Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:naughty: :naughty: :naughty:

BTW Jutro to będziemy ćwiczyć na spocie. :kox: :kox: :kox:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 20:13_________________________________________________

i zawsze przed odpaleniem samochodu palą pod nim ognisko :kox: :kox:

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed:
  • Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: a mi na szczęście odpala za pierwszym kopem ale tak jak pisał Oko dźwięk jak odpali to jest masakra jak stary traktor :decayed:
Opublikowano

:hi: a mi na szczęście odpala za pierwszym kopem ale tak jak pisał Oko dźwięk jak odpali to jest masakra jak stary traktor :decayed:

niegdy nie wiem czy lepiej jechać czy stać i czekać aż przestanie :decayed:

:cygaro:

A Pamiętasz Jak ? (Official Video)

Opublikowano

ja też już nie zostawiam na dworze dziś wpakowałem się na swoje miejsce parkingowe pod chatą a moja stoi obok :decayed:

przecież z tego co pamiętam to Twój parking przypomina ten na scc :przebiegly:

no bez przesady - jest zamykany i cieplutki :naughty:

ja na Twoim miejscu parkował bym tam zawsze a nie zastanawiał się czemu mi GOLF nie pali :wink4:

mamy tylko jedno miejsce parkingowe wykupione i moja tam stoi,a w zasadzie stała bo już tam stoi Gólf

było jedno miejsce wolne to parkowałem ale jakiś konfident musiał uprzejmie donieść i się właściciel miejsca doebał i Gólf wyleciał na powierzchnię

Co Ty na "Metro" parkujesz ?

Opublikowano

ja dziś po całym dniu na dworze /6.30 do 17.30/ musiałem kręcić 1,5 może 2 sekundy :decayed: :decayed:

ale poszedł dymmmm, czeka mnie wymiana czujnika temperatury :confused4:

który to ? G2/G62 :mysli:

Opublikowano

ja dziś po całym dniu na dworze /6.30 do 17.30/ musiałem kręcić 1,5 może 2 sekundy :decayed: :decayed:

ale poszedł dymmmm, czeka mnie wymiana czujnika temperatury :confused4:

który to ? G2/G62 :mysli:

właśnie nie wiem dokładnie, wydaje mi się że to właśnie ten podwójny ale nikt 100% nie chce potwierdzić :mysli:

wiem żę na zimnym mam rozbieżność między odczytem temperatury na vagu a tym co jest w rzeczywistości

pokazuje zawsze minimum 20st C. :confused4:

jak się zagrzeje jest wszystko ok :decayed:

Opublikowano

to mi pokazuje dobrze ,a kopcić kopci przy porannym rozruchu

Opublikowano

to mi pokazuje dobrze ,a kopcić kopci przy porannym rozruchu

u mnie jest poranny pierd jak ja to nazywam :decayed:

przez 5s kopci na biało-siwo-niebiesko a później jest już dobrze :evil:

Opublikowano
:hi: :hi: z wieczora :hi: :hi:
Opublikowano

:bry:

no w końcu się ktoś odezwał, można dobić kolejnego posta

[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 21:08_________________________________________________ :decayed: :decayed:
Opublikowano

[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 21:08_________________________________________________ :decayed: :decayed:

nie "ktos" tylko sam addassko :decayed: :decayed:

Opublikowano

:decayed: :decayed:

szalony reniferu :decayed:

Opublikowano

nie "ktos" tylko sam addassko :decayed: :decayed:

:gwizdanie:

czepiasz się szczegółów :decayed:

:decayed: :decayed:

szalony reniferu :decayed:

:doh1: :doh1: :doh1:

Opublikowano
:naughty: :naughty:
Opublikowano

jeszcze 9527 postów i dogonię kędziora :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

aku zakupione, centra futura in da house :wink4: przy okazji moja tez kupila sobie aku bo jej tez padl i dzisiaj nieodpalila

na podszybiu suchutko i czysto to chyba dobrze? :mysli:

BTW Jutro to będziemy ćwiczyć na spocie. :kox: :kox: :kox:

mam to obcykane, kiedys bylismy w klubie garage i tam stal taki trabancik, wszedlem i wyszedlem z niego na wszsytkie mozliwe sposoby swiata :decayed:

jeszcze 9527 postów i dogonię kędziora :polew: :polew: :polew: :polew:

:nose:
Opublikowano

[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 21:52_________________________________________________rzuć michałka rzuć michałka :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

:good: :good: :good:

getto :decayed::good:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 22:02_________________________________________________

[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 21:52_________________________________________________rzuć michałka rzuć michałka :polew: :polew: :polew:

zamknij morde k*rwa to nie sa truskawki :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 22:05_________________________________________________ma ktos moze jakis stary niepotrzebny akumulator? jesli tak to chetnie bym go przygarnal za symboliczna kwote :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 22:16_________________________________________________skopiowalem z gliwickich :tongue4:

[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 23:26_________________________________________________

:good: :good: :good:

getto :decayed::good:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 22:02_________________________________________________

zamknij morde k*rwa to nie sa truskawki :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 22:05_________________________________________________ma ktos moze jakis stary niepotrzebny akumulator? jesli tak to chetnie bym go przygarnal za symboliczna kwote :gwizdanie:

[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 23:26_________________________________________________

skopiowalem z gliwickich

Opublikowano

:hi: pierwszy :decayed:

dziś -16 na zegarze :gwizdanie:

Zobaczymy czy :audi: da radę :mysli:

Opublikowano

:hi

a mnie rozłożyło jakieś przeziębienie choć do roboty muszę skoczyć na parę godzin ale od jutro siedzę w doma bo się wykończę...

a furka wiadomo odpali - dziś w garażu stała :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.