swoje :evil: No i jak tu nie mówić o nim gej! :polew: :nabijasie: :nabijasie: :gwizdanie: żartowałem :polew: :polew: :polew:
akjam Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 co by tu dziś robić , pogoda w sumie OK Na początek wrzuć swoją do wanny. Ja w robocie siedzę i chooj mnie strzela! to tym lepiej masz kupe stewardess do oblania :kox: :gwizdanie: co by tu dziś robić , pogoda w sumie OK Na początek wrzuć swoją do wanny. Ja w robocie siedzę i chooj mnie strzela! to tym lepiej masz kupe stewardess do oblania :kox: i stewardów :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: a ten jak zwykle swoje :evil: No i jak tu nie mówić o nim gej! :polew: :nabijasie: :nabijasie: :gwizdanie: żartowałem :polew: :polew: :polew: No, no... Akceptujemy Ciebie i Twoją chorobę Miszka więc spoko...
Miszka82 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 co by tu dziś robić , pogoda w sumie OK Na początek wrzuć swoją do wanny. Ja w robocie siedzę i chooj mnie strzela! to tym lepiej masz kupe stewardess do oblania :kox: :gwizdanie: co by tu dziś robić , pogoda w sumie OK Na początek wrzuć swoją do wanny. Ja w robocie siedzę i chooj mnie strzela! to tym lepiej masz kupe stewardess do oblania :kox: i stewardów :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: a ten jak zwykle swoje :evil: No i jak tu nie mówić o nim gej! :polew: :nabijasie: :nabijasie: :gwizdanie: żartowałem :polew: :polew: :polew: No, no... Akceptujemy Ciebie i Twoją chorobę Miszka więc spoko...
akjam Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 http://www.joemonster.org/filmy/34542/Najszybsze_kombi_swiata :kox:
krolu Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 co by tu dziś robić , pogoda w sumie OK Na początek wrzuć swoją do wanny. Ja w robocie siedzę i chooj mnie strzela! to tym lepiej masz kupe stewardess do oblania :kox: i stewardów :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 http://www.joemonster.org/filmy/34542/Najszybsze_kombi_swiata :kox: taaa tylko po czym wnoszą, że to kombi do mnie bardziej to przemawia http://autokult.pl/2009/11/26/audi-rs6-i-870-kilogramow-haszyszu
akjam Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 http://www.joemonster.org/filmy/34542/Najszybsze_kombi_swiata :kox: taaa tylko po czym wnoszą, że to kombi do mnie bardziej to przemawia http://autokult.pl/2009/11/26/audi-rs6-i-870-kilogramow-haszyszu No kozok... :kox:Tu fajne dogłosy... http://www.joemonster.org/filmy/27362/Symfonia_dzwiekow_w_Audi_RS4_MTM
Rekomendowane odpowiedzi