Kędzior Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 wogole jak tam chlory wszyscy juz spicie ?? ja chlorem nie jestem i nie spie
addassko Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 :gwizdanie: no prosze ponawiam pytanko : Tyyy wogole lecisz jutro z nami?? :gwizdanie: Kto wie... P R A W I D Ł O W O :oklaski: :oklaski: [br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 22:53_________________________________________________ psyt psyt
addassko Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 wogole jak tam chlory wszyscy juz spicie ?? ja chlorem nie jestem i nie spie jaaa mhhyyymmm :polew: [br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 22:54_________________________________________________ :decayed: sie nie ciesz ino sie jutro zdzwaniamy ;)
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 psyt takiemu to dobrze ja jeszcze do pracy musiałem podjechać
akjam Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 wogole jak tam chlory wszyscy juz spicie ?? ja chlorem nie jestem i nie spie To że nie śpisz to widzimy...
stanley Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 psyt takiemu to dobrze ja jeszcze do pracy musiałem podjechać wypije jeszcze jedno za Ciebie
addassko Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 psyt takiemu to dobrze ja jeszcze do pracy musiałem podjechać wypije jeszcze jedno za Ciebie ja tez ;)
stanley Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 wogole jak tam chlory wszyscy juz spicie ?? ja chlorem nie jestem i nie spie Cię kapne na grubie za lewe L4
Kędzior Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 wogole jak tam chlory wszyscy juz spicie ?? ja chlorem nie jestem i nie spie To że nie śpisz to widzimy... a to ze nie jestem chlorem to jzu musicie mi uwierzyc napewno sie znajda swiadkowie ktorzy moga to potwierdzic
addassko Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Stan Pani K. znow znikła i ktokolgiek widział ktokolwiek wie :polew:
akjam Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 wogole jak tam chlory wszyscy juz spicie ?? ja chlorem nie jestem i nie spie Cię kapne na grubie za lewe L4 :nabijasie::nabijasie: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 wogole jak tam chlory wszyscy juz spicie ?? ja chlorem nie jestem i nie spie Cię kapne na grubie za lewe L4 masz piwo? to sie na nim skup hehepozatym niejest lewe
akjam Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 wogole jak tam chlory wszyscy juz spicie ?? ja chlorem nie jestem i nie spie Cię kapne na grubie za lewe L4 masz piwo? to sie na nim skup hehepozatym niejest lewe Taaaa... yyhhhyyymmmm...
stanley Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 wogole jak tam chlory wszyscy juz spicie ?? ja chlorem nie jestem i nie spie Cię kapne na grubie za lewe L4 masz piwo? to sie na nim skup hehepozatym niejest lewe a moje piwo jest bezalkoholowe
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 psyt takiemu to dobrze ja jeszcze do pracy musiałem podjechać wypije jeszcze jedno za Ciebie :gwizdanie: psyt takiemu to dobrze ja jeszcze do pracy musiałem podjechać wypije jeszcze jedno za Ciebie ja tez ;) :gwizdanie: niby spoko :gwizdanie: ale i to tak nie zmienia faktu ,że to Wy wypijecie ,a nie ja
akjam Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 nie stresujcie go :tongue4: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: wogole jak tam chlory wszyscy juz spicie ?? ja chlorem nie jestem i nie spie Cię kapne na grubie za lewe L4 masz piwo? to sie na nim skup hehepozatym niejest lewe a moje piwo jest bezalkoholowe
Kędzior Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 sciule :polew: pozatym mam duzo postanowien na ten nowy rok i staram sie je zrobic :polew:
Rekomendowane odpowiedzi