Miszka82 Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Kędzior stary grzdylu kiedy walimy do ryja
MercDG Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Ma ktoś kontakt z keżor'em, od miesiąca na forum go nie ma, a potrzebuje ustawić sie w tym tygodniu na geometrie itd. ponoc ma jakiegos dobrego fachowca
stanley Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Ma ktoś kontakt z keżor'em, od miesiąca na forum go nie ma, a potrzebuje ustawić sie w tym tygodniu na geometrie itd. ponoc ma jakiegos dobrego fachowca Keźor kiedyś o tym gadał, też słyszałem od kilku osób pozytywne opinie GEOMETRIA PODWOZIA Jerzy Duda, ul. Spdzielczoci 9, Katowice, telefon: (032) 206-16-06
Grisza79 Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Wczoraj już nie byłem w stanie podziękować, jak wróciłem wypiłem 2 drinki i padłem....... Także, dziękuje wszystkim za wszelaką okazaną pomoc oraz super towarzystwo ! jak co rok. W tym roku pierwszy raz nie zaliczyłem gleby ani zgonu... Stanley - Dziękuję za prezencik na koniec - A Ty już wiesz o co chodzi Kędzior - Sto lat BYKU !!
MercDG Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Ma ktoś kontakt z keżor'em, od miesiąca na forum go nie ma, a potrzebuje ustawić sie w tym tygodniu na geometrie itd. ponoc ma jakiegos dobrego fachowca Keźor kiedyś o tym gadał, też słyszałem od kilku osób pozytywne opinie GEOMETRIA PODWOZIA Jerzy Duda, ul. Spdzielczoci 9, Katowice, telefon: (032) 206-16-06 Dzięki, dzwoniłem do Pana Dudy i powiedział, że nie da rady bo ma taki wjazd do garagu że zawisne...
akjam Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Wczoraj już nie byłem w stanie podziękować, jak wróciłem wypiłem 2 drinki i padłem....... Także, dziękuje wszystkim za wszelaką okazaną pomoc oraz super towarzystwo ! jak co rok. W tym roku pierwszy raz nie zaliczyłem gleby ani zgonu... Stanley - Dziękuję za prezencik na koniec - A Ty już wiesz o co chodzi Kędzior - Sto lat BYKU !! To słabo...
Kędzior Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 jeszcze raz dzieki wszystkim za zyczenia Kędzior stary grzdylu kiedy walimy do ryja no postaw flache i pijemy heheh
Grisza79 Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Hammerek miał mniej szczęścia Kiedyś musi być ten pierwszy raz... (na zlocie).
Kędzior Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Stanley - Dziękuję za prezencik na koniec - A Ty już wiesz o co chodzi :polew::polew:
stanley Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Hammerek miał mniej szczęścia to był momeeeeent
stanley Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Stanley - Dziękuję za prezencik na koniec - A Ty już wiesz o co chodzi :polew::polew:
ucho.77 Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Panowie ktos wie co się dzieje z Krolem?? Bo jego nr jest wylaczony:facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi