Kędzior Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 bedziesz jutro u nas na spocie? jak tak to wez pendrajwa to ci go nagram. jesli lubisz mniej wiecej cos w stylu tego teledysku ktory wkleiles
diman Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 bedziesz jutro u nas na spocie? jak tak to wez pendrajwa to ci go nagram. jesli lubisz mniej wiecej cos w stylu tego teledysku ktory wkleiles wy nie macie jutro spota
Kędzior Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 wydaje mi sie ze fajny film na tvp1 wlasnie leci ---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:18 ---------- bedziesz jutro u nas na spocie? jak tak to wez pendrajwa to ci go nagram. jesli lubisz mniej wiecej cos w stylu tego teledysku ktory wkleiles wy nie macie jutro spota o fak no tak jutro poniedzialek hehe sie robi caly czas to sie juz dzionki jebia
diman Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 wydaje mi sie ze fajny film na tvp1 wlasnie leci---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:18 ---------- bedziesz jutro u nas na spocie? jak tak to wez pendrajwa to ci go nagram. jesli lubisz mniej wiecej cos w stylu tego teledysku ktory wkleiles wy nie macie jutro spota o fak no tak jutro poniedzialek hehe sie robi caly czas to sie juz dzionki jebia dychnij se
stanley Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 ---------- Post dopisany at 08:46 ---------- Poprzedni post napisany at 08:44 ---------- jeszcze 2 tyg wolnego
A4 Mario Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 A ja mam tydzien urlopu... do roboty dopiero w poniedziałek po zatorze ... tylko jutro jakies debilne wesele
Kędzior Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 A ja mam tydzien urlopu... do roboty dopiero w poniedziałek po zatorze ... tylko jutro jakies debilne wesele
Rekomendowane odpowiedzi