Miszka82 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 ja zaliczyłem dziś kebsa ok 18 dobry jak zawsze ps klikam na emotki ale ich nie dodaje do tekstu why ? w ogóle coś mi się jebie z pisownią na forum (zjada litery, przekręca słowa) ma ktoś podobny problem w ustawieniach Pozostałe opcje Interfejs edytora postów: Zaawansowany edytor WYSIWYG no i tak mam co chwilę coś mi przeskakuje i zamula , zjada litery albo łączy słowa -tylko na forum to się dzieje
Multis Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Patryk, dopiero niedawno dotarłem do domu Nawet nie miałem czasu w pracy napisać że nie mogę wpaść Zycie.... Moze jak nie wyparuje na majowke ro wbije do was w piatek. Ale to tylko teoria.. ---------- Post dopisany at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ---------- Pajda.. http://www.proform.eu/
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Wojewódzki curva, co za głupki dzisiaj w programie
sławko Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 dzieki Pany za spota, nastympnym razym jada z Wami na kebaba milo bylo Wos poznac
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 dzieki Pany za spota, nastympnym razym jada z Wami na kebaba milo bylo Wos poznac wpadaj śmiało, być może za tydzień zainaugurujemy sezon grilowy
pajda Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 dzieki Pany za spota, nastympnym razym jada z Wami na kebaba milo bylo Wos poznac wpadaj śmiało, być może za tydzień zainaugurujemy sezon grilowy no jak byś był chętny i miał troszke wolnego czasu to zapraszamy w piątki do Gliwic o no sezon grillowy, już chodzi za mną kiełbaska
sławko Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 dzieki Pany za spota, nastympnym razym jada z Wami na kebaba milo bylo Wos poznac wpadaj śmiało, być może za tydzień zainaugurujemy sezon grilowy no jak byś był chętny i miał troszke wolnego czasu to zapraszamy w piątki do Gliwic o no sezon grillowy, już chodzi za mną kiełbaska no teraz w piatek miy niy bydzie, dzisiej wyjyzdzom a wracom w niydziela w nocy ale we wtorek zglaszom swoja obecnosc a grylll za mnom jak najbardzij przemawio
ucho.77 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 chlory Gruby mam coś dla ciebie:decayed:
ucho.77 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Dawaj na myjnie jak w pl :facepalm:ciula we Wrocku kibluje, rano będę
Rekomendowane odpowiedzi