akjam Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Akjam prawą ręką łamie, lewą prostuje a ma kontrakt z NFZ-em...? nie, ale zna zbigniewa nowaka - rece ktore lecza
Seski Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 a to nie powinienieś mnie zaprawić w boju żebym zmężniał...? do tego trzeba dojsc samemu nie no masturbował się nie będę szkoda ręki to może jednak można wziąć pomocniczkę...?
Kędzior Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 a to nie powinienieś mnie zaprawić w boju żebym zmężniał...? do tego trzeba dojsc samemu nie no masturbował się nie będę szkoda ręki to może jednak można wziąć pomocniczkę...? no widzisz i nadal nic nie rozumiesz
Pucek Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Fajfun, a tak w ogóle, po uj się tu wpierdalasz w rozmowę?
Seski Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Akjam prawą ręką łamie, lewą prostuje a ma kontrakt z NFZ-em...? nie, ale zna zbigniewa nowaka - rece ktore lecza no i gitara... darmowa operacja plastyczna teraz jeszcze trzeba rozreklamować chłopaka...
stanley Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 a to nie powinienieś mnie zaprawić w boju żebym zmężniał...? do tego trzeba dojsc samemu nie no masturbował się nie będę szkoda ręki to może jednak można wziąć pomocniczkę...? pooglądaj sobie na YT "Było sobie życie" - od czegoś trzeba zacząć
Seski Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Fajfun, a tak w ogóle, po uj się tu wpierdalasz w rozmowę? że niby, którą? w twoją raczej apeuszu nie... a ja masz coś tajnego do przekazania to pisz na PW...
Pucek Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Co ja mogę też mieć ciekawego do przekazania :decayed:
Seski Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 a to nie powinienieś mnie zaprawić w boju żebym zmężniał...? do tego trzeba dojsc samemu nie no masturbował się nie będę szkoda ręki to może jednak można wziąć pomocniczkę...? pooglądaj sobie na YT "Było sobie życie" - od czegoś trzeba zacząć hmmm chyba na RT...
stanley Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 a to nie powinienieś mnie zaprawić w boju żebym zmężniał...? do tego trzeba dojsc samemu nie no masturbował się nie będę szkoda ręki to może jednak można wziąć pomocniczkę...? pooglądaj sobie na YT "Było sobie życie" - od czegoś trzeba zacząć hmmm chyba na RT... świntuch
Seski Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Co ja mogę też mieć ciekawego do przekazania :decayed: trzeźwy jesteś...?
Kędzior Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Co ja mogę też mieć ciekawego do przekazania :decayed: nic zupelnie nicc
Seski Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 a to nie powinienieś mnie zaprawić w boju żebym zmężniał...? do tego trzeba dojsc samemu nie no masturbował się nie będę szkoda ręki to może jednak można wziąć pomocniczkę...? pooglądaj sobie na YT "Było sobie życie" - od czegoś trzeba zacząć hmmm chyba na RT... świntuch
Kędzior Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 hmmm chyba na RT... o tak mi przypomaniales to zajrze co ciekawego an zbiorniku
Seski Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 hmmm chyba na RT... o tak mi przypomaniales to zajrze co ciekawego an zbiorniku [br]Dopisany: 05 Maj 2011, 21:15_________________________________________________ Trzeźwy tak, chory też tak Jadę na prochach to jakieś chyba dobre dostałeś...
stanley Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 hmmm chyba na RT... o tak mi przypomaniales to zajrze co ciekawego an zbiorniku są fajne, nowe fotki
Pucek Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 hmmm chyba na RT... o tak mi przypomaniales to zajrze co ciekawego an zbiorniku [br]Dopisany: 05 Maj 2011, 21:15_________________________________________________ Trzeźwy tak, chory też tak Jadę na prochach to jakieś chyba dobre dostałeś... fajniusie
stanley Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 hmmm chyba na RT... o tak mi przypomaniales to zajrze co ciekawego an zbiorniku [br]Dopisany: 05 Maj 2011, 21:15_________________________________________________ Trzeźwy tak, chory też tak Jadę na prochach to jakieś chyba dobre dostałeś... fajniusie pewnie zostały Ci jeszcze z maydaya :gwizdanie:
Seski Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 hmmm chyba na RT... o tak mi przypomaniales to zajrze co ciekawego an zbiorniku [br]Dopisany: 05 Maj 2011, 21:15_________________________________________________ Trzeźwy tak, chory też tak Jadę na prochach to jakieś chyba dobre dostałeś... fajniusie dlatego avata zmieniłeś...? hmmm chyba na RT... o tak mi przypomaniales to zajrze co ciekawego an zbiorniku są fajne, nowe fotki ale że które...?
Rekomendowane odpowiedzi