diman Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 dzięki za spota, dzisiaj na piechty - no ale cóż, takie życie no to mogłeś sprzątnąć jakiegoś browarka po drodze :kox:
akjam Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 dzięki za spota, dzisiaj na piechty - no ale cóż, takie życie Jeszcze po BT trzyma...
stanley Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 dzięki za spota, dzisiaj na piechty - no ale cóż, takie życie no to mogłeś sprzątnąć jakiegoś browarka po drodze :kox: jak prowadzę nawet wózek to nie piję
diman Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 dzięki za spota, dzisiaj na piechty - no ale cóż, takie życie no to mogłeś sprzątnąć jakiegoś browarka po drodze :kox: jak prowadzę nawet wózek to nie piję
akjam Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 dzięki za spota, dzisiaj na piechty - no ale cóż, takie życie no to mogłeś sprzątnąć jakiegoś browarka po drodze :kox: jak prowadzę nawet wózek to nie piję
Arturoo Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 dzięki za spota, dzisiaj na piechty - no ale cóż, takie życie no to mogłeś sprzątnąć jakiegoś browarka po drodze :kox: jak prowadzę nawet wózek to nie piję ja też.... wolę się zatrzymać by nie rozlać
Arturoo Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Sorki ,że wczoraj nie dojechałem do Was ---------- Post added at 09:45 ---------- Previous post was at 09:44 ---------- trochę mi zeszło na wieczornej toalecie maleństwa
tomaszstn Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Sorki ,że wczoraj nie dojechałem do Was---------- Post added at 09:45 ---------- Previous post was at 09:44 ---------- trochę mi zeszło na wieczornej toalecie maleństwa Siemanko Artur, no musiało rzeczywiście długo Ci zejść bo jeszcze po 2.00 w nocy na forum byłeś
Arturoo Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 no chwilke w Kato byłem pogadałem ze stanley'em i leciałem do BB logować klekota , a potem trzeba było to obrobić i jeszcze wieczorem wrzucić na forum
tomaszstn Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 hehe, byłem w szoku jak Cię widziałem o tej porze. Mi się spać zachciało więc stwierdziłem że sobie pójdę legowisko rozłożyć w robocie
danielom Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 no chwilke w Kato byłem pogadałem ze stanley'em i leciałem do BB logować klekota , a potem trzeba było to obrobić i jeszcze wieczorem wrzucić na forum Jeszcze troche i bedziesz nad morze jeździł z paździochem robić :grin:
Rekomendowane odpowiedzi