Kędzior Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 pssyt ja dzisiaj nie piję :gwizdanie: wiem w czwartki postujesz zeby lepiej w piatek smakowalo aha jak sie na jutro przypadkiem umawiamy? co mowimy laska ze gdzie sie niby zobaczylismy?
stanley Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 pssyt ja dzisiaj nie piję :gwizdanie: wiem w czwartki postujesz zeby lepiej w piatek smakowalo aha jak sie na jutro przypadkiem umawiamy? co mowimy laska ze gdzie sie niby zobaczylismy? że gramy gdzieś mecz....
Kędzior Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 że gramy gdzieś mecz.... myslisz ze sie nabiora na to juz 4raz?
stanley Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 że gramy gdzieś mecz.... myslisz ze sie nabiora na to juz 4raz? 3 mecze graliśmy u siebie, teraz gramy 3 na wyjeździe. taki system play off :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 że gramy gdzieś mecz.... myslisz ze sie nabiora na to juz 4raz? 3 mecze graliśmy u siebie, teraz gramy 3 na wyjeździe. taki system play off :gwizdanie:
akjam Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 że gramy gdzieś mecz.... myslisz ze sie nabiora na to juz 4raz? 3 mecze graliśmy u siebie, teraz gramy 3 na wyjeździe. taki system play off :gwizdanie: DObre i działa... :gwizdanie:Qrrwa siedzę w robocie i żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce! :naughty:
Seski Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 pssyt ja dzisiaj nie piję :gwizdanie: wiem w czwartki postujesz zeby lepiej w piatek smakowalo aha jak sie na jutro przypadkiem umawiamy? co mowimy laska ze gdzie sie niby zobaczylismy? że gramy gdzieś mecz....
Kędzior Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 że gramy gdzieś mecz.... myslisz ze sie nabiora na to juz 4raz? 3 mecze graliśmy u siebie, teraz gramy 3 na wyjeździe. taki system play off :gwizdanie: DObre i działa... :gwizdanie:Qrrwa siedzę w robocie i żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce! :naughty: wez sie do roboty
stanley Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 pssyt ja dzisiaj nie piję :gwizdanie: wiem w czwartki postujesz zeby lepiej w piatek smakowalo aha jak sie na jutro przypadkiem umawiamy? co mowimy laska ze gdzie sie niby zobaczylismy? że gramy gdzieś mecz.... nie, nie na kompie :gwizdanie:
akjam Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 że gramy gdzieś mecz.... myslisz ze sie nabiora na to juz 4raz? 3 mecze graliśmy u siebie, teraz gramy 3 na wyjeździe. taki system play off :gwizdanie: DObre i działa... :gwizdanie:Qrrwa siedzę w robocie i żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce! :naughty: wez sie do roboty No przecież robię...
Kędzior Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 pssyt ja dzisiaj nie piję :gwizdanie: wiem w czwartki postujesz zeby lepiej w piatek smakowalo aha jak sie na jutro przypadkiem umawiamy? co mowimy laska ze gdzie sie niby zobaczylismy? że gramy gdzieś mecz.... nie, nie na kompie :gwizdanie: :polew: :polew:
Seski Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 pssyt ja dzisiaj nie piję :gwizdanie: wiem w czwartki postujesz zeby lepiej w piatek smakowalo aha jak sie na jutro przypadkiem umawiamy? co mowimy laska ze gdzie sie niby zobaczylismy? że gramy gdzieś mecz.... nie, nie na kompie :gwizdanie: tak wiem w barze ochlaj mordy... ja wcześniej też chodziłem na mecze... tylko że do baru na piłkarzyki... [br]Dopisany: 05 Maj 2011, 20:49_________________________________________________ że gramy gdzieś mecz.... myslisz ze sie nabiora na to juz 4raz? 3 mecze graliśmy u siebie, teraz gramy 3 na wyjeździe. taki system play off :gwizdanie: DObre i działa... :gwizdanie:Qrrwa siedzę w robocie i żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce! :naughty: wez sie do roboty No przecież robię... a ciebie czasem wypuszczają z tej pracy...? czy cały tydzień musisz je*ać żeby dostać 3h wolne na spota we wtorek...?
Kędzior Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 tak wiem w barze ochlaj mordy... bary sa dla lamusow
Seski Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 tak wiem w barze ochlaj mordy... bary sa dla lamusow pod mostem...?
stanley Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 tak wiem w barze ochlaj mordy... bary sa dla lamusow pod mostem...? pod afrodytą i babilonem a co ?
akjam Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 że gramy gdzieś mecz.... myslisz ze sie nabiora na to juz 4raz? 3 mecze graliśmy u siebie, teraz gramy 3 na wyjeździe. taki system play off :gwizdanie: DObre i działa... :gwizdanie:Qrrwa siedzę w robocie i żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce! :naughty: wez sie do roboty No przecież robię... a ciebie czasem wypuszczają z tej pracy...? czy cały tydzień musisz je*ać żeby dostać 3h wolne na spota we wtorek...? No tak jest ale wtedy mnie stać na McDonalda albo grilla w przeciwieństwie do Ciebie. A tak wogóle to dobrze oddycha Ci się prostym nosem?
stanley Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 ku*** ale chlory bo zadzwonie do twojego bracika i masz oklep za takie teksty [br]Dopisany: 05 Maj 2011, 20:59_________________________________________________ że gramy gdzieś mecz.... myslisz ze sie nabiora na to juz 4raz? 3 mecze graliśmy u siebie, teraz gramy 3 na wyjeździe. taki system play off :gwizdanie: DObre i działa... :gwizdanie:Qrrwa siedzę w robocie i żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce! :naughty: wez sie do roboty No przecież robię... a ciebie czasem wypuszczają z tej pracy...? czy cały tydzień musisz je*ać żeby dostać 3h wolne na spota we wtorek...? No tak jest ale wtedy mnie stać na McDonalda albo grilla w przeciwieństwie do Ciebie. A tak wogóle to dobrze oddycha Ci się prostym nosem?
Rekomendowane odpowiedzi