Kędzior Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 siemka coś dla Oka o fak :polew: :polew:
akjam Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 siemka coś dla Oka o fak :polew: :polew: Reklama dobra!
Kędzior Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 oko był tam w drugim rzędzie mistrz drugiego planu
stanley Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 oko był tam w drugim rzędzie mistrz drugiego planu jak zawsze
Kędzior Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 nie lam sie moze kupisz fele ochydny jest ten desperados, mecze go i mecze, moja napewno rzucila na niego jakas klatwe
stanley Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 nie lam sie moze kupisz fele ochydny jest ten desperados, mecze go i mecze, moja napewno rzucila na niego jakas klatwe nasikała do niego
Kędzior Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 nie lam sie moze kupisz fele ochydny jest ten desperados, mecze go i mecze, moja napewno rzucila na niego jakas klatwe nasikała do niego az taka to niejest, chyba :polew:
akjam Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Zdupczam chwilę odpocząć... :gwizdanie: nie lam sie moze kupisz fele ochydny jest ten desperados, mecze go i mecze, moja napewno rzucila na niego jakas klatwe nasikała do niego Otworzyła, wypiła, nasikała i zakmnęła... :polew: Po prostu była pierwsza! :polew:
Kędzior Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Akjam nie sciemniaj ze sie narobiles tylko poprostu powiedz ze chce ci sie juz spac z nudow
akjam Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Akjam nie sciemniaj ze sie narobiles tylko poprostu powiedz ze chce ci sie juz spac z nudow Spać mi się chce - serio... :decayed:
Kędzior Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Akjam nie sciemniaj ze sie narobiles tylko poprostu powiedz ze chce ci sie juz spac z nudow Spać mi się chce - serio... :decayed: no no
hubtychy Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Ja tam walę UZO ze Spritem :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
akjam Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Zapomniałbym spytać. Jutro muszę aku podładować - ściągać klemy czy nie, co by mi elektroniki nie popaliło?
stanley Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Zapomniałbym spytać. Jutro muszę aku podładować - ściągać klemy czy nie, co by mi elektroniki nie popaliło? raczej ściągnij, sprawdź ile jest wody itp mniejsza z twoim aku
hubtychy Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Na zdrowy rozum lepiej ściągnąć klemy. Choć przy dobrym prostowniku nic się nie powinno porobić.
Rekomendowane odpowiedzi