Miszka82 Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 zapierdoliłem w borsztajn tzn dojechałem za blisko - nieświadomy tego wyjeżdżając ujebałem dokładkę i została pod kątem 45stopni względem zderzaka, a kratki wyjebało w orbitę - pół godziny mi zajęło żeby wrócić do stanu poprzedniego ale i tak chyba trzeba będzie ściepnąć zderzak, żeby to wyregulować - ot taka mała przygoda z dziś, a najlepszy był polew mojej ze mnie i komentarz, dobrze, że nie ja prowadziłam
ucho.77 Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 najlepszy był polew mojej ze mnie i komentarz, dobrze, że nie ja prowadziłam ach te Kobietysufit wyrezany????????? Multis którą zmianę masz?
Miszka82 Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 najlepszy był polew mojej ze mnie i komentarz, dobrze, że nie ja prowadziłam ach te Kobiety sufit wyrezany????????? Multis którą zmianę masz? no nie mam kiedy, musimy to zrobić razem - Ty Ucho jako przodownik pracy i ja jako najlepszy obserwator ale tym razem to już z gorzołą musi być więc jakoś popołudniu PS KIEDY MASZ CZAS
Miszka82 Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 czwartek/piątek bo sobota odpada no to c**j wielki jak szelki , cóż sufit będzie musiał poczekać no chyba, że sam to ogarnę ?
ucho.77 Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 quwa niestety znów w niedziele jade
akjam Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 Siema po piłeczce Ale tu cicho... P.s. Brazylia dziś Rozbiła Rosję! Jutro musimy wygrać.
pajda Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 Siema po piłeczce Ale tu cicho... P.s. Brazylia dziś Rozbiła Rosję! Jutro musimy wygrać.
ucho.77 Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 Pajda zarobiony fest jesteś??? na kawe bym wpadł
pajda Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 Pajda zarobiony fest jesteś??? na kawe bym wpadł zarobiony o której chcesz wpaść ? ja tak od 10.30 - 11 już bede siedział na miejscu cały czas do wieczora
Rekomendowane odpowiedzi