oprych Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 dziękujemy za grilla - jak zawsze soprano musiał was ratować fantami bo byście sobie paluszki poparzyli - józ nie mówię o nacinaniu kiełbasek nożem do gumolitów akjam ile $$$ ten wlacznik ??? - będzie pasował ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 No będzie, będzie ale muszę zobaczyć czy jeszcze ma. Ile za te ramki. Rzuć mi PW z nrem konta i ile tam trzeba wpłacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 dzięki za spota i gryla Stan szukam tej pompki... jak mozesz wrzuc link bo nie moge zadnej znalezc ze slaska w sensownej cenie... VW GOLF IV 1.4 16V AXP POMPA WODY (3317962194) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. POMPA WODY VW SKODA SEAT 1.9 TDI AXR 100KM (3353808366) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Dzięx za spociszona! Jannassko miło było CIę znowu zobaczyć. Schudłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 i mniej jem kielbasek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 i mniej jem kielbasek może i mniej kiełbasek, ale więcej wusztów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 ja dokladnie tak stasiu zobacz no za ta pompa na allegro bo nie moge nic wyszukac ---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:53 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Mniej ale i tak dwa razy więcej niż ja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 No będzie, będzie ale muszę zobaczyć czy jeszcze ma. Ile za te ramki. Rzuć mi PW z nrem konta i ile tam trzeba wpłacić. znajdz ten wlacznik a bedziemy sie w tedy liczyc ten bedzie pasował ? http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/wlacznik-swiatel-8e0941531-b-kosz-zmieniarki-kosz-1din-279209/ bo juz zgłupiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 ja dokladnie tak stasiu zobacz no za ta pompa na allegro bo nie moge nic wyszukac---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:53 ---------- Przecież dwa posty wyżej masz dwa linki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 No będzie, będzie ale muszę zobaczyć czy jeszcze ma. Ile za te ramki. Rzuć mi PW z nrem konta i ile tam trzeba wpłacić. znajdz ten wlacznik a bedziemy sie w tedy liczyc ten bedzie pasował ? http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/wlacznik-swiatel-8e0941531-b-kosz-zmieniarki-kosz-1din-279209/ bo juz zgłupiałem szukaj ori a nie po regeneracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 No dokładnie bo za dwa miechy będziesz miał to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 ja dokladnie tak stasiu zobacz no za ta pompa na allegro bo nie moge nic wyszukac---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:53 ---------- Przecież dwa posty wyżej masz dwa linki... dokładnie, janassko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 psyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 to szukaj tego twojego - bo jak nie do w niedzieli po kryjomu od ucha wyrwe albo od pajdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 to szukaj tego twojego - bo jak nie do w niedzieli po kryjomu od ucha wyrwe albo od pajdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi