krolu Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 dzieje sie tu cos jeszcze ?? chudy ,jak kwadrat ????? powoli do przodu, dziś ciągnę druty
Bulik Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 dzieje sie tu cos jeszcze ?? chudy ,jak kwadrat ????? powoli do przodu, dziś ciągnę druty :polew: :polew: ząbki umyte ?
krolu Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 dzieje sie tu cos jeszcze ?? chudy ,jak kwadrat ????? powoli do przodu, dziś ciągnę druty :polew: :polew: ząbki umyte ? napisąłem o ciąnieciu drutów i już miszka do mnie dzwonił, że zaraz będzie :naughty:
Bulik Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 dzieje sie tu cos jeszcze ?? chudy ,jak kwadrat ????? powoli do przodu, dziś ciągnę druty :polew: :polew: ząbki umyte ? napisąłem o ciąnieciu drutów i już miszka do mnie dzwonił, że zaraz będzie :naughty: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: nawet gygy wyłączył
Miszka82 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 muszę podjechać do kuriera po olej i filtry...no przydało by się to dziś wymienić ale jak Na Dąbrowskiego na parkingu strzeżonym udostępniają odpłatnie kanał za kilka złociszy. To chyba o to chodzie, że Miszka nie wie jak wsiąść w samochód i podjechać na ostrej bani... no właśnie ale czad muszę podjechać do kuriera po olej i filtry...no przydało by się to dziś wymienić ale jak na jakim oleju jezdzisz ? wcześniej był Castrol ale zamówiłem u Dzika Motula - Battaliony go polecają dzieje sie tu cos jeszcze ?? chudy ,jak kwadrat ????? powoli do przodu, dziś ciągnę druty :polew: :polew: ząbki umyte ? napisąłem o ciąnieciu drutów i już miszka do mnie dzwonił, że zaraz będzie :naughty: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: nawet gygy wyłączył jebta się aha i nie mam już gg od kilku miesięcy chyba ktoś przejął mój nr chyba jebnę piwo
Bulik Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 jebta się aha i nie mam już gg od kilku miesięcy chyba ktoś przejął mój nr chyba jebnę piwo ja yhymm ja koncze 2ie
Miszka82 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 i proszę dzwonek do drzwi i kurier sam podjechał - a miał dziś nie robić :gwizdanie: ale kac
Bulik Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 i proszę dzwonek do drzwi i kurier sam podjechał - a miał dziś nie robić :gwizdanie: ale kac ze on sie tak nie boi jezdzic :polew: miszka PW poszło
Miszka82 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 i proszę dzwonek do drzwi i kurier sam podjechał - a miał dziś nie robić :gwizdanie: ale kac ze on sie tak nie boi jezdzic :polew: miszka PW poszło dostałem
Mario22 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Krolu jaka ta przeglądarka do fona miała byc ??? Opera ??? P.S. Bulczas dwie PS3 sa do sprzedania w dobrych cenach... :gwizdanie: :gwizdanie: Dział sprzedam.
keżor Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2011 jak ja Ciebie rozumiem :sick3: zuberek na kaca pssyt taki koks i zachlał morde ? muszę podjechać do kuriera po olej i filtry...no przydało by się to dziś wymienić ale jak Na Dąbrowskiego na parkingu strzeżonym udostępniają odpłatnie kanał za kilka złociszy. a u mnie w garażu za free ale Miszcze pewnie chodziło , że jak sie schyli pod auto to heftnie
Bulik Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 jak ja Ciebie rozumiem :sick3: zuberek na kaca pssyt taki koks i zachlał morde ? mam pauze od pakerhali kontuzja [br]Dopisany: 17 Grudzień 2011, 13:48_________________________________________________http://jebzdzidy.pl/obrazek/3265/kurczak,,ry%C5%BC,i,kreatyna....html
hubtychy Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 jak ja Ciebie rozumiem :sick3: zuberek na kaca pssyt taki koks i zachlał morde ? muszę podjechać do kuriera po olej i filtry...no przydało by się to dziś wymienić ale jak Na Dąbrowskiego na parkingu strzeżonym udostępniają odpłatnie kanał za kilka złociszy. a u mnie w garażu za free ale Miszcze pewnie chodziło , że jak sie schyli pod auto to heftnie Dobrze wiedzieć
keżor Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2011 http://jebzdzidy.pl/obrazek/3265/kurczak,,ry%C5%BC,i,kreatyna....html ciekawe czy sie zesrał ten co filmował [br]Dopisany: 17 Grudzień 2011, 15:07_________________________________________________ jak ja Ciebie rozumiem :sick3: zuberek na kaca pssyt taki koks i zachlał morde ? muszę podjechać do kuriera po olej i filtry...no przydało by się to dziś wymienić ale jak Na Dąbrowskiego na parkingu strzeżonym udostępniają odpłatnie kanał za kilka złociszy. a u mnie w garażu za free ale Miszcze pewnie chodziło , że jak sie schyli pod auto to heftnie Dobrze wiedzieć jeżeli akurat moja auto go nie zajmuje rzecz jasna czyli jakieś 100 dni w roku
Rekomendowane odpowiedzi