hubtychy Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 nie no poważnie mam odwyk Czyżby Twoja kazała Ci się zaszyć :?: :polew: :polew: lepiej się czuję jak nie piję nas oszukasz , rodziców oszukasz , Ule oszukasz , ale życia nie oszukasz Natura zawsze wygra :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew:
stanley Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 no to pora rozpocząć flakona ( choć dzisiaj mi nie pasowało)
akjam Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 no to pora rozpocząć flakona ( choć dzisiaj mi nie pasowało) Usiądź wygodnie przed TV bo za pół godzinki GD... Ja w robocie niestety ale może obejrzę. :gwizdanie:
stanley Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 no to pora rozpocząć flakona ( choć dzisiaj mi nie pasowało) Usiądź wygodnie przed TV bo za pół godzinki GD... Ja w robocie niestety ale może obejrzę. :gwizdanie: póki co, na polsacie RYJEK
akjam Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Co to poleci to GD ??? Gran Derbi... meczyk Real -Barca... :kox:
akjam Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Gdzie to kvrwa leci :?: C+ albo necik... :gwizdanie:
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 f*ck :disgust: Zostaje mi net Ja też oglądam przez necik bo w robocie jestem [br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 22:59_________________________________________________No to spiżdżam na chatę.
keżor Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2011 ej , bo ja jestem chrzestnym nie i nie wiem czy sobie kawału małego nie zrobić na chrzcinach ;] co Wy na to ? :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 ej , bo ja jestem chrzestnym nie i nie wiem czy sobie kawału małego nie zrobić na chrzcinach ;] co Wy na to ? :polew: :polew: a co masz syndrom Tourette'a ? Rozmowy w Toku : Choruje na zespół Tourette'a
Miszka82 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 :oklaski: to chyba przejąłeś po mnie alkoholową schedę
Rekomendowane odpowiedzi