akjam Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 przypominam się Załatwione! Pajda dzwon jutro bo jestem w pracy to zajmę się tym osobiście.
stanley Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 przypominam się Załatwione! Pajda dzwon jutro bo jestem w pracy to zajmę się tym osobiście. ruch w interesie
pajda Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 z wieczorka i po meczu warto było dać 50 zyli za bilet co nie stanley ? przypominam się Załatwione! Pajda dzwon jutro bo jestem w pracy to zajmę się tym osobiście. oczywiście że się przypomne
stanley Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 nom, mieliśmy miejsca jak jakieś zarobasy PS. psyt - Krombacher - dzięki Ucho:kox:
akjam Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 z wieczorka i po meczu warto było dać 50 zyli za bilet co nie stanley ? przypominam się Załatwione! Pajda dzwon jutro bo jestem w pracy to zajmę się tym osobiście. oczywiście że się przypomne A ja chwile meczyk w TV oglądałem!
pajda Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 :hi:w ten spotowy dzień, a może i nawet grillowy
akjam Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 :hi:w ten spotowy dzień, a może i nawet grillowy No może jakoś dotrę ale jeśli już to na bank grubo po 19ej!
oprych Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Jak mnie to wkurza taka pikna grilla pogoda a ja na popołudnie do roboty I jak tu nie pić
Rekomendowane odpowiedzi