akjam Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ja w piątek przy składaniu szafek u kumpla.
stanley Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 to psyt Ale walicie te bronxy codziennie na chacie! żule hehe postaram sie jutro zawitac:wink: mam do konca tyg urlop wiec moze sie uda hehe już wolne ?
akjam Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ja tam wolę czystej się napić. A piffka w domu to już nie pamiętam kiedy piłem.---------- Post dopisany at 22:06 ---------- Poprzedni post napisany at 22:05 ---------- to psyt Ale walicie te bronxy codziennie na chacie! a co, mam sie szlajać codziennie po knajpach ? ja też, ale codziennie walić wódę to nie wypada.... jestem statecznym ojcem i mężem Ja też stateczny ojciec i mąż. Ale wódeczki raz na tydzień można chlapnąć.
Kędzior Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 to psyt Ale walicie te bronxy codziennie na chacie! żule hehe postaram sie jutro zawitac:wink: mam do konca tyg urlop wiec moze sie uda hehe już wolne ? chyba dopiero hehehe mam jeszcze sporo urlopu hehehe
Kędzior Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Teraz L4? niema takiej opcji hehe chyba ze bedzie jakas nagla potrzeba
akjam Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 No jakby cie Kto nie znał no chyba że masz postanowienia noworoczne.
Kędzior Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 No jakby cie Kto nie znał no chyba że masz postanowienia noworoczne. dokladnie tak, w zeszlym roku plan udalo sie zrealizowac i niewykorzystalem calego urlopu hehe zostal mi stary urlop hehehe pierwszy raz w karierze
stanley Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ja tam wolę czystej się napić. A piffka w domu to już nie pamiętam kiedy piłem.---------- Post dopisany at 22:06 ---------- Poprzedni post napisany at 22:05 ---------- to psyt Ale walicie te bronxy codziennie na chacie! a co, mam sie szlajać codziennie po knajpach ? ja też, ale codziennie walić wódę to nie wypada.... jestem statecznym ojcem i mężem Ja też stateczny ojciec i mąż. Ale wódeczki raz na tydzień można chlapnąć. niestety nastały takie czasy, że wódę to piję teraz raz na kwartał ---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- No jakby cie Kto nie znał no chyba że masz postanowienia noworoczne. dokladnie tak, w zeszlym roku plan udalo sie zrealizowac i niewykorzystalem calego urlopu hehe zostal mi stary urlop hehehe pierwszy raz w karierze pewnie jeden dzień, ale zawsze to coś..... a poza tym to: respect
Kędzior Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 pewnie jeden dzień, ale zawsze to coś..... a poza tym to: respect a wlasnie ze nie bo 2 dni mi zostaly hehhe zostaly to dobre slowo w sumie bo jzu ich niema ---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:29 ---------- niestety nastały takie czasy, że wódę to piję teraz raz na kwartał mam ten sam problem, mozemy sobie pomoc
stanley Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 w sobotę wpadnij to pomożemy sobie wszyscy
Kędzior Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 w sobotę wpadnij to pomożemy sobie wszyscy musze sprawdzic w terminarzu czy mam wolne ---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:33 ---------- w sobotę wpadnij to pomożemy sobie wszyscy PS. wiesz ze do alkoholu preferuje piatek hehe
Kędzior Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 możemy zacząć w pt ok przekonales mnie
stanley Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 możemy zacząć w pt ok przekonales mnie Ty momożesz mi, ja pomogę Tobie
Kędzior Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 możemy zacząć w pt ok przekonales mnie Ty momożesz mi, ja pomogę Tobie i dlatego cie szanuje hehe
Rekomendowane odpowiedzi