Miszka82 Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 A Tobie co w końcu wyszło z tym golfem wybierak :gwizdanie: a przy okazji dałem sprzęgło do okucia bo było ori od nowości i należało to zrobić i jeszcze kilka pierdółek
Bulczas Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 A Tobie co w końcu wyszło z tym golfem wybierak :gwizdanie: a przy okazji dałem sprzęgło do okucia bo było ori od nowości i należało to zrobić i jeszcze kilka pierdółek
OKO Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 :dance: Zawijam na chatę, koniec pracy Bass Projector Dubstep Mix (Part 2)
akjam Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Kto będzie? :dance: Zawijam na chatę, koniec pracy Bass Projector Dubstep Mix (Part 2) Myślałem, że będzie się coś ruszać...
PiterA4 Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 :kox: :kox: [br]Dopisany: 21 Luty 2012, 17:34_________________________________________________chlopy wiedza oczym nawijaja
Miszka82 Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 no to się zrywam z roboty strejt ehed tu Silka spot
seves Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 udanego spota Pany ja szporuje także znów nie dolecę Kto będzie? :dance: Zawijam na chatę, koniec pracy Bass Projector Dubstep Mix (Part 2) Myślałem, że będzie się coś ruszać... ja też :polew: :polew:
hubtychy Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Kurva :!: Nie ma to jak zdrzemnąć się na chwilę po robocie i wstać o 21
OKO Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Kto będzie? :dance: Zawijam na chatę, koniec pracy Bass Projector Dubstep Mix (Part 2) Myślałem, że będzie się coś ruszać... ja też :polew: :polew: :gwizdanie: No to po spociszu Powrót w szybkim tempie, Biemdabeliu X6 nie jedzie albo audi zapierd*ala :gwizdanie:
akjam Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Kto będzie? :dance: Zawijam na chatę, koniec pracy Bass Projector Dubstep Mix (Part 2) Myślałem, że będzie się coś ruszać... ja też :polew: :polew: :gwizdanie: No to po spociszu Powrót w szybkim tempie, Biemdabeliu X6 nie jedzie albo audi zapierd*ala :gwizdanie: No dobre to było... :gwizdanie: Trasa pod koniec szybko mijała... A tak BTW to jest BMW X6 o którym kiedyś mówiłem na spocie...
Miszka82 Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Elo dzięki za spota za te miłe pogawędki Stan dzięki raz jeszcze
OKO Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Kto będzie? :dance: Zawijam na chatę, koniec pracy Bass Projector Dubstep Mix (Part 2) Myślałem, że będzie się coś ruszać... ja też :polew: :polew: :gwizdanie: No to po spociszu Powrót w szybkim tempie, Biemdabeliu X6 nie jedzie albo audi zapierd*ala :gwizdanie: No dobre to było... :gwizdanie: Trasa pod koniec szybko mijała... A tak BTW to jest BMW X6 o którym kiedyś mówiłem na spocie... Jaki tam jest silnik :?:
akjam Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Nie wiem właśnie. Dzwoniłem do niego ale nie odbiera...
OKO Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Nie wiem właśnie. Dzwoniłem do niego ale nie odbiera... Zastanawia się jakiej wymówki użyć, za tą kasę mógłby mieć minimum 14 B5 lub z 6 b7 Najmniejszy silnik ma 245KM http://www.bmw.pl/pl/pl/general/ecom_uic/vco/vco.html
PiterA4 Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Nie wiem właśnie. Dzwoniłem do niego ale nie odbiera... Zastanawia się jakiej wymówki użyć, za tą kasę mógłby mieć minimum 14 B5 lub z 6 b7 Najmniejszy silnik ma 245KM http://www.bmw.pl/pl/pl/general/ecom_uic/vco/vco.html 1\2 quatro robi robote
Rekomendowane odpowiedzi