Miszka82 Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Miszka. Masz kanal?Tapatalk 4 mam tam gdzie się poznaliśmy na długo potrzebujesz ? ja będę siedział na garażu w sobotę ale mam sporo roboty więc na chwilę mogę udostępnić , przy okazji flachę oddam
Multis Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 No. Wracalem i mi predkosciomierz zgasl. Moze wtyka abu co. Jesli kumpel bedzie mial podnosnik zajety to bede uderzalndo cie. Aha. Multi juz zaponniane. Twoj sie jeszcze trzyma? Tapatalk 4
Miszka82 Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 No. Wracalem i mi predkosciomierz zgasl. Moze wtyka abu co. Jesli kumpel bedzie mial podnosnik zajety to bede uderzalndo cie. Aha. Multi juz zaponniane. Twoj sie jeszcze trzyma?Tapatalk 4 jak ma paść skoro to auto więcej stoi jak jeździ spoko jak co dawaj cyne
Multis Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 W razie czego mam goscia co zmienia na manu. Tapatalk 4
akjam Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Pajda juz mam prawie wszystkie graty lustro uchwyt z b7 pod to lustro goscia ktory mi to wszystko pomaluje na czarno i przyklei do szyby i da zelek musze jeszcze tylko kupic czujnik deszczu i a efekt bedzie taki ( to co na czerwono bedzie pomalowane na czarno jak ori ) http://s21.postimg.org/bwav3lak7/final.jpg jutro beda piny jeszcze czekam na stasia jak tam te wtyczki Nie spiesz się i zrób tak jak ma być a nie rób druciarstwa!
oprych Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Będzie dobrze tylko z ta różnica ze nie będzie ori szyby tylko ta i czujnik będzie przesunięty o 2 cm Mi to nie Będzie przeszkadzać a będzie spelnialo swoją rolę
akjam Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Będzie dobrze tylko z ta różnica ze nie będzie ori szyby tylko ta i czujnik będzie przesunięty o 2 cm Mi to nie Będzie przeszkadzać a będzie spelnialo swoją rolę To będzie właśnie ta różnica... U mnie by to nie przeszło ale Twój wóz i rób jak chcesz.
oprych Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 naranie dochodzę swojego z ubezpieczalnią i nie mam zamiaru jeszcze czekać miesiąca lub pol roku jeżeli sprawa się wyjaśni to przekładka szyby i tylko nowy żelek
stanley Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 soprano, tylko ta jedna część ? wczoraj jeszcze o jakiś wtyczkach pisałeś.... podeślij mi całość na PW, w robo mam taki zajob, że nie siedzę na forum, a tym bardziej nie mam czasu tego szukać
oprych Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 tak tak narazie zamow tylko to bo jutro ma mi gosc sprawdzic i moze bedzie mial te wtyczki sorry za zamieszanie
stanley Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 tak tak narazie zamow tylko to bo jutro ma mi gosc sprawdzic i moze bedzie mial te wtyczki sorry za zamieszanie rezacz:decayed:
oprych Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 najgorsze bedzie jak znajdzie powiedzmy jedna a mnie potrzeba 3 i znowu bede Cię nachodził
pajda Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Będzie dobrze tylko z ta różnica ze nie będzie ori szyby tylko ta i czujnik będzie przesunięty o 2 cm Mi to nie Będzie przeszkadzać a będzie spelnialo swoją rolę To będzie właśnie ta różnica... U mnie by to nie przeszło ale Twój wóz i rób jak chcesz. no właśnie , żeby mieć czujnik deszczu tak jak należy to musisz zmienić szybe , a ty tu walisz na skróty i jakieś pół środki wymyślasz kaszana bedzie z tego i tyle !!!
oprych Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 jak nie wyjdzie to będę czekał na koniec sprawy z ubezpieczalnia ale będę miał już wszystko popodpinane potem tylko żel i tyle a wy mi tu po majtach grubo jeździcie popatrz na swoje lustro tez masz tam niezły burdel i ci tak nie wbijam - foch foch
akjam Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 No... Soprano Nie spiesz się bo nic dobrego z tego nie będzie. Chcesz mieć wszystko zrobione tak jak trzeba to po lekku i do przodu.
stanley Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Będzie dobrze tylko z ta różnica ze nie będzie ori szyby tylko ta i czujnik będzie przesunięty o 2 cm Mi to nie Będzie przeszkadzać a będzie spelnialo swoją rolę To będzie właśnie ta różnica... U mnie by to nie przeszło ale Twój wóz i rób jak chcesz. no właśnie , żeby mieć czujnik deszczu tak jak należy to musisz zmienić szybe , a ty tu walisz na skróty i jakieś pół środki wymyślasz kaszana bedzie z tego i tyle !!! i jeszcze chce tajle kupić poza ASO
oprych Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 stan tys to jest naprawdę żywa reklama ASO ---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 23:00 ---------- No... Soprano Nie spiesz się bo nic dobrego z tego nie będzie. Chcesz mieć wszystko zrobione tak jak trzeba to po lekku i do przodu. za 2 dychy spróbuje to nie majątek a jak sie nie uda to trudno poczekam i wymienię szybę jak rezałem halogeny w przedlifcie to tez jedna kratkę więcej zniszczyłem i nie opierdalaliscie mnie tak
Rekomendowane odpowiedzi