Kędzior Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 No tak jest ale wtedy mnie stać na McDonalda albo grilla w przeciwieństwie do Ciebie. A tak wogóle to dobrze oddycha Ci się prostym nosem? Akjam zna szefa wszystkich szefow
Pucek Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 ku*** ale chlory nie k*rwa technomuly przynajmniej jestem zdrowszy, więcej ruchu, zero nałogów (nie wypominać mi kila białego)
Seski Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 że gramy gdzieś mecz.... myslisz ze sie nabiora na to juz 4raz? 3 mecze graliśmy u siebie, teraz gramy 3 na wyjeździe. taki system play off :gwizdanie: DObre i działa... :gwizdanie:Qrrwa siedzę w robocie i żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce! :naughty: wez sie do roboty No przecież robię... a ciebie czasem wypuszczają z tej pracy...? czy cały tydzień musisz je*ać żeby dostać 3h wolne na spota we wtorek...? No tak jest ale wtedy mnie stać na McDonalda albo grilla w przeciwieństwie do Ciebie. A tak wogóle to dobrze oddycha Ci się prostym nosem? no w sumie widzisz to zawsze jest jakieś rozwiązanie... a co do nosa to ciężko bo mam katar...
diman Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 że gramy gdzieś mecz.... myslisz ze sie nabiora na to juz 4raz? 3 mecze graliśmy u siebie, teraz gramy 3 na wyjeździe. taki system play off :gwizdanie: DObre i działa... :gwizdanie:Qrrwa siedzę w robocie i żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce! :naughty: wez sie do roboty No przecież robię... a ciebie czasem wypuszczają z tej pracy...? czy cały tydzień musisz je*ać żeby dostać 3h wolne na spota we wtorek...? No tak jest ale wtedy mnie stać na McDonalda albo grilla w przeciwieństwie do Ciebie. A tak wogóle to dobrze oddycha Ci się prostym nosem? :polew: albo smarkałeś czerwonymi kozami :evil:
Seski Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 tak wiem w barze ochlaj mordy... bary sa dla lamusow pod mostem...? pod afrodytą i babilonem a co ? a nic też chce sprawdzić jak to jest...
Kędzior Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 ku*** ale chlory nie k*rwa technomuly przynajmniej jestem zdrowszy, więcej ruchu, zero nałogów (nie wypominać mi kila białego) masturbacja sie nie liczy :polew:
Seski Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 że gramy gdzieś mecz.... myslisz ze sie nabiora na to juz 4raz? 3 mecze graliśmy u siebie, teraz gramy 3 na wyjeździe. taki system play off :gwizdanie: DObre i działa... :gwizdanie:Qrrwa siedzę w robocie i żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce! :naughty: wez sie do roboty No przecież robię... a ciebie czasem wypuszczają z tej pracy...? czy cały tydzień musisz je*ać żeby dostać 3h wolne na spota we wtorek...? No tak jest ale wtedy mnie stać na McDonalda albo grilla w przeciwieństwie do Ciebie. A tak wogóle to dobrze oddycha Ci się prostym nosem? :polew: albo smarkałeś czerwonymi kozami :evil: jeszcze mi się nie zdarzyło... :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 21:02_________________________________________________ ku*** ale chlory nie k*rwa technomuly przynajmniej jestem zdrowszy, więcej ruchu, zero nałogów (nie wypominać mi kila białego) masturbacja sie nie liczy :polew: :polew:
stanley Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 tak wiem w barze ochlaj mordy... bary sa dla lamusow pod mostem...? pod afrodytą i babilonem a co ? a nic też chce sprawdzić jak to jest... najpierw musisz zostać mężczyzną: czyli mutacja, zarost i te sprawy....
akjam Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 No tak jest ale wtedy mnie stać na McDonalda albo grilla w przeciwieństwie do Ciebie. A tak wogóle to dobrze oddycha Ci się prostym nosem? Akjam zna szefa wszystkich szefow :gwizdanie: że gramy gdzieś mecz.... myslisz ze sie nabiora na to juz 4raz? 3 mecze graliśmy u siebie, teraz gramy 3 na wyjeździe. taki system play off :gwizdanie: DObre i działa... :gwizdanie:Qrrwa siedzę w robocie i żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce! :naughty: wez sie do roboty No przecież robię... a ciebie czasem wypuszczają z tej pracy...? czy cały tydzień musisz je*ać żeby dostać 3h wolne na spota we wtorek...? No tak jest ale wtedy mnie stać na McDonalda albo grilla w przeciwieństwie do Ciebie. A tak wogóle to dobrze oddycha Ci się prostym nosem? no w sumie widzisz to zawsze jest jakieś rozwiązanie... a co do nosa to ciężko bo mam katar... Lepiiej być smarkatym niż mieć krzywy nos!
Pucek Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 ku*** ale chlory nie k*rwa technomuly przynajmniej jestem zdrowszy, więcej ruchu, zero nałogów (nie wypominać mi kila białego) masturbacja sie nie liczy :polew: Przyjdziesz podśmiec**jku [br]Dopisany: 05 Maj 2011, 21:03_________________________________________________Łoooooo Stasiu, podpadłeś, zaraz zdetonuję tą bombę którą wozisz w bagażniku pod postacią lewarka
Kędzior Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 :polew: albo smarkałeś czerwonymi kozami :evil: o fak :polew: :polew: dobree tak wiem w barze ochlaj mordy... bary sa dla lamusow pod mostem...? pod afrodytą i babilonem a co ? a nic też chce sprawdzić jak to jest... jak zmezniejesz to cie moze zabierzemy
Seski Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 tak wiem w barze ochlaj mordy... bary sa dla lamusow pod mostem...? pod afrodytą i babilonem a co ? a nic też chce sprawdzić jak to jest... najpierw musisz zostać mężczyzną: czyli mutacja, zarost i te sprawy.... aaa czyli długo jeszcze...? No tak jest ale wtedy mnie stać na McDonalda albo grilla w przeciwieństwie do Ciebie. A tak wogóle to dobrze oddycha Ci się prostym nosem? Akjam zna szefa wszystkich szefow :gwizdanie: że gramy gdzieś mecz.... myslisz ze sie nabiora na to juz 4raz? 3 mecze graliśmy u siebie, teraz gramy 3 na wyjeździe. taki system play off :gwizdanie: DObre i działa... :gwizdanie:Qrrwa siedzę w robocie i żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce! :naughty: wez sie do roboty No przecież robię... a ciebie czasem wypuszczają z tej pracy...? czy cały tydzień musisz je*ać żeby dostać 3h wolne na spota we wtorek...? No tak jest ale wtedy mnie stać na McDonalda albo grilla w przeciwieństwie do Ciebie. A tak wogóle to dobrze oddycha Ci się prostym nosem? no w sumie widzisz to zawsze jest jakieś rozwiązanie... a co do nosa to ciężko bo mam katar... Lepiiej być smarkatym niż mieć krzywy nos! przekonałeś się już... i tak podobno najgorsze jest naprostowanie... :gwizdanie:
Seski Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 :polew: albo smarkałeś czerwonymi kozami :evil: o fak :polew: :polew: dobree tak wiem w barze ochlaj mordy... bary sa dla lamusow pod mostem...? pod afrodytą i babilonem a co ? a nic też chce sprawdzić jak to jest... jak zmezniejesz to cie moze zabierzemy a to nie powinienieś mnie zaprawić w boju żebym zmężniał...?
Kędzior Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Przyjdziesz podśmiec**jku niemogles sie powstrzymac zeby nienapisac
akjam Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 tak wiem w barze ochlaj mordy... bary sa dla lamusow pod mostem...? pod afrodytą i babilonem a co ? a nic też chce sprawdzić jak to jest... najpierw musisz zostać mężczyzną: czyli mutacja, zarost i te sprawy.... aaa czyli długo jeszcze...? No tak jest ale wtedy mnie stać na McDonalda albo grilla w przeciwieństwie do Ciebie. A tak wogóle to dobrze oddycha Ci się prostym nosem? Akjam zna szefa wszystkich szefow :gwizdanie: że gramy gdzieś mecz.... myslisz ze sie nabiora na to juz 4raz? 3 mecze graliśmy u siebie, teraz gramy 3 na wyjeździe. taki system play off :gwizdanie: DObre i działa... :gwizdanie:Qrrwa siedzę w robocie i żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce! :naughty: wez sie do roboty No przecież robię... a ciebie czasem wypuszczają z tej pracy...? czy cały tydzień musisz je*ać żeby dostać 3h wolne na spota we wtorek...? No tak jest ale wtedy mnie stać na McDonalda albo grilla w przeciwieństwie do Ciebie. A tak wogóle to dobrze oddycha Ci się prostym nosem? no w sumie widzisz to zawsze jest jakieś rozwiązanie... a co do nosa to ciężko bo mam katar... Lepiiej być smarkatym niż mieć krzywy nos! przekonałeś się już... i tak podobno najgorsze jest naprostowanie... :gwizdanie: Spójrz w lustro. Akjam prawą ręką łamie, lewą prostuje :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 a to nie powinienieś mnie zaprawić w boju żebym zmężniał...? do tego trzeba dojsc samemu
Seski Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Akjam prawą ręką łamie, lewą prostuje a ma kontrakt z NFZ-em...?
akjam Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 a to nie powinienieś mnie zaprawić w boju żebym zmężniał...? do tego trzeba dojsc samemu Akjam prawą ręką łamie, lewą prostuje a ma kontrakt z NFZ-em...? Czytaj ze zrozumieniem.
Kędzior Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Akjam prawą ręką łamie, lewą prostuje a ma kontrakt z NFZ-em...? nie, ale zna zbigniewa nowaka - rece ktore lecza
Rekomendowane odpowiedzi