akjam Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Jest co raz lepiej. coraz więcej wlane mają wszyscy Ja mam coraz mniej i więcej nie mam. :decayed::decayed: serducho mi się kroi jak tak piszesz....mi na 2-3 driny zostało ....dziękować Bogu Normalnie. Jest co raz lepiej. coraz więcej wlane mają wszyscy Ja mam coraz mniej i więcej nie mam. :decayed::decayed: serducho mi się kroi jak tak piszesz....mi na 2-3 driny zostało ....dziękować Bogu Zazdroszczę Ja też.
H4mm3R Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Raczej prawie 2 miechy jeszcze Tomek gdzieś czytałem że ostatnio na kebabie jak byłem, to byłeś z synem, a ja kurna myślałem że to Twój brat... To niby że ja tak młodo wyglądam Nie, Ty to stary piernik jesteś i juz Ci dwa razy z d*py huba wycinali Tak, ja nie Przemo że lubię pałki z drzazgami, w sumie to obaj coś tam w d... mieliście, ja nie z takich Znowu mam Ci link podać co to huba Raczej nie bo te Twoje linki mi w pracy nie działają a w domu to strach patrzeć No tak blokada rodzicielska ale spoko to akurat na Wikipedii znajdziesz
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 akjam jedź A1 w kierunku granicy czeskiej, zgarniesz mnie po drodze i jedziemy na te jarzębie
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Raczej prawie 2 miechy jeszcze Tomek gdzieś czytałem że ostatnio na kebabie jak byłem, to byłeś z synem, a ja kurna myślałem że to Twój brat... To niby że ja tak młodo wyglądam Nie, Ty to stary piernik jesteś i juz Ci dwa razy z d*py huba wycinali jak hub wpadnie to się dowiesz za co on Cię szanuje :polew::polew: :polew: :grin::grin::grin: nie będzie hihi ani haha
akjam Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 akjam jedź A1 w kierunku granicy czeskiej, zgarniesz mnie po drodze i jedziemy na te jarzębie Po pijoku nie jeżdżę... P.S. Cza by coś kiedyś takiego ogarnąć...
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 akjam jedź A1 w kierunku granicy czeskiej, zgarniesz mnie po drodze i jedziemy na te jarzębie to mam do zamrażarki coś chować ,czy se jaja robicie....bo nie chciał bym Was ciepłym trunkiem raczyć....jeszcze byście sie pochorowali albo co
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Idę kartofelki odcedzić, nie piszcie za dużo bo nie będę mógł nadążyć z czytaniem ---------- Post dopisany at 02:23 ---------- Poprzedni post napisany at 02:22 ---------- akjam jedź A1 w kierunku granicy czeskiej, zgarniesz mnie po drodze i jedziemy na te jarzębie to mam do zamrażarki coś chować ,czy se jaja robicie....bo nie chciał bym Was ciepłym trunkiem raczyć....jeszcze byście sie pochorowali albo co Chyba innym razem, Grześ nie jeździ po jednym a ja tylko wodę muszę pić
akjam Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 akjam jedź A1 w kierunku granicy czeskiej, zgarniesz mnie po drodze i jedziemy na te jarzębie to mam do zamrażarki coś chować ,czy se jaja robicie....bo nie chciał bym Was ciepłym trunkiem raczyć....jeszcze byście sie pochorowali albo co Się chwali, że kolega się o nas trosczy.
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 akjam jedź A1 w kierunku granicy czeskiej, zgarniesz mnie po drodze i jedziemy na te jarzębie Po pijoku nie jeżdżę... P.S. Cza by coś kiedyś takiego ogarnąć...
akjam Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 I tym optymistycznem akcentem spiżdżam... Si ja lejter.
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 ja idę na dymka ,a potem też nyny do zaś
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Kurcze, już ta godzina a ja nawet oka nie zmrużyłem w robocie ---------- Post dopisany at 02:33 ---------- Poprzedni post napisany at 02:32 ---------- akjam jedź A1 w kierunku granicy czeskiej, zgarniesz mnie po drodze i jedziemy na te jarzębie to mam do zamrażarki coś chować ,czy se jaja robicie....bo nie chciał bym Was ciepłym trunkiem raczyć....jeszcze byście sie pochorowali albo co Się chwali, że kolega się o nas trosczy. Co racja to racja
Rekomendowane odpowiedzi