Seski Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 współczuje ci że w pracy musisz siedzieć... no ale cóż ja od jutra znowu będę siedział... :/ a w ogóle co tam ciekawego się dzieje...?
stanley Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 ale zapiłem :gwizdanie: i już po świętach
akjam Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 ale zapiłem :gwizdanie: i już po świętach Jak to na weselichu przystało. Swięta, święta i po świętach... Ja wogóle nie czuje, że są święta.
stanley Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 ale dzisiaj spokój na forum :gwizdanie:
diman Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 ale dzisiaj spokój na forum :gwizdanie: każdy leży i dycha
PiterA4 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 no heheh tylko lezec :naughty:jutro zas work
Miszka82 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 ja po gryllu, miałem co najmniej 8 okazji żeby się napić wódki i odmówiłem jutro do roboty i znów szara rzeczywistość :gwizdanie:
diman Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 ja po gryllu, miałem co najmniej 8 okazji żeby się napić wódki i odmówiłem jutro do roboty i znów szara rzeczywistość :gwizdanie: szacun twardzielu :notworthy:
Miszka82 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 ja po gryllu, miałem co najmniej 8 okazji żeby się napić wódki i odmówiłem jutro do roboty i znów szara rzeczywistość :gwizdanie: szacun twardzielu :notworthy: nawet wyjdzie mi to na dobre,chlałem wczoraj i przedwczoraj więc trzeci dzień z rzędu mogło by być nieciekawie jutro, a tak jutro rześki z rana do pracy wstanę i będzie luzik
diman Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 ja po gryllu, miałem co najmniej 8 okazji żeby się napić wódki i odmówiłem jutro do roboty i znów szara rzeczywistość :gwizdanie: szacun twardzielu :notworthy: nawet wyjdzie mi to na dobre,chlałem wczoraj i przedwczoraj więc trzeci dzień z rzędu mogło by być nieciekawie jutro, a tak jutro rześki z rana do pracy wstanę i będzie luzik
Miszka82 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 dobra palę wrotki bo muszę się jeszcze do roboty przygotować na jutro
diman Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Co tu tak pusto? jutro praca to spać poszli
akjam Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Co tu tak pusto? jutro praca to spać poszli Ja mam trochę wolnego... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi