krolu Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 a ja se dziś zrobię dżołka i nie przyjadę :decayed: a zeby nie było bluzgów to skasuję też katowickie :kox: :kox:
Bulczas Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 a ja se dziś zrobię dżołka i nie przyjadę :decayed: a zeby nie było bluzgów to skasuję też katowickie :kox: :kox: Proponuje też od razu wyjechać na koniec świata
akjam Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 a ja se dziś zrobię dżołka i nie przyjadę :decayed: a zeby nie było bluzgów to skasuję też katowickie :kox: :kox: Wtedy bankowo byśmy Cię odwiedzili... :gwizdanie: Do zoba!
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 :gwizdanie: idę tyyyyyyyyyylllllllllkkkkkkkoooooooooooo pppppppoooooooooooowwwwwwwwwooooooooooolllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiii stoisz za filarem? :polew: Pokój z wami a przedpokój z Tobą :polew: ale ze dudka nie wzieli :polew:
krolu Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 a ja se dziś zrobię dżołka i nie przyjadę :decayed: a zeby nie było bluzgów to skasuję też katowickie :kox: :kox: Wtedy bankowo byśmy Cię odwiedzili... :gwizdanie: Do zoba! no i będzie fajny spot na Chorzowie
stanley Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 dzięki za zlota mała trochę poszalała, ale przesadziłem z tą szybkością huśtania. Chyba high level "for astronauts" jest nie dla niej
hubtychy Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Mała wygląda na zadowoloną. Dzięki za zlota Nawet frekwencja była
Bulczas Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Dzięki Kędzior i Oko za transport i dzięki za spota
Mario22 Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Nooo elegancko ... Przeprosiłeś małą od Nas że to nie Recaro ale na Recaro nas nie było stac ... P.S. Dzięki za wkońcu licznego spota i ... szybki powrót... ale tradycyjnie po spocie w Katowicach i powrocie A4 .... tankowanko ...
krolu Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 dzięki za zlota mała trochę poszalała, ale przesadziłem z tą szybkością huśtania. Chyba high level "for astronauts" jest nie dla niej niezły z ciebie rezacz udało ci się to złożyć - pewnie zaraz po spocie zacząłeś :kox:
stanley Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 dzięki za zlota mała trochę poszalała, ale przesadziłem z tą szybkością huśtania. Chyba high level "for astronauts" jest nie dla niej niezły z ciebie rezacz udało ci się to złożyć - pewnie zaraz po spocie zacząłeś :kox:
diman Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Nooo elegancko ... Przeprosiłeś małą od Nas że to nie Recaro ale na Recaro nas nie było stac ... P.S. Dzięki za wkońcu licznego spota i ... szybki powrót... ale tradycyjnie po spocie w Katowicach i powrocie A4 .... tankowanko ... kurna potwierdzam czas zatankować ;( znowu mnie podpuszczałeś :gwizdanie: P.S. coś bym chyba trącił :kox:
stanley Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Nooo elegancko ... Przeprosiłeś małą od Nas że to nie Recaro ale na Recaro nas nie było stac ... P.S. Dzięki za wkońcu licznego spota i ... szybki powrót... ale tradycyjnie po spocie w Katowicach i powrocie A4 .... tankowanko ... kurna potwierdzam czas zatankować ;( znowu mnie podpuszczałeś :gwizdanie: P.S. coś bym chyba trącił :kox: ja trąciłem małego "gniewosza" zakupionego w realu
diman Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Nooo elegancko ... Przeprosiłeś małą od Nas że to nie Recaro ale na Recaro nas nie było stac ... P.S. Dzięki za wkońcu licznego spota i ... szybki powrót... ale tradycyjnie po spocie w Katowicach i powrocie A4 .... tankowanko ... kurna potwierdzam czas zatankować ;( znowu mnie podpuszczałeś :gwizdanie: P.S. coś bym chyba trącił :kox: ja trąciłem małego "gniewosza" zakupionego w realu a ja dwa mcwrap'y kurczak burgera frytki i popiłem colą masakra ale jakoś trącił bym jeszcze mcfuryy :gwizdanie:
stanley Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Nooo elegancko ... Przeprosiłeś małą od Nas że to nie Recaro ale na Recaro nas nie było stac ... P.S. Dzięki za wkońcu licznego spota i ... szybki powrót... ale tradycyjnie po spocie w Katowicach i powrocie A4 .... tankowanko ... kurna potwierdzam czas zatankować ;( znowu mnie podpuszczałeś :gwizdanie: P.S. coś bym chyba trącił :kox: ja trąciłem małego "gniewosza" zakupionego w realu a ja dwa mcwrap'y kurczak burgera frytki i popiłem colą masakra ale jakoś trącił bym jeszcze mcfuryy :gwizdanie: nie było loda ?
Mario22 Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Ja bym ja przetrącił w tym aucie ... :gwizdanie: http://www.smog.pl/wideo/48956/w_rajdowce_bez_stanika_pelna_wersja/
diman Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Nooo elegancko ... Przeprosiłeś małą od Nas że to nie Recaro ale na Recaro nas nie było stac ... P.S. Dzięki za wkońcu licznego spota i ... szybki powrót... ale tradycyjnie po spocie w Katowicach i powrocie A4 .... tankowanko ... kurna potwierdzam czas zatankować ;( znowu mnie podpuszczałeś :gwizdanie: P.S. coś bym chyba trącił :kox: ja trąciłem małego "gniewosza" zakupionego w realu a ja dwa mcwrap'y kurczak burgera frytki i popiłem colą masakra ale jakoś trącił bym jeszcze mcfuryy :gwizdanie: nie było loda ? no właśnie nie było komu zrobić
akjam Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 No i ja też wreszcie dotarłem. :gwizdanie: Dziękówka ludziska!
Rekomendowane odpowiedzi