keżor Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2011 https://lh5.googleusercontent.com/-CDhjqRsie4E/TudHFn8nrcI/AAAAAAAAE8Y/4uqdDXZlwEs/s1400/DSC00423.jpg.
Miszka82 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 https://lh5.googleusercontent.com/-CDhjqRsie4E/TudHFn8nrcI/AAAAAAAAE8Y/4uqdDXZlwEs/s1400/DSC00423.jpg. zdjęcia lasek nie listy obecności
keżor Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2011 Reszte wrzuce jak bede w doma :-P
akjam Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 https://lh5.googleusercontent.com/-CDhjqRsie4E/TudHFn8nrcI/AAAAAAAAE8Y/4uqdDXZlwEs/s1400/DSC00423.jpg. ALeś wrzucił...
keżor Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2011 No widac ze nie klamalem z tymi laskami. Powpisujcie sobi w fejsa te nazwiska a zwlaszca monike kośmider :-P
stanley Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 No widac ze nie klamalem z tymi laskami. Powpisujcie sobi w fejsa te nazwiska a zwlaszca monike kośmider :-P nie mam fejsa :gwizdanie: także musisz coś wrzucić na forum
akjam Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 No widac ze nie klamalem z tymi laskami. Powpisujcie sobi w fejsa te nazwiska a zwlaszca monike kośmider :-P nie mam fejsa :gwizdanie: także musisz coś wrzucić na forum
stanley Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 No widac ze nie klamalem z tymi laskami. Powpisujcie sobi w fejsa te nazwiska a zwlaszca monike kośmider :-P nie mam fejsa :gwizdanie: także musisz coś wrzucić na forum Akjam, twoje zdjęcie w avatarze "waży" ciut za dużo
Kędzior Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 siema,i po pracy. mnie dzis chyba nie bedzie bo moja do mnie przyjezdza
stanley Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 siema,i po pracy. mnie dzis chyba nie bedzie bo moja do mnie przyjezdza ja yhymm
akjam Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 siema,i po pracy. mnie dzis chyba nie bedzie bo moja do mnie przyjezdza Zmęczony jesteś. No widac ze nie klamalem z tymi laskami. Powpisujcie sobi w fejsa te nazwiska a zwlaszca monike kośmider :-P nie mam fejsa :gwizdanie: także musisz coś wrzucić na forum Akjam, twoje zdjęcie w avatarze "waży" ciut za dużo Nie otwiera się? U mnie wszystko OK.
addassko Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 akjam my jak cos to z tolkiem podjedziemy... wieczorem tak jak ustalone __________________________________________ krolu PW poszło
akjam Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 akjam my jak cos to z tolkiem podjedziemy... wieczorem tak jak ustalone __________________________________________ krolu PW poszło
keżor Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2011 po więcej to polecam założyć fejsa , bo mi sie nie chce ich wyszukiwać , bo je na codzień widze [br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 16:00_________________________________________________ siema,i po pracy. mnie dzis chyba nie bedzie bo moja do mnie przyjezdza to ja se nie umiem laski znaleźć , bo każdej mówie jak sie zapyta czy pójdziemy gdzieś we wtorek wieczorem , że mam spot i mam wyjebane , a Ty se tak w kulki lecisz? przecież Twoja wie co jest we wtorki ...
Miszka82 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 po więcej to polecam założyć fejsa , bo mi sie nie chce ich wyszukiwać , bo je na codzień widze [br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 16:00_________________________________________________ siema,i po pracy. mnie dzis chyba nie bedzie bo moja do mnie przyjezdza to ja se nie umiem laski znaleźć , bo każdej mówie jak sie zapyta czy pójdziemy gdzieś we wtorek wieczorem , że mam spot i mam wyjebane , a Ty se tak w kulki lecisz? przecież Twoja wie co jest we wtorki ... dojebane foty wszystko widać
keżor Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2011 po więcej to polecam założyć fejsa , bo mi sie nie chce ich wyszukiwać , bo je na codzień widze [br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 16:00_________________________________________________ siema,i po pracy. mnie dzis chyba nie bedzie bo moja do mnie przyjezdza to ja se nie umiem laski znaleźć , bo każdej mówie jak sie zapyta czy pójdziemy gdzieś we wtorek wieczorem , że mam spot i mam wyjebane , a Ty se tak w kulki lecisz? przecież Twoja wie co jest we wtorki ... dojebane foty wszystko widać chcesz lepsze to obejrz se je na fejsie albo zapisz sie na studia
akjam Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 po więcej to polecam założyć fejsa , bo mi sie nie chce ich wyszukiwać , bo je na codzień widze [br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 16:00_________________________________________________ siema,i po pracy. mnie dzis chyba nie bedzie bo moja do mnie przyjezdza to ja se nie umiem laski znaleźć , bo każdej mówie jak sie zapyta czy pójdziemy gdzieś we wtorek wieczorem , że mam spot i mam wyjebane , a Ty se tak w kulki lecisz? przecież Twoja wie co jest we wtorki ... dojebane foty wszystko widać :decayed:
hubtychy Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 po więcej to polecam założyć fejsa , bo mi sie nie chce ich wyszukiwać , bo je na codzień widze [br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 16:00_________________________________________________ siema,i po pracy. mnie dzis chyba nie bedzie bo moja do mnie przyjezdza to ja se nie umiem laski znaleźć , bo każdej mówie jak sie zapyta czy pójdziemy gdzieś we wtorek wieczorem , że mam spot i mam wyjebane , a Ty se tak w kulki lecisz? przecież Twoja wie co jest we wtorki ... Nie no masz talent w robieniu świetnych zdjęć :polew: :polew:
keżor Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2011 :polew:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 17:22_________________________________________________www.a4-klub.pl wejdźcie se
akjam Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 www.a4-klub.pl wejdźcie se CO to qrrwa jest!? :polew:
Rekomendowane odpowiedzi